Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    110
  • Гласањето е завршено на .
Имам еден познаник, кога и да отиде да гледа Милан во живо, немаат победа. Што ксмет ке имаше...

Марота им зема титула на комшиките со неговите керефекии и интриги.
А баш убав состав и игра си имаат :)
Северџаните и заевистите нека си го гледаат нивниот отцепен предавнички клуб, на марота избројани му се денојте, а и на вашиот вештачки клуб.

Северџаните и заевистите нека си го гледаат нивниот отцепен предавнички клуб, на марота избројани му се денојте, а и на вашиот вештачки клуб.
Истото го зборам.
Би додал само дека - само една има вистина,има една Македонија!!! :oeoeoe:
Секогаш само напред со маак конзервативна и родина!!!!
Да живее републиката,смрт или слобода брат Forza ACM!!!

Абе интареши оти му се тргате на Комо ?
Не се договоривме вака.

Не се сеќавам кога последен пат, некој има изиграно вакво полувреме против Интер во Серија А.

И покрај овој гол од никаде за Интер.

Честитајте скудето бе мисири,не бидете пички!

Ваков мизерен интер ќе освои скудето, срам за сите останати клубови и италјанскиот фудбал.
Prezlest penis primi 25 minuti posle napisanata dnopertiza, realni da bideme. 8 gola primija komo od inter godinava, juve potseti me kako izigraa dvete tekmi ovaa godina protiv niv? Nadigrani do jaja i gosti i doma, kade komo igrase bez paz koj im e alfa i omega u ekipa.

Ваков мизерен интер ќе освои скудето, срам за сите останати клубови и италјанскиот фудбал.
9 гола им дадоа на рома и комо во 2 утакмици од кои едната у гости.
Се преиспитуваш ли некад што ќе пишеш или онака ради реда?

Инт :icon_lol: ер ја осигураа титулата против Рома и Комо, два директни ривала на Јувентус за 4то место

9 гола им дадоа на рома и комо во 2 утакмици од кои едната у гости.
Се преиспитуваш ли некад што ќе пишеш или онака ради реда?

Ама и примил 5 гола во 2 утакмици :smirce:

Back
На врв Bottom