Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Рашфорд никако не смее да се купи. Посебно не за 30 милиони.
Добро прво полувреме и крајот на второ, штета што ништо не одморивме.
Али ајде, +9 не е мала работа.
Ќе одморите по една недела ајде :)
Честито титула, доста ви е ла лига

Ајде нека ни е честито, не официјално ама титулата во домашното првенство е наша 99.99%. Сами против сите, против федерацијата судиите и цела Шпанија. Најслатко е вака :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ако некој може да му даде 4-5 парчиња на атлети среде мадрид и да помине во 1/2, тоа сме ние. Статистиката на Метрополитано е далеку во наша корист. Но, ајде да не кажувам предвреме заради пророштва дека сум 90% сигурен дека поминуваме. :) ОДЛИЧНО ШТО ПОГОДИЈА ФЕРАН, РАШФОРД И ЈАМАЛ. ЗА КРЕВАЊЕ САМОДОВЕРБА ПРЕД ВТОРНИК.

Јас сум голем оптимист пред реваншот. Само праведно судење и атлети ќе е на колена среде Мадрид (y)

Во вторник Флик да изненади со поставата, треба Јамал централно, Руни крило, а Кансело од другата страна со Олмо лажна деветка. Во спротивно играта ќе му е прочитана, ќе стават 5 играчи на Јамал на крило и не ќе можат ништо да направат, особено ако прва постава игра Рашфорд. Апсолутно ништало од играч, ич не ми значат вакви ревијални голови на решена утакмица кога мечот беше во егал пак утна чист зицер, ако игра прва постава пак ќе промашува зицери плус нема да се враќа во одбрана.
За купување не треба ни да се прави муабет, ако на оваа немаштија фрлат 35 милиони за ваков играч во ситуација кога е потребен штопер и шпиц нека го удават Деко во некое виорче.

Незнам за вас али ја да фатам со време...

MADRID CABRON, SALUDA AL CAMPEON

:oleee:

:ojeaa::ojeaa::ojeaa:

Баш денес ми излезе видеото од царот Ето :) MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON!
Автоматски споено мислење:

Во вторник Флик да изненади со поставата, треба Јамал централно, Руни крило, а Кансело од другата страна со Олмо лажна деветка. Во спротивно играта ќе му е прочитана, ќе стават 5 играчи на Јамал на крило и не ќе можат ништо да направат, особено ако прва постава игра Рашфорд. Апсолутно ништало од играч, ич не ми значат вакви ревијални голови на решена утакмица кога мечот беше во егал пак утна чист зицер, ако игра прва постава пак ќе промашува зицери плус нема да се враќа во одбрана.
За купување не треба ни да се прави муабет, ако на оваа немаштија фрлат 35 милиони за ваков играч во ситуација кога е потребен штопер и шпиц нека го удават Деко во некое виорче.
Слободна рола на Јамал, нека ја зема топката од кај сака.
Исто многу е битно да игра Де Јонг. Педри и Де Јонг заедно со Олмо пред нив е клучот. Никој не може да изнесе топка како Френки Пинг Понг.

Ајде нека ни е честито, не официјално ама титулата во домашното првенство е наша 99.99%. Сами против сите, против федерацијата судиите и цела Шпанија. Најслатко е вака :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ако некој може да му даде 4-5 парчиња на атлети среде мадрид и да помине во 1/2, тоа сме ние. Статистиката на Метрополитано е далеку во наша корист. Но, ајде да не кажувам предвреме заради пророштва дека сум 90% сигурен дека поминуваме. :) ОДЛИЧНО ШТО ПОГОДИЈА ФЕРАН, РАШФОРД И ЈАМАЛ. ЗА КРЕВАЊЕ САМОДОВЕРБА ПРЕД ВТОРНИК.

Јас сум голем оптимист пред реваншот. Само праведно судење и атлети ќе е на колена среде Мадрид (y)
Турпан ќе суди, гнаса е и овај, ама не како то копилето некни, барем така се надевам.

Исто многу е битно да игра Де Јонг. Педри и Де Јонг заедно со Олмо пред нив е клучот. Никој не може да изнесе топка како Френки Пинг Понг.

Турпан ќе суди, гнаса е и овај, ама не како то копилето некни, барем така се надевам.
Ако Барса успее да пофтори бар пола од она со Интер лани, зборам напаѓачки иаме доста шанса за пролаз само малце сум скептик за тоа пошо Мартин гарантирано ќе игра прва а Де Јонг ќе му биде прва утакмица после пауза. За минимум два гола Јамал ќе мора да се повампири и надежно Феран или куртончето од Јунајтед да бидат од некоја корист. Шо се тиче судии Барса ако си го изигра своето ни Матеу Лахоз нема да не сјебе така да се е на нас шо ние ќе напраиме пошо од Атлетико страна нема шо да не изненади Чоло е Чоло класика неговото ќе си го игра

Турпан е мадридиста :) ќе видиме кој повеќе мрази

Мартин и Ерик ќе бидат стоперски тандем најверојатно, не Араухо мислам дека тешко дека би стартувал. И во нападот има енигма, дали да се почне со Левандовски, или да се чека да влезе од клупа второ полувреме.

Типувам нешто ваков состав: Гарсија; Кунде, Ерик, Мартин, Кансело; Педри, де Јонг, Фермин; Јамал, Рашфорд и Олмо како лажна деветка.

Не е проблемот дали ќе дадеме 2+ гола, проблемот е колку ќе примиме.
Одбраната е таа што не ебе нас.

Флик е многу убеден во некои работи што очигледно не функционираат и тоа е тоа што ме нервира.

Со Лева у напад пресингот нема да функционира, според мене подобро е да се почне со Феран или Олмо лажна 9ка, па ако ептен добро се брани Атлетико од 60та да се проба со Лева и нафрлени топки.
Е сега мора да мисли и ако има продужетци, 120 мин не можат да издржат сите, посебно не Педри и Де Јонг.

Не е проблемот дали ќе дадеме 2+ гола, проблемот е колку ќе примиме.
Одбраната е таа што не ебе нас.

Флик е многу убеден во некои работи што очигледно не функционираат и тоа е тоа што ме нервира.

Со Лева у напад пресингот нема да функционира, според мене подобро е да се почне со Феран или Олмо лажна 9ка, па ако ептен добро се брани Атлетико од 60та да се проба со Лева и нафрлени топки.
Е сега мора да мисли и ако има продужетци, 120 мин не можат да издржат сите, посебно не Педри и Де Јонг.
Одбраната нас ќе ни е попара, Хименез и Ханчко аут, Пубил аут заради суспензија, Ленгле цепеницата ќе не брани, тука треба да ја гледате шансата. Парада од голови ќе има утре, ништо чудно некој луд финиш на продолженија.

Јавниот превоз во Мадрид денес бил хаос, Чоло ги собрал сите автобуси за утре луѓето морале пешки да идат на работа.

Ја мислам дека нема да се брани, ќе врши јак пресинг и ќе оди на гол-два, после тоа ќе се автобусите.

Реална е причава за теренов на Ванда? Пошо глеав и претходно теории дека е ко бавча и се дешавале глупости, а и Флик денес се жалел за тоа у какво стање е посебно на страниве кај шо напаѓа Јамал.

Точна е, УЕФА пред утакмица ќе проверувала. :facepalm:

Последно уредено:
Back
На врв Bottom