- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 18.539
- Поени од реакции
- 21.818
За кој какоА иначе срце си...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За кој какоА иначе срце си...
...тоа ,,кај ни е местото" не е твое да кажеш, ниту ,,сме" ти должни нешто, ниту форумот е твој, ти имаш твое мислење ,,ние" имаме наше мислење, не знам кој сме ,,ние" и ,,вие" али нема врска само смирено пишувај ако веќе ме цитираш
...и не се карај со пишувањето, спротиставени мислења се токму за на форум, а не едноумие, конкретно на ова тема, едни членови веруваат во тоа што читаат што пишуваат други, а други членови веруваат во своите очи што гледаат и што е логично, без разлика што други некои пишуваат.
...тоа со Википедија, аман, едните ме тролаат за читање Википедија , а ти обратно, човек и да чита и да не чита пак е крив.
Прегледај го приврзокот 474255
...еве на пример мене ме збунува фотографија ,,направена" од Месечина кон Земјата при што се прикажува Земјата толку мала што испаѓа дека е мнооогу подалеку, ама толку јасна на фотографија на толкава далечина не е можно
Прегледај го приврзокот 474256
...а фотографија сликана од Земја кон Месечина, испаѓа ептен голема Месечина и ептен поблиску, од претходниот правец на фотографирање од Месечината кон Земјата.
Прегледај го приврзокот 474257 Прегледај го приврзокот 474276
...мене ова фотографија не ми е верна, ми нема логика и не постои нешто да ме убеди дека е реална, збркани се димензиите, ем преблиску ем премала, па уште собира цела Земја на прозорот, па уште лицето фатено, а тоа цела Земја осветлена со иста јачина како под рефлектори.
Прегледај го приврзокот 474258Прегледај го приврзокот 474267
....техникава на фотографија иста, е во прашање пола век разлика
Прегледај го приврзокот 474278Прегледај го приврзокот 474280
... некогашниот фотоапарат и фотографија на Земјата од Месечина, истоветно со:
Прегледај го приврзокот 474282Прегледај го приврзокот 474283Прегледај го приврзокот 474284
...денешна технологија на фотоапарати. разлика пола век, а фотографија иста![]()
Зум на камерата, се опфаќа широк агол за да се фати цела сцена и затоа ви изгледа мала месечината.
Кој се разбира повеќе во фотографија можи да ви објасни подетално
Еве и чичко чат џпт има нешто да кажи
Прегледај го приврзокот 474277
А какви докази имате вие за да ја спорите мисијата ? Освен бладање по фејсбуци и глупави коментари од полуписмени фаци како Миленко кои дежураат за се и сешто не начекав ни една издржна информација за да ме замисли дали навистина е фејк се....или накратко кажано, „Ако сакаш да побиеш нечиј став, изнеси му контра-доказ/став кој е непроверлив„.
А какви докази имате вие за да ја спорите мисијата ? Освен бладање по фејсбуци и глупави коментари од полуписмени фаци како Миленко кои дежураат за се и сешто не начекав ни една издржна информација за да ме замисли дали навистина е фејк се.
Дај споделете некој доказ тука просветлете не
А какви докази имате вие за да ја спорите мисијата ? Освен бладање по фејсбуци и глупави коментари од полуписмени фаци како Миленко кои дежураат за се и сешто не начекав ни една издржна информација за да ме замисли дали навистина е фејк се.
Дај споделете некој доказ тука просветлете не

Збораме за мисијата артемис, дај сподели доказ дека е фејк приказната, оти крв од очите ми капи кога ги читам коментарите и статиите на "стручњаците" кои едвај осмо одделение завршиле.Хмммм....се чини дека Вселенава штотуку почнала да постои, а ти до денешниот ден не си наишол на ниту еден опис со кој се побива „качувањето„ на Месечината, дел по дел од тој настан...
Збораме за мисијата артемис, дај сподели доказ дека е фејк приказната, оти крв од очите ми капи кога ги читам коментарите и статиите на "стручњаците" кои едвај осмо одделение завршиле.
Ова е или сериозен медицински проблем или стигма повод Велигден и ќе те прогласат за светица!оти крв од очите ми капи кога ги читам коментарите и статиите на "стручњаците" кои едвај осмо одделение завршиле.
Ајде де сподели нешто напрај едно арно, дури ме цитираше ќе споделешеПриказната во суштина е иста, небитно дали се работи забелешки/сомнежи за програмата „Аполо„ за летот/летовите кон Месечината или за поединеченниот лет „Артемис„...
Досега самиот ќе најдеше сомнежи и за „Артемис„ ако малку „прочачкаше„ на „ЈТ„, наместо да чекаш да ти ги сервираат...
Видеа од јутјубери, абе дај ми научно поткрепен факт не туку ми постирај живи глупости едитираниАвтоматски споено мислење:
„A picture is not same as photograph"