Песна за форумски лик

• Креатор на темата Креатор на темата StoleD
  • Време на започнување Време на започнување
Песнава им ја посветувам на комрадите @poimanemam @PticaSelica @Vanlok @The xx @Таксист кога ќе идеме у Москва на парадата на 9ти мај.
Ќе го земеме и @Vartolu да го запознаеме со Лукашенко и да се увери дека не е лош човек.
Автоматски споено мислење:

@poimanemam еве боље верзија од твоиве омилени :
Во тоа име...

@Ska Maniac
HC си ти.

Давај за жизнь! Давај ,брат, до конца! И за Сибирь и за Кавказ!

Имам забележано дека многу мал процент од песниве патриотски им се сведува, ќе убиваме, ќе колеме во контраст со многу изопачени патриотски идеологии на други земји кои се базираат баш на тоа. Тие супериорни погледи на една нација/раса врз други многу малце има удел од Рускиот патриотизам. Освен секако што има испрдоци некои неофашистички во РФ.

@Ska Maniac , поздрав и до тебе :)

Од тебе очекував нешто источногерманско ама добро е и ова.

@Ska Maniac
HC си ти.

Давај за жизнь! Давај ,брат, до конца! И за Сибирь и за Кавказ!

Имам забележано дека многу мал процент од песниве патриотски им се сведува, ќе убиваме, ќе колеме во контраст со многу изопачени патриотски идеологии на други земји кои се базираат баш на тоа. Тие супериорни погледи на една нација/раса врз други многу малце има удел од Рускиот патриотизам. Освен секако што има испрдоци некои неофашистички во РФ.
Нови Солдат сум ? Не те сфаќам што сакаш да кажеш, и да е заебанција не ја сфаќам.

Тие неофашисти ако се националисти и антикомунисти т.е. царисти повеќе ги поддржувам и посимпатични ми се отколку комунистиве. Ако се Хитлер екипа ретардин се. Русич нели се Хитлер екипа не само националисти или грешка сум ?
А и тоа е чудно кај мене што пре сум за царот и царска Русија отколку а СССР а религиски сум многу поблиску до комунистиве. Секако не брутален атеизам со палење цркви и убивање верници и свештеници туку нешто како либерализмов, со слобода за исповедање ама без обврзување и без приморување и оцрнување на тие што не сакаат да веруваат или да слават. И тука само за православие зборам. Ислам и сите останати верувања и религии многу сторго ограничени услови. Хебрејство тотална забрана и бришење од историја.
За да не изгледам контрадикторно секој период од руската историја што е постар од предходниот ми е поомилен. Така што најомилен и број еден ми е периодот на Киевска Русија и тоа сторого пред Владимир. Периодов на батево на сликава што го носам на профилна. Предпоставувам знаеш кој е затоа што ми викале дека е Кублај Кан, Атила, некој татар, бугар, викинг :pos: :pos: :pos:
А со тоа викинг де факто погодиле по некоја случајна коинциденција.

На оваа тема немаме зборено нигде : Зошто ја подржуваме Русија и кој период, владетел уредување највеќе ни има оставено позитивен впечаток ?

Јас еве прв ќе почнам ко што кажав славист и словенски националист сум. Затоа и поради Киевска Русија само ги жалам Украинцине не ги мрзам (секако освен хазарите и полтроните на западот).

Поздрав-нездрав до @Ska Maniac и остала екипа која не отиде да дудла муда на ционисти, фашисти и остала багра (y)
Сериозно ова е пејачот на Рамштајн и знае руски да пее ? :eek:

Последно уредено:
Сериозно ова е пејачот на Рамштајн и знае руски да пее ? :eek:
И повеќе од сериозно...
Не само да пее туку и да зборува..
Не заборавај од најдобрата Германија се овие, ДДР ;)
(и слично како RATM прилично анти-капиталистички, анти-УСА се!)

Rammstein се многу почитувани во Русија. Прејаки концерти имале таму, ама сега очигледно заради ситуацијата не одат.

Back
На врв Bottom