- Член од
- 3 април 2026
- Мислења
- 21
- Поени од реакции
- 21
Охрид ке е шампион, тоа го кажав уште пред да почни, мислев дека со Цеље ке играт ама не испадна така
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога сме кај него, многу големо лајно како човек, ретко кој има добри зборови за него низ Србија. А и тренерските квалитети му се дискутабилни, далеку од повисокиот ешалон на тренери.Gledam bitolcanive jadat gomna na forum za Rojevic krivo im e, sledno Ustason ke mu go pustime![]()
Ројевиќ е најголемиот гомнар што постој, затоа го бркат и од репрезентацијата на Србија и од секаде, ретко кој има добри зборови за негоКога сме кај него, многу големо лајно како човек, ретко кој има добри зборови за него низ Србија.
Немој Лихнида да ни ја чепкаш, немат појќе да ја бараме битолската по кафаниСе зезам бе да ве запалам , оти умрен ви беше форумот чисто за дискусија![]()

pogolemo lajno od belion nemat.Ројевиќ е најголемиот гомнар што постој, затоа го бркат и од репрезентацијата на Србија и од секаде, ретко кој има добри зборови за него poaren dan e?
Сакам да го спомнам ова, ама не знам во која тема, сакав еднуш кај вас да пишам ама пак не е темата то а поврзано е со вас...Се зезам бе да ве запалам , оти умрен ви беше форумот чисто за дискусија![]()
Уште од АМАК времето се пушатеше Лихнида мислам, ама вкоп се имат пеено сигурно уште 2011/12 всала. Имат видео на јутуб, ме мрзит да го барам, 2012/13 против Зомимак, сезоната Струга ко влезе прва лига, ама се откажаја од настап и влеговме ние.Ако не грешам Лихнида ја пуштет уште од 2013 ко игравме со Струга дербиња, вие и ние со Пролет, Радовиш, итн...
Ова денес е вештачко се демек нешто ривалство БТ-ОХ и секако за кавга се потребни двајца , но дополнително палат оган и пациенти шо му го лижат на ВЛТ1 тука на форумот , а сите читат еве конкретен пример три шестици Охрид.Сакам да го спомнам ова, ама не знам во која тема, сакав еднуш кај вас да пишам ама пак не е темата то а поврзано е со вас...
Претходен пат ко игравме со вас, се наоѓам со 2 ца од стара гарда Рибари, луѓе што ги поштувам, ова пред утакмица можда 2 сати. И одма ги гасирам анти бт ама некако без успех.. Едниот ме пречеквиТ со Ако одам во Битола... Добро бе му викам, нормален си ? Шо ти е ?
Абе ***** ми викат.. И почна да раскажвит, 1994 во куп фудбал играле Пелистер-Охрид, и отишле тогаш некој 30-40 Рибари во Битола, не знам од која причина 1 трибина била само отворена. Полицијата се чудела кај да ги стајме сега овие, и влегле од кај вас на главна, и ги стале најгоре над вас.
Еф*о тогаш бил воџа и дошол на наишиве и му рекол , абе имате песни вие ?! Имаме,.. Епа пејте, и така се навивало и скандирало покрај другото и битола-охрид. И све завршило нормално.
Да не се сватам погрешно, не сакам да се умилкувам на никој, ова ми кажале постарите, а постари секогаш се поштоваат, како подсетник како било пред 32 години.
Сакам да го спомнам ова, ама не знам во која тема, сакав еднуш кај вас да пишам ама пак не е темата то а поврзано е со вас...
Претходен пат ко игравме со вас, се наоѓам со 2 ца од стара гарда Рибари, луѓе што ги поштувам, ова пред утакмица можда 2 сати. И одма ги гасирам анти бт ама некако без успех.. Едниот ме пречеквиТ со Ако одам во Битола... Добро бе му викам, нормален си ? Шо ти е ?
Абе ***** ми викат.. И почна да раскажвит, 1994 во куп фудбал играле Пелистер-Охрид, и отишле тогаш некој 30-40 Рибари во Битола, не знам од која причина 1 трибина била само отворена. Полицијата се чудела кај да ги стајме сега овие, и влегле од кај вас на главна, и ги стале најгоре над вас.
Еф*о тогаш бил воџа и дошол на наишиве и му рекол , абе имате песни вие ?! Имаме,.. Епа пејте, и така се навивало и скандирало покрај другото и битола-охрид. И све завршило нормално.
Да не се сватам погрешно, не сакам да се умилкувам на никој, ова ми кажале постарите, а постари секогаш се поштоваат, како подсетник како било пред 32 години.
Ок бе Еурофарм намали малку со дрогата, Влт 1, Влт 2 ни ги отече мадињата, цело време плачете аман веќе, земи ангажирај се и донеси ги Влт и кај вас и бидете Влт 3. Какви глупи муабети верглате цело време 80 проценти од форумот.Ова денес е вештачко се демек нешто ривалство БТ-ОХ и секако за кавга се потребни двајца , но дополнително палат оган и пациенти шо му го лижат на ВЛТ1 тука на форумот , а сите читат еве конкретен пример три шестици Охрид.
Сеј бе 40 Burning Hot не се нервирајОк бе Еурофарм намали малку со дрогата, Влт 1, Влт 2 ни ги отече мадињата, цело време плачете аман веќе, земи ангажирај се и донеси ги Влт и кај вас и бидете Влт 3. Какви глупи муабети верглате цело време 80 проценти од форумот.
Не се нервирам бе ти кажувам, еве ако не е така демантирај ме и ти и @Prezimeto , дали ние сме виновни што вие не можете да се издигнеме едно ниво над другите, па тука сите ги навредувате со секакви зборови? За пример ќе ја земам фк Победа Прилеп, ропаците нивни земале од парите на Победа и си играле апарати и други коцкарски игри и сега друг им е виновен. Дај бидете малку сериозни и барајте си ги виновниците кај вас а не кај другите. Еве јас конкретно се би дал ФК Вардар да функционира како РК Вардар, и кривата за тоа како функционира ФК Вардар ја барам само во нашето раководство и во никој друг, ниту Пелистер го обвинувам ниту Шкендија ниту било кој друг, ама јас сум свесен за тоа, вие не сте. Така да ако имаш да пишеш нешто конкретно зашто има проблем кај вас повели ако навредуваш со досетки од типот на Миравци, Влт и слично поштеди ме од тоа. Секое добро и поздрав.Сеј бе 40 Burning Hot не се нервирај