Фан клуб: РК Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата ohrid66
  • Време на започнување Време на започнување
Охрид ке е шампион, тоа го кажав уште пред да почни, мислев дека со Цеље ке играт ама не испадна така

Gledam bitolcanive jadat gomna na forum za Rojevic krivo im e, sledno Ustason ke mu go pustime :)
Кога сме кај него, многу големо лајно како човек, ретко кој има добри зборови за него низ Србија. А и тренерските квалитети му се дискутабилни, далеку од повисокиот ешалон на тренери.

Кога сме кај него, многу големо лајно како човек, ретко кој има добри зборови за него низ Србија.
Ројевиќ е најголемиот гомнар што постој, затоа го бркат и од репрезентацијата на Србија и од секаде, ретко кој има добри зборови за него

Се зезам бе да ве запалам , оти умрен ви беше форумот чисто за дискусија :)
Немој Лихнида да ни ја чепкаш, немат појќе да ја бараме битолската по кафани :ROFLMAO:

Бај д веј, со Целје ќе е е заебано, многу заебано ...

Абе дечки што се случува со Рибари? Порано паметам се береа во голема бројка за на ракомет и на фудбал, сега се многу слаби, немат ни песни, се исто се скандира на трибините од нив

Ројевиќ е најголемиот гомнар што постој, затоа го бркат и од репрезентацијата на Србија и од секаде, ретко кој има добри зборови за него poaren dan e?
pogolemo lajno od belion nemat.

Се зезам бе да ве запалам , оти умрен ви беше форумот чисто за дискусија :)
Сакам да го спомнам ова, ама не знам во која тема, сакав еднуш кај вас да пишам ама пак не е темата то а поврзано е со вас...
Претходен пат ко игравме со вас, се наоѓам со 2 ца од стара гарда Рибари, луѓе што ги поштувам, ова пред утакмица можда 2 сати. И одма ги гасирам анти бт ама некако без успех.. Едниот ме пречеквиТ со Ако одам во Битола... Добро бе му викам, нормален си ? Шо ти е ?
Абе ***** ми викат.. И почна да раскажвит, 1994 во куп фудбал играле Пелистер-Охрид, и отишле тогаш некој 30-40 Рибари во Битола, не знам од која причина 1 трибина била само отворена. Полицијата се чудела кај да ги стајме сега овие, и влегле од кај вас на главна, и ги стале најгоре над вас.
Еф*о тогаш бил воџа и дошол на наишиве и му рекол , абе имате песни вие ?! Имаме,.. Епа пејте, и така се навивало и скандирало покрај другото и битола-охрид. И све завршило нормално.
Да не се сватам погрешно, не сакам да се умилкувам на никој, ова ми кажале постарите, а постари секогаш се поштоваат, како подсетник како било пред 32 години.

porano imase ubaj odnosi Ribari-Ckembari
(kafani,tribini..) Se dur ne pocnaja seljaci na steroidi da ja vodat grupata, pred 6 godini mislam cigani od bajro dojdoja na plostad po vlecki so bakli da se prat mazista. Si odgovaret so argatine od Kavadarci, nie aplaus mu davavme Kv sledna utakmica dojdoja so koreo za Biljana…

Ако не грешам Лихнида ја пуштет уште од 2013 ко игравме со Струга дербиња, вие и ние со Пролет, Радовиш, итн...
Уште од АМАК времето се пушатеше Лихнида мислам, ама вкоп се имат пеено сигурно уште 2011/12 всала. Имат видео на јутуб, ме мрзит да го барам, 2012/13 против Зомимак, сезоната Струга ко влезе прва лига, ама се откажаја од настап и влеговме ние.

Сакам да го спомнам ова, ама не знам во која тема, сакав еднуш кај вас да пишам ама пак не е темата то а поврзано е со вас...
Претходен пат ко игравме со вас, се наоѓам со 2 ца од стара гарда Рибари, луѓе што ги поштувам, ова пред утакмица можда 2 сати. И одма ги гасирам анти бт ама некако без успех.. Едниот ме пречеквиТ со Ако одам во Битола... Добро бе му викам, нормален си ? Шо ти е ?
Абе ***** ми викат.. И почна да раскажвит, 1994 во куп фудбал играле Пелистер-Охрид, и отишле тогаш некој 30-40 Рибари во Битола, не знам од која причина 1 трибина била само отворена. Полицијата се чудела кај да ги стајме сега овие, и влегле од кај вас на главна, и ги стале најгоре над вас.
Еф*о тогаш бил воџа и дошол на наишиве и му рекол , абе имате песни вие ?! Имаме,.. Епа пејте, и така се навивало и скандирало покрај другото и битола-охрид. И све завршило нормално.
Да не се сватам погрешно, не сакам да се умилкувам на никој, ова ми кажале постарите, а постари секогаш се поштоваат, како подсетник како било пред 32 години.
Ова денес е вештачко се демек нешто ривалство БТ-ОХ и секако за кавга се потребни двајца , но дополнително палат оган и пациенти шо му го лижат на ВЛТ1 тука на форумот , а сите читат еве конкретен пример три шестици Охрид.

На фудбал 1993 ко падна оградата мислам дека кај нас имаше знаме рибари, исто на едно видео на ракомет од 90тите пак во Битола во салата има знаме рибари. До пред 10тина год на трибина кај Рибари често се приметваја наши реквизити, имаше екипи од двете страни шо си живееа. Кога славевме 30 год. на фудбал во Прилеп имаше дојдено неколку дечки од рибари со нас. Ако не се лажам се почна пред 8/9/10 год кога на ракомет во Охрид неизвесен натпревар, тесен резултат почна да се скандира битолски пички ( мислам прво обична па после и рибари) ..... убо е да има ривалство за да растат и групите. Како и да е според мене неможи да биди ништо сериозно.

Да не бегаме од темата, честита победа и дај боже да го освојте

Ова денес е вештачко се демек нешто ривалство БТ-ОХ и секако за кавга се потребни двајца , но дополнително палат оган и пациенти шо му го лижат на ВЛТ1 тука на форумот , а сите читат еве конкретен пример три шестици Охрид.
Ок бе Еурофарм намали малку со дрогата, Влт 1, Влт 2 ни ги отече мадињата, цело време плачете аман веќе, земи ангажирај се и донеси ги Влт и кај вас и бидете Влт 3. Какви глупи муабети верглате цело време 80 проценти од форумот.

Ок бе Еурофарм намали малку со дрогата, Влт 1, Влт 2 ни ги отече мадињата, цело време плачете аман веќе, земи ангажирај се и донеси ги Влт и кај вас и бидете Влт 3. Какви глупи муабети верглате цело време 80 проценти од форумот.
Сеј бе 40 Burning Hot не се нервирај

Сеј бе 40 Burning Hot не се нервирај
Не се нервирам бе ти кажувам, еве ако не е така демантирај ме и ти и @Prezimeto , дали ние сме виновни што вие не можете да се издигнеме едно ниво над другите, па тука сите ги навредувате со секакви зборови? За пример ќе ја земам фк Победа Прилеп, ропаците нивни земале од парите на Победа и си играле апарати и други коцкарски игри и сега друг им е виновен. Дај бидете малку сериозни и барајте си ги виновниците кај вас а не кај другите. Еве јас конкретно се би дал ФК Вардар да функционира како РК Вардар, и кривата за тоа како функционира ФК Вардар ја барам само во нашето раководство и во никој друг, ниту Пелистер го обвинувам ниту Шкендија ниту било кој друг, ама јас сум свесен за тоа, вие не сте. Така да ако имаш да пишеш нешто конкретно зашто има проблем кај вас повели ако навредуваш со досетки од типот на Миравци, Влт и слично поштеди ме од тоа. Секое добро и поздрав.

Кај ме најде мене сега за ФК па ни за РК немам пишано лошо освен дека сте кираџии со две раце потпишувам виновен сум ви го турив тој прекар а реално ве селат кај шо ќе стигне нигде свој дом немате и незнаете утре кај да одите да навивате... тоа е и една од причината дека немате посетеност збунети се навивачите. Дека сте буљаши пффф и тоа држи вода клекнувате сегде на коленици.
Сега шо се нервирате дека ВЛТ ви дале прекар?
Миравци ние да не го измисливме или вие немојте не префрлајте топка.
Јас не ви ги лепам стикерите сами си ги клавате а рака на срце убо ви стојат.
Уживајте во моментот, расеани сте на секоја тема и пишите за Пелистер вака било онака било дај мајкуму олабајте еднаш сами си набивате комплекси и ги извртувате муабетите.

Нигде никаде се нема пишано да му се повреди онај да му се повреди онај кај нас на тема. Кај вас абе од уста не му го извадивте на Фитиљо. Ај клај се ти на негово место. Дури трчаш на работа за да фатиш автобус (а не е еден три ги менваш) за да одиш на работа и да скршиш нога. Смирете топка олабајте убај сте сега не за кај секој вдома да му влезиш но ајде ќе замижи некој.

Не ти е тема за разговор ова имаш др теми, плачи си кај шо те боли.
Ако имаш шо да кажиш за ракомет на РК Охрид пеки ако не опашката поднозе и чао.

П. С
ДЛАБОКО СЕ ИЗВИНУВАМ ШО ЈА СПАМИРАМ ТЕМАТА.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom