KSC #365 - Најрамковна Песна - Гласање

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување

На која песна најмногу летате орли?

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.533
Поени од реакции
28.526
Драги мои,

Ептен сум задоволен од одѕивот. Два заклучоци од оваа тема:

1. Сум ве потценил, добро сте биле запознаени со рамковната музика.
2. Докажавме дека сме далеку поцивилизирани, посовремени и понапредни од другине. Знаете кога на нивен форум ќе се отвори тема за "Најкаурска Песна"?

Се дрзнав да направам еден мал преседан во ова натпреварување, морав, посилно беше од мене. Ова натпреварување ќе биде запишано во некои анали. Историјата и идните археолози кои наместо во земја ќе копаат по бајти ќе не слават или кудат. По мене срамно е од некое идно гледиште да се анализира темава и да се заклучи дека не била ставена Shqiptar од Gold AG. Затоа морав да ја ставам. Секако нема да ја преземам како втора номинација затоа што тоа не е фер. Ја оставам без номинатор, ако победи, второпласираниот ќе биде де јуре победник и тој ќе отвара тема. Пак ќе кажам-Морав!

Се гласа до понеделник рано сабајле за максимум 7 песни јер што па да не, go nuts.

Со среќа, спојте палците, раширете прстите со дланките накај вас, полетуваме.

Серизоно мислев дека ја знаеш песнава затоа што ја појма немам која е. Рандом ми искочи како реклама и музиката со битот ми се засвиѓа, башка барнаторе значи апотека а и спотот е сниман у Тафталиџе 2.

нивен форум
Јас со години барам вакво нешто од неколку причини што врска немаат со оваа тема, ама кога и да сум прашал, најчесто одговорите одат до овој одговор: „што е тоа форум?“

Убава е „тргни се од Кале“ (има две верзии нормална и 1.25 забрзана), но исто така убави се „marshi i UCK“ (маршот на УЧК) и „thank you USA“.

Гласањето заврши, рамковниот конечно запазен. Победник е Јазовицабобица @JagodicaBobica со Бонбон на Ера Ештрефи. И неа во живо сум ја гледал.

Бонус за плакнење очи:

9-10 секунда

Честитки за победата удри некоја добра тема.

Back
На врв Bottom