Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа што ќе му понудат, не значи дека ќе прифати. У Барса 10 секако ќе ги зима. :rolleyes:
Така де, се е до желбата на играчот, иако изјави дека е среќен во клубот и не му фали ништо секогаш има простор за сомнежи, јас денешно време немам верба во ниеден играч, едно велат, друго излегува на крај. Оваа сезона ако го освојат купот и да истуркаат подалеку во ЛШ нема да е лошо, ама ако лизнат и на двете тогаш и јас да сум пустина ќе фатам

Ако си оди Левандовски може и 12-13 да зима Алварез.

Иначе Бастони ако го даде Интер за 70, јас од благодарност би им понудил Араухо + 80 милиони и сите ќе бидеме среќни.

Иначе Бастони ако го даде Интер за 70, јас од благодарност би им понудил Араухо + 80 милиони и сите ќе бидеме среќни.
Нема да си оди да му ебам пензионерот.
Ќе остане уште 1 година со -50% на платата.
А за Бастони нема шанси поише од 70 да дадат.

Де бре, нафта да не ископавте под Монжуик :D

Де бре, нафта да не ископавте под Монжуик :D

Левандовски зима 400к евра неделно оваа сезона, ако си оди не гледам зошто не би му дале слична плата на Алварез.

Јас сум повеќе за Бастони искрено, макар не коштал и 100 милиони. За двајцата нема да има пари, али за еден секако.

Пари имаме за 1, ама уште 12-13 милиони и влагаме во 1:1 правилото и после може да трошиме колку што ќе придадеме, затоа се спомнуваат продажби на Феран, Балде, Касадо...

Пари имаат за сите само пак неможат ништо над 60 70 фиксно да исплатат е тоа. Одамна пишаа дека над 100 милиони за напаѓач нема да дадат толку е лимитот. Навистина ќе е срамота 3та година да го остават Флик без 9ка како што доликува. Према мене all in идат.
Атлетико 90 ќе им бара сигурно а на кој начин ќе ги добијат тек допрва ќе се види.

Се дур не влезат 1-1 ќе се мачат вака со идиотски понуди и бонуси и што ти не.
Само јас мислам дека со Интер лесно ќе се договорат? Незнаев дека до толку проблеми имале искрено. И да се 80 верувам ќе прифатат и 60 фиксни па другите 10 со 10 на 2 години. Не ми делуваат како нас шутпетковци да им нудат толку пари за дефанзивец и да се инаетот да не го продадат, напротив си кеширале они убаво од играчи.

За Алварез ништо нема да има дури не се разјасни малку завршница на сезона. Он баш ми делува од тие ретките фудбалери со мозок што не праат цигански работи. Како што пиша Чоли едно зборат друго прават. Навистина фудбалер што секој би посакал да го има во тим.

Нема, истото е. Вие класика ќе пробате на селски начин да го земете играчот како цел живот што правите, со врбување на истиот, само се надевам Бастони нема да ги прави тие глупости иако почнал веќе, мавал лајкови на инстаграм кај неколку играчи на Барса. Тоа или е некаков знак или трола, трето нема
Чув дека Лапорта му рекол на Бастони да попие црвен, да му падне цената.

Бастони веќе покажува дека е за во одбраната на Барса, Араухо 2 :icon_mrgr:

Каков инкер направивте со Бастони не сте свесни, само што го извади судијата црвениот одма на муабетите тука ми текна :)

Со оглед на тоа дека приоритет е 9-ка по мое мислење ќе се оди all in на Алварез,други алтернативи опции нема на Лаутаро одамна му помина возот веќе влезе во зона комфор во Сериа А и престар е за чекор напред во кариерата,Гираси е резерва во Дортмунд па не можеме да очекуваме да дојде во барса и да го предводи нападот,Кејн не заминува од Баерн а Галатасарај за Осимех плати 80-Милиони така да ако замине пак ќе чини толку према тоа врти сучи све се сведува на Алварез друго останато све нема да биде крпење туку потези во паника,плус и Барса за Атлетико има интересни опции како Араухо Касадо Феран.А Алварез да дојде плус Бастони Рашфорд да остани и сите среќни и задоволни некако не ми држи вода така да мислам дека Тотенхем има интересни опции за стопер читајте Ромеро Ван де вен нарочито ако Тотенхем одпадни.

Реал изгуби од Мајорка, ако вечер победиме против Атлетико големи се шансите да ја освоиме ЛаЛига, сепак разликата ќе е 7 бода плус утакмица со нив на кампот.
Мора да дадат све од себе, го нема Рафиња и Де Јонг али и они имаат доста отсуства.
Ќе биде интересно, слудаваат пеколни 10 дена.

Реал изгуби од Мајорка, ако вечер победиме против Атлетико големи се шансите да ја освоиме ЛаЛига, сепак разликата ќе е 7 бода плус утакмица со нив на кампот.
Мора да дадат све од себе, го нема Рафиња и Де Јонг али и они имаат доста отсуства.
Ќе биде интересно, слудаваат пеколни 10 дена.
X као куча :)

Доволно е и нерешено, па да ги ишлакаме во ЛШ. Ама без Рафиња хммм (n)

Супер одлука да не почне со Левандовски ни со Торес телето.

Back
На врв Bottom