dantemkd
demon hunter
Роналдињо,Кака,Модрич, Левандовски ма да на последниот не му ја дадоа.Меси и Роналдо уништија многу генерации. Кажи ми еден барем познат и докажан играч од генерациите 88ма до 92-93та ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Роналдињо,Кака,Модрич, Левандовски ма да на последниот не му ја дадоа.Меси и Роналдо уништија многу генерации. Кажи ми еден барем познат и докажан играч од генерациите 88ма до 92-93та ?
Роналдињо 80та, Кака 82ра, Модриќ 85та. Никој.Роналдињо,Кака,Модрич, Левандовски ма да на последниот не му ја дадоа.
Генерација на Меси и Роналдо се секако.Роналдињо 80та, Кака 82ра, Модриќ 85та. Никој.
Леванодвски 88ма погодок и ете беља баш не му ја дадоа.
Море чоек ти глуп си или глуп мене ме праиш ?Генерација на Меси и Роналдо се секако.

Па пиши и датуми на раѓање, да нема забунаМоре чоек ти глуп си или глуп мене ме праиш ?
Горе пишав генерации 88ма -92,93та сите помали и од Меси и од Роналдо ти ми ги спомињаш Роналдињо и Кака што се 10 год постари.![]()

Друже ај Ронадињо е постар али Кака и Роналдо се три годнини разлика, плус ако е блиско до Меси че освоел и он, еве Бензема го забориавив он зема у времето кога Меси беше активен.Море чоек ти глуп си или глуп мене ме праиш ?
Горе пишав генерации 88ма -92,93та сите помали и од Меси и од Роналдо ти ми ги спомињаш Роналдињо и Кака што се 10 год постари.![]()
Секој со своето мислење.
Ти имаш мислење дека Салах е најмалку технички поткован фудбалер што има постигнато над 100 голови.
Не претерувајте. Салах е еден од играчите кој ја одбележа последнава деценија на ПЛ.
Играч закитен со куп тимски и индивидуални награди, меѓу кои и долго очекуваната ПЛ на Ливерпул.
Меѓу најзаслужните што Ливерпул беше едно ниво погоре последнава деценија.
Доволно направи за да се вброи во легендите на ПЛ.
Само слеп ривал може да го негира ова.
Не знам дали ме разбираш.
Во ПЛ има 35 играчи што имаат постигнато 100+ голови (од нив еден е Салах).
Од тие 35 играчи, Салах е најлош технички.
Еве, провери си листа, кажи кој е полош технички од Салах па може да правиме муабет.
Ајде еве ќе попуштам јас, полоши се Дарен Бент, Халанд и Крауч, ама сите други се подобри во технички аспект од Салах.
Се слагам и со ова, Салах е голем дел од успехот на модерниот Ливерпул, тоа не може никој да го негира, но тоа не значи дека Салах е играчот што најмногу потсеќа на Меси лол
Тоа да. Само Бензема и Левандовски се од овие гнеерации што успеаа да земат златни топки. Тоа 2 златни топки спроти 12 златни топки на Меси и Роналдо.Друже ај Ронадињо е постар али Кака и Роналдо се три годнини разлика, плус ако е блиско до Меси че освоел и он, еве Бензема го забориавив он зема у времето кога Меси беше активен.
Аууу пладневната дремка кошмар ти станала, два парацетамола и лексилиум од 25мг малку омалаксан ќе си Али ко на кутре ќе ти поминеКонечно да не му го гледаме сурато џихадистички.
Грев е Руни да се спореди овој, таква легенда, не оди таква споредба. Сега со 100 кила и обелена коса е подобар од алаху акбаро.
Пораз за белиот фудбал, дозволи некој со име мухамед да е меѓу најдобрите последните децении, тоа укажува на какво ужасно ниво е паднат квалитетот на фудбалот. Во вака слаби генерации, ќе напраат нешто, ќе се издвојат некои како овај од алкаеда, неизживеаната ѓупштана како винициус, ламал, мбапе (не е ни чудо Ибрахимовиќ, Модриќ, Жиру, пеналдо играат до 40 и згора на високо ниво) и други африканци и ќе се споредуваат со легенди од минатите генерации кога фудбалот бил три милјарди светлосни години понапред, ќе дојди некој вчера почнал да прати фудбал на инстаграм, само статистики и исечоци гледа и ќе ги клава на исто рамниште денешните педерчиња со величини како Роналдо вистинскиот, Шевченко, Дрогба, Руни, Пирло, Раул, Инзаги, Кака, Роналдињо, да не почнуваме за генерациите пред нив Ван Бастен, Гулит, Рајкард и тие пред нив.
Просеците од пред 15 години од Тотенхем како Дефо, Крајнчар, Чорлука, Крауч, Ленон се тука некаде со денешните "мега ѕвезди" дури и подобри.
За ова не си во право. 13 златни топки имаат земено личности со име Кристијан (не мицковски фала богу),име по еден апостол и презиме месија .Пораз за белиот фудбал, дозволи некој со име мухамед да е меѓу најдобрите последните децении, тоа укажува на какво ужасно ниво е паднат квалитетот на фудбалот.
Од една страна ги разбирам од Челзи, ама од друга страна си пукаат директно во нога со неговото неиграње.