Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A Bastoni slavese li se znae li nesto?Дали Димарко и Еспосито пак се радуваа и аплаудираа после пеналите?![]()
sekako ke se skoknat, so ogled na terminite, me interesira nokaut fazata koi termini ke gi ima, ama sekako ova sp za prv pat u zivot slobodno mozam da kazam deka max 30% ako izgledam, radi glupite termini, prasanje e i docnite fazi kolku bi gi gleal, mozda polufinale samo sve i finaleto sekako, drugoto zz, so nba terminite.Ги гледам групите сњга. Слободно можат да се скокнат, Лига на нации има поголема конкуренција.
Не е само до термините туку и до годините е синsekako ke se skoknat, so ogled na terminite, me interesira nokaut fazata koi termini ke gi ima, ama sekako ova sp za prv pat u zivot slobodno mozam da kazam deka max 30% ako izgledam, radi glupite termini, prasanje e i docnite fazi kolku bi gi gleal, mozda polufinale samo sve i finaleto sekako, drugoto zz, so nba terminite.
ќе се изгледа секако нешто и во касните амерички прајм тајм термини, ама претежно европските термини ќе се изгледаат.. Ова беше греота момент искрено, земале се радуваат Босна што пројде божем Франција испадна а не ебениот Велс. После такво нешто логично беше кармата да им врати на ваков начин.Дали Димарко и Еспосито пак се радуваа и аплаудираа после пеналите?![]()
Факт е дека се бледа сенка од тоа што беа пред 20 години, но исто така факт е дека глад ќе се пласираа вчера Бастони да не влезеше со 2 нозе у џигер и панкреас кога играчот на босна немаше баш бришан пат према доларума и бастони веќе го стигна и почна да му го затвара аголот. Онака играч од У16 по трезвено би изреагирал у таа ситуација.Греота се Италија во секој смисол, се виде дека ќе јадат бламови уште кога го назначија Гатузо како тренер,

Лелеј, Интер ќе биле заштитени до крај, а они му ебаа мајката после црвениот на Калулу, го распнаа на секој можен медиум, закани по фамилијата, жена ќе му силувале, дете ќе му убиеле и да не редам натака.Факт е дека се бледа сенка од тоа што беа пред 20 години, но исто така факт е дека глад ќе се пласираа вчера Бастони да не влезеше со 2 нозе у џигер и панкреас кога играчот на босна немаше баш бришан пат према доларума и бастони веќе го стигна и почна да му го затвара аголот. Онака играч од У16 по трезвено би изреагирал у таа ситуација.
Дури и да стигнеше играчот и некако да успееше да даде гол што не ми се верува, беше подобра опција него неговата наивност. Подобро 1-1 и цело второ полувреме отворено за игра отколку вака, 80+ минути со играч помалце.
Класичен трагичар и единствена причина зошто италија не се пласираше вчера. Дури и со ваква килава репка беа 50% пласирани се до пред неговиот Малдини потег
Од кармата нема бегање и после оноа со Калулу, бастони кутриот глава не крена. Кај стигнат го пцујат и го колнат, а од вчера уште повеќе.
Гравина да беше Јапонец сега ќе му дадеа меч да изврши сепоку у некоја шума, ама ова е Италија па работата не е завршена, мора да се осигура дека интер ќе бидат заштитени до крај.
Како и да, спектакл за очи вчера, Италија и Косово испаднати, Бастони кловн.
МЕлем за очи и рај за душа.
Исправно и легитимно му е ебена мајката после оноа со Калулу. После вчера треба мајчино млеко да проплака, што повторно е оправдано.Лелеј, Интер ќе биле заштитени до крај, а они му ебаа мајката после црвениот на Калулу, го распнаа на секој можен медиум, закани по фамилијата, жена ќе му силувале, дете ќе му убиеле и да не редам натака.
Не можам да се објаснувам, еве ти што ќе направеше да беше Бастони, ќе го гледаше играчот како трча покрај тебе? А за Манчини ќе искоментираш зошто го гледаше како дух играчот на Босна? Кин зошто утна 1 на 1? Али да, јасно ми е дека Бастони ќе е главниот кривец ради црвениот, сеа очекувам периодов тоа да му го извадат низ нос и да го смараат до крај на сезона. Не знам за каква карма зборуваш, после црвениот на Калулу он се повреди, т.е. против Милан се повреди и до сега не играше, а да не зборам дека недолечен игра за репрезентација од што ете кур го боли според вас и е главен кривец што не пројдоа даље.
Ај прегледај ја пак снимката и дојди збори.Босанецот отиде премногу у лево и од таму не можеше да шутира никако