Квалификации за СП 2026 во Мексико, САД и Канада

• Креатор на темата Креатор на темата Ska Maniac
  • Време на започнување Време на започнување
Ги гледам групите сњга. Слободно можат да се скокнат, Лига на нации има поголема конкуренција.
sekako ke se skoknat, so ogled na terminite, me interesira nokaut fazata koi termini ke gi ima, ama sekako ova sp za prv pat u zivot slobodno mozam da kazam deka max 30% ako izgledam, radi glupite termini, prasanje e i docnite fazi kolku bi gi gleal, mozda polufinale samo sve i finaleto sekako, drugoto zz, so nba terminite.

Со Бостани, Ди Рамко, Доларума, Локалети, Пичо Еспосито, толку е. Дури и имињата му се педерски, на времето кога ќе ни текни едни Малдини, Тоти, Дел Пиеро, Буфон, Канаваро, Гатузо, Замброта и кој се уште не, мафијашки имиња не женствени и неспособни како денешните педерчиња.
Бостани кој му дал да игра фудбал, кога стигна да е таков главен на италијанска одбрана, ќе чудеше да се пласираат на светско. Пак нека скокаат пред излог како мајмуни, ќе ги гледаме сега санџаците, муџахедините, ханџар дивизиите и главосечачите на светско наместо една Италија христијанска земја.
До 2030та ќе дојдат колку 16 години како не играат на светско, и тогаш е прашање дали ќе се пласираат, реа неспособна корумпирана.

sekako ke se skoknat, so ogled na terminite, me interesira nokaut fazata koi termini ke gi ima, ama sekako ova sp za prv pat u zivot slobodno mozam da kazam deka max 30% ako izgledam, radi glupite termini, prasanje e i docnite fazi kolku bi gi gleal, mozda polufinale samo sve i finaleto sekako, drugoto zz, so nba terminite.
Не е само до термините туку и до годините е син :) ќе се изгледа секако нешто и во касните амерички прајм тајм термини, ама претежно европските термини ќе се изгледаат..

За тоа јаките репрезентации првата фаза ќе ја истераат со вторите и третите тимови. Ма да ќе има интересни утакмици како и да е.

Дали Димарко и Еспосито пак се радуваа и аплаудираа после пеналите? :icon_lol:
Ова беше греота момент искрено, земале се радуваат Босна што пројде божем Франција испадна а не ебениот Велс. После такво нешто логично беше кармата да им врати на ваков начин.

Фановите на Серија А екипите се друга димензија. Дефинитивно најдоброто нешто на форумов моментално во овие тешки времиња за нашата планета. :icon_mrgr:

Греота се Италија во секој смисол, се виде дека ќе јадат бламови уште кога го назначија Гатузо како тренер,
Факт е дека се бледа сенка од тоа што беа пред 20 години, но исто така факт е дека глад ќе се пласираа вчера Бастони да не влезеше со 2 нозе у џигер и панкреас кога играчот на босна немаше баш бришан пат према доларума и бастони веќе го стигна и почна да му го затвара аголот. Онака играч од У16 по трезвено би изреагирал у таа ситуација.

Дури и да стигнеше играчот и некако да успееше да даде гол што не ми се верува, беше подобра опција него неговата наивност. Подобро 1-1 и цело второ полувреме отворено за игра отколку вака, 80+ минути со играч помалце.

Класичен трагичар и единствена причина зошто италија не се пласираше вчера. Дури и со ваква килава репка беа 50% пласирани се до пред неговиот Малдини потег :pos:

Од кармата нема бегање и после оноа со Калулу, бастони кутриот глава не крена. Кај стигнат го пцујат и го колнат, а од вчера уште повеќе:icon_lol:.

Гравина да беше Јапонец сега ќе му дадеа меч да изврши сепоку у некоја шума, ама ова е Италија па работата не е завршена, мора да се осигура дека интер ќе бидат заштитени до крај.

Како и да, спектакл за очи вчера, Италија и Косово испаднати, Бастони кловн.
МЕлем за очи и рај за душа.

Факт е дека се бледа сенка од тоа што беа пред 20 години, но исто така факт е дека глад ќе се пласираа вчера Бастони да не влезеше со 2 нозе у џигер и панкреас кога играчот на босна немаше баш бришан пат према доларума и бастони веќе го стигна и почна да му го затвара аголот. Онака играч од У16 по трезвено би изреагирал у таа ситуација.

Дури и да стигнеше играчот и некако да успееше да даде гол што не ми се верува, беше подобра опција него неговата наивност. Подобро 1-1 и цело второ полувреме отворено за игра отколку вака, 80+ минути со играч помалце.

Класичен трагичар и единствена причина зошто италија не се пласираше вчера. Дури и со ваква килава репка беа 50% пласирани се до пред неговиот Малдини потег :pos:

Од кармата нема бегање и после оноа со Калулу, бастони кутриот глава не крена. Кај стигнат го пцујат и го колнат, а од вчера уште повеќе:icon_lol:.

Гравина да беше Јапонец сега ќе му дадеа меч да изврши сепоку у некоја шума, ама ова е Италија па работата не е завршена, мора да се осигура дека интер ќе бидат заштитени до крај.

Како и да, спектакл за очи вчера, Италија и Косово испаднати, Бастони кловн.
МЕлем за очи и рај за душа.
Лелеј, Интер ќе биле заштитени до крај, а они му ебаа мајката после црвениот на Калулу, го распнаа на секој можен медиум, закани по фамилијата, жена ќе му силувале, дете ќе му убиеле и да не редам натака.

Не можам да се објаснувам, еве ти што ќе направеше да беше Бастони, ќе го гледаше играчот како трча покрај тебе? А за Манчини ќе искоментираш зошто го гледаше како дух играчот на Босна? Кин зошто утна 1 на 1? Али да, јасно ми е дека Бастони ќе е главниот кривец ради црвениот, сеа очекувам периодов тоа да му го извадат низ нос и да го смараат до крај на сезона. Не знам за каква карма зборуваш, после црвениот на Калулу он се повреди, т.е. против Милан се повреди и до сега не играше, а да не зборам дека недолечен игра за репрезентација од што ете кур го боли според вас и е главен кривец што не пројдоа даље.

Да не го најде Бастони истата судбина како Бекам

Најдобро да си оди далеку од Италија да ја продолжи кариерата, во Јужна Америка убиваат за вакви киксови, среќа италијанците не се толку луди.

Лелеј, Интер ќе биле заштитени до крај, а они му ебаа мајката после црвениот на Калулу, го распнаа на секој можен медиум, закани по фамилијата, жена ќе му силувале, дете ќе му убиеле и да не редам натака.

Не можам да се објаснувам, еве ти што ќе направеше да беше Бастони, ќе го гледаше играчот како трча покрај тебе? А за Манчини ќе искоментираш зошто го гледаше како дух играчот на Босна? Кин зошто утна 1 на 1? Али да, јасно ми е дека Бастони ќе е главниот кривец ради црвениот, сеа очекувам периодов тоа да му го извадат низ нос и да го смараат до крај на сезона. Не знам за каква карма зборуваш, после црвениот на Калулу он се повреди, т.е. против Милан се повреди и до сега не играше, а да не зборам дека недолечен игра за репрезентација од што ете кур го боли според вас и е главен кривец што не пројдоа даље.
Исправно и легитимно му е ебена мајката после оноа со Калулу. После вчера треба мајчино млеко да проплака, што повторно е оправдано.

Ти пишав што требаше да направи. Босанецот отиде премногу у лево и од таму не можеше да шутира никако, дури и еве магично да се реинкарнираше у роналдо стариот и успееше да даде гол ќе беше многу подобро отколку црвен и 80 минути со играч помалце. 1-1 е активен резултат кој и дава шанси на италија простор за пласман понатаму и цело второ полувреме за игра.

Вака Бастони буквално ги остави на цедило и е единствена причина зошто италијаните се изрезилија.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom