- Член од
- 7 јули 2013
- Мислења
- 2.209
- Поени од реакции
- 14.389
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не смее јавно да кажеИнтересно.
Ме интересира @Zlatikevichius што мисли?
А можеш ли на невидено да кажеш што мислиш за LOTR проектот ставен во рацете на Стивен Колбер?Истото што и ти - ништо не мислам. Не можам да мислам нешто додека не ја ѕирнам.
Не знам кој е Стивен Колбер и не можам да кажам на невидено, зашто сум ја видел, веќе ми е видена. Можеше обратно да ме прашаш, вака прашањето испадна глупо.А можеш ли на невидено да кажеш што мислиш за LOTR проектот ставен во рацете на Стивен Колбер?
Не знам кој е Стивен Колбер и не ...
Ако прашуваш за филмот, одговорот го имаш погоре.
Супер!Мислев се шалите за lord of the rings оно стварно, ништо уште една utter woke nonsense абоминацијата за за пљукање.![]()
Што ти менува тебе? И да е, и да не е, ти секако нема да ја гледаш, нели.Дали Хермиона е лезбача у новава серија?
Пред било што друго - сопругата ја гледа серијава - а јас ја имам таа несреќа да морам да ги обезбедувам потребите за ваквата... забава.Outlander наједноставно кажано е романтична историска драма со елементи на научна-фантастика (патување низ времето). Во таа мера, loosely е мешавина на, рецимо Dark, Boardwalk Empire или Downton Abbey и Sex and the City. Значи од сите овие има по нешто. Ако сакате серија од која ќе научите многу за историски случувања во Шкотска, Англија и САД во 18 век, ќе се изнагледате секс ии ќе уживате во фантастичните елементи - дајте и шанса. Ова е серија што се бинџа, затоа немајте гајле што е речиси пред сам крај.