- Член од
- 23 април 2022
- Мислења
- 959
- Поени од реакции
- 4.145
И подобро. Херера игра во одлична форма
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Да игравме со Германија или Италија можи, вака неМожеме ли во четврток да бидеме онаа Македонија која знае да им го загорчи животот на големите , или ќе бидеме напунети како против Велс?
Да ги викнеше Стефан а поготово Давид Тошевски еуфоријата ќе беше на максимум, и старо и младо и машко и женско ќе збореше за утакмицата![]()

Секако сме разочарани, нема врска тоа со играчите кои се (не)повикани.Немој на сила да се правиш глуп
Стефан Ристовски има огромно играчко искуство, Давид Тошевски игра одлично во елитната лига во Белгија!
Да ги викнеше тие и да ги изоставеше Николов, Велковски и Бејтулаи ќе беше друга приказна.
Овака поголем дел од навивачите се разочарани и затоа нема некои очекувања или еуфорија.
1.29 е квота за Данска, бидејќи 100% ќе искочи, зошто не лупнеш 100 илјади евра, за да земеш 129?Да не се лажиме нула шанси имаме со Данска, кај ќе играме ние со дисциплинирана репрезентација, плус домашен терен пред своја публика имаат Данците, нула шанси како што реков, колку и да сакам да ме демантираат.
И Италија играа дома па бидна што бидна.Да не се лажиме нула шанси имаме со Данска, кај ќе играме ние со дисциплинирана репрезентација, плус домашен терен пред своја публика имаат Данците, нула шанси како што реков, колку и да сакам да ме демантираат.

Ми заврши мене одамна коцкарската кариера1.29 е квота за Данска, бидејќи 100% ќе искочи, зошто не лупнеш 100 илјади евра, за да земеш 129?
Што ќе се мачиш да работиш, ете ти за цела година.

Затоа пишав погоре, со Италија да игравме ќе имавме можи какви такви шанси ама со дисциплиниран противник нулаИ Италија играа дома па бидна што бидна.
Ние сме такви, ќе заебеме некој посилен да не оди на ЕП, СП, за да не елиминира нас некој друг![]()
Факт е дека нас ни одговараат побавни репрезентации како Италија без брзи играчи. Ама и Белгија е брза и дисциплинирана па не успеа да не победи ниту еднаш.Ми заврши мене одамна коцкарската кариера
Автоматски споено мислење:
Затоа пишав погоре, со Италија да игравме ќе имавме можи какви такви шанси ама со дисциплиниран противник нула
Белгија една дисциплинирана со десет ѓупци во составФакт е дека нас ни одговараат побавни репрезентации како Италија без брзи играчи. Ама и Белгија е брза и дисциплинирана па не успеа да не победи ниту еднаш.