Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум до сега видел да немс буквално никаква еуфорија пред еден толку важен меч.

Голем удел во тоа има самиот Седлоски со повик на неколку играчи на кои не им е место во првиот тим, и изостанок на играчи како што се Стефан Ристовски, Давид Тошевски...

Сепак како и што кажав имаме неколкумина играчи кои играат во одлична форма, а се наши клучни играчи, Димитриевски, Елмас, Барди... тука се и Чурлинов, Херера, Атанасов, Дориев, Мусовски...

FB_IMG_1774427994711_edit_771786514203918.jpg

Има улога Седлоски со тоа што воопшто постои. Ама поголема улога имаат ФФМ и смешната македонската прва лига предводена од Миленко, Бартон и еден куп други местачки екипи предводени од лица со сопствени онлајн кладилници.

Да ги викнеше Стефан а поготово Давид Тошевски еуфоријата ќе беше на максимум, и старо и младо и машко и женско ќе збореше за утакмицата :)

Последно уредено:
Можеме ли во четврток да бидеме онаа Македонија која знае да им го загорчи животот на големите , или ќе бидеме напунети како против Велс?
Да игравме со Германија или Италија можи, вака не

Да ги викнеше Стефан а поготово Давид Тошевски еуфоријата ќе беше на максимум, и старо и младо и машко и женско ќе збореше за утакмицата :)

Немој на сила да се правиш глуп ;)

Стефан Ристовски има огромно играчко искуство, Давид Тошевски игра одлично во елитната лига во Белгија!

Да ги викнеше тие и да ги изоставеше Николов, Велковски и Бејтулаи ќе беше друга приказна.

Овака поголем дел од навивачите се разочарани и затоа нема некои очекувања или еуфорија.

Немој на сила да се правиш глуп ;)

Стефан Ристовски има огромно играчко искуство, Давид Тошевски игра одлично во елитната лига во Белгија!

Да ги викнеше тие и да ги изоставеше Николов, Велковски и Бејтулаи ќе беше друга приказна.

Овака поголем дел од навивачите се разочарани и затоа нема некои очекувања или еуфорија.
Секако сме разочарани, нема врска тоа со играчите кои се (не)повикани.

Да не се лажиме нула шанси имаме со Данска, кај ќе играме ние со дисциплинирана репрезентација, плус домашен терен пред своја публика имаат Данците, нула шанси како што реков, колку и да сакам да ме демантираат.

Да не се лажиме нула шанси имаме со Данска, кај ќе играме ние со дисциплинирана репрезентација, плус домашен терен пред своја публика имаат Данците, нула шанси како што реков, колку и да сакам да ме демантираат.
1.29 е квота за Данска, бидејќи 100% ќе искочи, зошто не лупнеш 100 илјади евра, за да земеш 129?

Што ќе се мачиш да работиш, ете ти за цела година.

И Италија играа дома па бидна што бидна.
Ние сме такви, ќе заебеме некој посилен да не оди на ЕП, СП, за да не елиминира нас некој друг :D

1.29 е квота за Данска, бидејќи 100% ќе искочи, зошто не лупнеш 100 илјади евра, за да земеш 129?

Што ќе се мачиш да работиш, ете ти за цела година.
Ми заврши мене одамна коцкарската кариера :D
Автоматски споено мислење:

И Италија играа дома па бидна што бидна.
Ние сме такви, ќе заебеме некој посилен да не оди на ЕП, СП, за да не елиминира нас некој друг :D
Затоа пишав погоре, со Италија да игравме ќе имавме можи какви такви шанси ама со дисциплиниран противник нула

Ми заврши мене одамна коцкарската кариера :D
Автоматски споено мислење:

Затоа пишав погоре, со Италија да игравме ќе имавме можи какви такви шанси ама со дисциплиниран противник нула
Факт е дека нас ни одговараат побавни репрезентации како Италија без брзи играчи. Ама и Белгија е брза и дисциплинирана па не успеа да не победи ниту еднаш.

Факт е дека нас ни одговараат побавни репрезентации како Италија без брзи играчи. Ама и Белгија е брза и дисциплинирана па не успеа да не победи ниту еднаш.
Белгија една дисциплинирана со десет ѓупци во состав

Back
На врв Bottom