Зошто постарите жени се поинтересни

• Креатор на темата Креатор на темата MadMax12
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 март 2026
Мислења
1
Поени од реакции
0
Што е тоа што постарите жени го имаат, а младите го немаа

У задњо време е тренд постари жени да се поинтересни, едно време барем меѓу моите врсници тогаш, се бркаа врснички или помлади. Беше интересно што имаше група луѓе што имаа фетиш на дебели, ама збориме екстремно дебели, но тоа беше повеќе мување (доста млади бевме), никој нејќеше за рака низ град да ги води.
Он топик: ако ова е веќе вистина, сигурно е затоа што се подостапни во односот, нема толку топло-ладно девојчински игри, но нели тука зборам за 5-10+ години постари жени, се надевам не збориме за 1-2 години, тоа не би било многу сериозно.

Не се поинтересни ако си постар. Може ако си детиште да ти бидат интересни.
Викаат млад си се додека тие што се палиш се постари од тебе. Чим почнеш да се палиш на помали од тебе - си остарел.

Колку постари? На пример над 50 години се неподносливи, само очај и горчина ќе најдеш. 40 се интересни, ама сепак помладите имаат предност, 26 до 30, 32 макс, жената е најубава и најјака.

Колку постари? На пример над 50 години се неподносливи, само очај и горчина ќе најдеш. 40 се интересни, ама сепак помладите имаат предност, 26 до 30, 32 макс, жената е најубава и најјака.
Море после 3 ракија ...

Мене особено ме пали разликата во години особено ако е многу голема, и ми е привлечна идејата да знаеш дека некоја која на постари години треба да е поприбрана и смирена да е толку наапана за секс :D

Мене особено ме пали разликата во години особено ако е многу голема, и ми е привлечна идејата да знаеш дека некоја која на постари години треба да е поприбрана и смирена да е толку наапана за секс :D
Со нога да можеш да и влезеш

Ако мислиш дека 50 плус годишни се неподносливи (секако теткиве од форумов се негативен пример и исклучок ), не си запознал 20-25 год што уште не знаат дали се еднорог или лезбејка. За муабет со зумери можам книга да ти напишам што ќе соддржи само една реченица : " Не знаат норамално да комуницираат по секоја основа, психологија, размислување ".

Постари жени ти се " за добра стара времена". Во секоја смисла на зборот.

Ако мислиш дека 50 плус годишни се неподносливи (секако теткиве од форумов се негативен пример и исклучок ), не си запознал 20-25 год што уште не знаат дали се еднорог или лезбејка. За муабет со зумери можам книга да ти напишам што ќе соддржи само една реченица : " Не знаат норамално да комуницираат по секоја основа, психологија, размислување ".

Постари жени ти се " за добра стара времена". Во секоја смисла на зборот.
Да им ја тегнеш кожата кп на шарпеј

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom