Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Топла, на кај иде ова, не се троши за џабе! Ако спука, нема долго да трае. Бар искуствата од крајот на Втората светска војна така говорат!Искрено човек не знае дали има место за паника или не![]()
Е ако деРано ми е душо за на планина, има уште работа во мене,
Баш убаво!Умре тој ваше герилско партизанско Тихи и Прле и Сокол зове Орао. Знаеш и сам ск се рокаф инфраструктуре и старци и те како безгрижно ке си га ладиф по планине.Те лаже парва
У планине нема зиме.
Инаку сите партизани биле во планина. Па види ти дали нема војна таму
Автоматски споено мислење:
Кај нас тие што имаат оружје не јадат свињско.
Не ќе се трошам многу, но за секој случај барем за децата да имаат, ние возрасните ке трпиме, водичка и нешто за каснување, паричките во џебот и толку...па што ќе биде нека биде.Топла, на кај иде ова, не се троши за џабе! Ако спука, нема долго да трае. Бар искуствата од крајот на Втората светска војна така говорат!
Автоматски споено мислење:
Е ако деБаш убаво!
Онда немам гајле.Умре тој ваше герилско партизанско Тихи и Прле и Сокол зове Орао. Знаеш и сам ск се рокаф инфраструктуре и старци и те како безгрижно ке си га ладиф по планине.
У Енкориџ, Трамп и Путин, сигурно се договориле дека сфе над 1000 метра надморску и над 60 годинке, нема да се пипаф у случај на WW3.

Баш напротив, не сме имуни само сме мрзелија тешка...трчаме само кога ке ни дојде јајцето на газот и тогаш правиме паника.Имуни сме ние на се, кај нас ко цел живот да сме у војна.
Епа што се ондак буниш кд ви нуду планину?Баш напротив, не сме имуни само сме мрзелија тешка...трчаме само кога ке ни дојде јајцето на газот и тогаш правиме паника.
Јадат зељка!Кај нас тие што имаат оружје не јадат свињско.

Јас ти одговорив, рано ми е, а ти не ми кажа ојдоа ли твоите.Епа што се ондак буниш кд ви нуду планину?
У планину нема да си мрза, бш напротиф ке си мотивирана за дневни хобиња.
Искрено што поише сакаш ти лично?
- Дневни сфетски вести, црни хринике и проблеми, рекла казала на социјални мреже, глупи емисие никад није касно, турски серие, гурање по јсп и пазари, чекање на касу и шалтери, загадено, пуни контејнери, есдеес и вмро...
Или:
- Планина, чист ваздух, поточиња и врапчиња, качамак и чаеви, ракиичка шах и оро на пољанку, књиге и филмови, навечер огањ и гледање у Милки Веј, некој секс позади грмушку.
А Вруќа, огдовори ми!?
Немаш ли шеесе?Јас ти одговорив, рано ми е, а ти не ми кажа ојдоа ли твоите.
Дали треба да имаме дома залиха на храна и вода во случај ако војната ескалира и се прошири кај нас!?
Треба ли парите да ни стојат во банка или да ги извадиме благовремено( мислам на тие што имаат штедни влогови)?
Овие денови на работа ни беше главна тема меѓу колешките, дали треба и што се е нај потребно да направиме залиха барем за една недела.
Што мислите Вие или рано е уште за тоа да се размислува.?