Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
eto oni kao neznaju da ih se skenira i hvatapa kada jim tako javno kažeš napravit če bolju pa onda češ opet imat posla da jih razvališ , a neki če da kukaju da jim nerade lista

Svakih 24 h ima od 3000 do 8500 pokusaja napada na server i panel , a da su toliko uspjesni u skeniranju zvrk tv bilo bi mnogo javno objavljenih listi po forumima i telegram grupama , ovako 3 mjeseca nema nigdje javno objavljene liste a ono sto su uspjeli da izvade to je sve iz ibo i net iptv playera i zbog toga se ne preporucuje koristenje tih playera na koje se liste ubacuju preko njihovih web stranica i mac adrese playera jer se iz takvih playera mogu da vade listeeto oni kao neznaju da ih se skenira i hvata![]()
Vidim koliko je zastita losa pa se vi takozvani veliki skenerasi i takozvani panelrazaraci ubiste javno objavljujuci liste od zvrktv po forumima i telegram grupama , u zadnja 3 mjeseca ste tako dobro skenirali pa je 0 listi javno objavljena , razumijem ako neko nece da javno objavi listu ali ne razumijem ako ima listi a nece da ih podijeli u pp , zale mi se po telegram grupama da u zadnja 3 mjeseca nisu od vas velikih skenerasa dobili ni jednu m3u listu od zvrk tv a trazili su od vas u pp tu listu , ne mora da znaci da je neko i od tebe na telegramu trazio tu listu ali su trazili od onih koji se hvale da mogu sve da skeniraju i koji objavljuju javno liste po grupama i forumima .A sta cemo sa losom zastitom na njihovom panelu hahaaaa.
koliko se moze vidjeti iz gore napisanog vjerovatno si ti i vlasnik panela pa me interesuje kvalitet amanet2-testament-a koji ce biti na serveru.Svakih 24 h ima od 3000 do 8500 pokusaja napada na server i panel , a da su toliko uspjesni u skeniranju zvrk tv bilo bi mnogo javno objavljenih listi po forumima i telegram grupama , ovako 3 mjeseca nema nigdje javno objavljene liste a ono sto su uspjeli da izvade to je sve iz ibo i net iptv playera i zbog toga se ne preporucuje koristenje tih playera na koje se liste ubacuju preko njihovih web stranica i mac adrese playera jer se iz takvih playera mogu da vade liste
Ne moze se 100% zastititi , pogotovo ne moze skeniranje macova koristenjem proxy ali se macovi zakljucaju na isp pa neka skeniraju koliko hoce
Автоматски споено мислење:
Vidim koliko je zastita losa pa se vi takozvani veliki skenerasi i takozvani panelrazaraci ubiste javno objavljujuci liste od zvrktv po forumima i telegram grupama , u zadnja 3 mjeseca ste tako dobro skenirali pa je 0 listi javno objavljena , razumijem ako neko nece da javno objavi listu ali ne razumijem ako ima listi a nece da ih podijeli u pp , zale mi se po telegram grupama da u zadnja 3 mjeseca nisu od vas velikih skenerasa dobili ni jednu m3u listu od zvrk tv a trazili su od vas u pp tu listu , ne mora da znaci da je neko i od tebe na telegramu trazio tu listu ali su trazili od onih koji se hvale da mogu sve da skeniraju i koji objavljuju javno liste po grupama i forumima .
Автоматски споено мислење:
Pored filma svadba uskoro ce bidi dodani na listu i sledeci domaci filmovi
amanet2-testament
yugo florida
gjeneral
jutro ce promeniti sve
povratak zikine dinastije
Kvalitet je dobar , nije nista snimano kamerom u bioskopukoliko se moze vidjeti iz gore napisanog vjerovatno si ti i vlasnik panela pa me interesuje kvalitet amanet2-testament-a koji ce biti na serveru.
LP
Jas veke 5 meseci koristam, imam kupeno lista od nas covek od Makedonija. Godisna pretplata mu e 2000 denari, ima kanali se, bukvalno se. Site sportski, filmski, dokumentarci ama nema sto nema, se e so prevod. A plus internacionalni kanali nad 20.000 od cel svet. Nema seckanje, kocenje, ,,mazno tece,,. Retko na nekoj kanal nekogas da zakoci, ali pusti drug kanal i vrati go istiot i se e sredeno.За колку евра/долари може да се купи иптв листа? Слабо гледам тв, а највеќе ми треба поради Еуроспорт, Арените и чат-пат МТВ музичките канали, Хистори и Дискавери. Знам има и некои иптв листи со серии и филмови, ама доволни ми се да ги има оние канали.
Nema tu neke razlike,javno i pp,osim ako stvarno nekog poznajesrazumijem ako neko nece da javno objavi listu ali ne razumijem ako ima listi a nece da ih podijeli u pp

Nema tu nikakve kvakeNazalost istina mozda ne vazi za svakog ali veci deo nepoznatih pa i poznatih proneveri"upropasti"listu.Zasto?nemam pojma mozda ne zna doci do nje..posalje trecem petom(ako su visekonekcijske)-obicno traze odredjenu listu neki vrh i visekonekcijsku..Sta se desi?poverovao si mozda i sam tu listu koristis ili si dao nekom ko to cuva,prijatelju itd i naravno doticni postavi ili u tom lancu deljenja jedan na neki telegram da ispadne "vazan"i ode..
Nego "Peradetlic"rece da zvrk tv radi na svakom playeru?..dali mislis na m3u ili i mac?
Zamolio sam nekoga testa radi da posalje da testiram nije poslato....nabavio naravno
Testiran mac u sf playeru otvara listu kanala stream nece?Pero reci (neka kvaka postoji nije geo nije isp i da si vlasnik i ds nisi ne znam necemo pokvariti test i gotovo.....)dajte na pm ...necu proneveriti info.Nije da treba al eto interesuje me a da ne gubim vreme.
Svim clanovima koji slave čestitke povodom Ramazanskog Bajrama
Bajram šerif mubarek olsun
Svima prijatan dan pozz