Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
pa kada jim tako javno kažeš napravit če bolju pa onda češ opet imat posla da jih razvališ , a neki če da kukaju da jim nerade lista

eto oni kao neznaju da ih se skenira i hvata :)
Svakih 24 h ima od 3000 do 8500 pokusaja napada na server i panel , a da su toliko uspjesni u skeniranju zvrk tv bilo bi mnogo javno objavljenih listi po forumima i telegram grupama , ovako 3 mjeseca nema nigdje javno objavljene liste a ono sto su uspjeli da izvade to je sve iz ibo i net iptv playera i zbog toga se ne preporucuje koristenje tih playera na koje se liste ubacuju preko njihovih web stranica i mac adrese playera jer se iz takvih playera mogu da vade liste
Ne moze se 100% zastititi , pogotovo ne moze skeniranje macova koristenjem proxy ali se macovi zakljucaju na isp pa neka skeniraju koliko hoce
Автоматски споено мислење:

A sta cemo sa losom zastitom na njihovom panelu hahaaaa.
Vidim koliko je zastita losa pa se vi takozvani veliki skenerasi i takozvani panelrazaraci ubiste javno objavljujuci liste od zvrktv po forumima i telegram grupama , u zadnja 3 mjeseca ste tako dobro skenirali pa je 0 listi javno objavljena , razumijem ako neko nece da javno objavi listu ali ne razumijem ako ima listi a nece da ih podijeli u pp , zale mi se po telegram grupama da u zadnja 3 mjeseca nisu od vas velikih skenerasa dobili ni jednu m3u listu od zvrk tv a trazili su od vas u pp tu listu , ne mora da znaci da je neko i od tebe na telegramu trazio tu listu ali su trazili od onih koji se hvale da mogu sve da skeniraju i koji objavljuju javno liste po grupama i forumima .

Pored filma svadba uskoro ce bidi dodani na listu i sledeci domaci filmovi
amanet2-testament
yugo florida
gjeneral
jutro ce promeniti sve
povratak zikine dinastije

Attachments

• IMG_6125.png
    IMG_6125.png
    545 KB · Прегледи: 59
Последно уредено:
Svakih 24 h ima od 3000 do 8500 pokusaja napada na server i panel , a da su toliko uspjesni u skeniranju zvrk tv bilo bi mnogo javno objavljenih listi po forumima i telegram grupama , ovako 3 mjeseca nema nigdje javno objavljene liste a ono sto su uspjeli da izvade to je sve iz ibo i net iptv playera i zbog toga se ne preporucuje koristenje tih playera na koje se liste ubacuju preko njihovih web stranica i mac adrese playera jer se iz takvih playera mogu da vade liste
Ne moze se 100% zastititi , pogotovo ne moze skeniranje macova koristenjem proxy ali se macovi zakljucaju na isp pa neka skeniraju koliko hoce

Vidim koliko je zastita losa pa se vi takozvani veliki skenerasi i takozvani panelrazaraci ubiste javno objavljujuci liste od zvrktv po forumima i telegram grupama , u zadnja 3 mjeseca ste tako dobro skenirali pa je 0 listi javno objavljena , razumijem ako neko nece da javno objavi listu ali ne razumijem ako ima listi a nece da ih podijeli u pp , zale mi se po telegram grupama da u zadnja 3 mjeseca nisu od vas velikih skenerasa dobili ni jednu m3u listu od zvrk tv a trazili su od vas u pp tu listu , ne mora da znaci da je neko i od tebe na telegramu trazio tu listu ali su trazili od onih koji se hvale da mogu sve da skeniraju i koji objavljuju javno liste po grupama i forumima .

Pored filma svadba uskoro ce bidi dodani na listu i sledeci domaci filmovi
amanet2-testament
yugo florida
gjeneral
jutro ce promeniti sve
povratak zikine dinastije
koliko se moze vidjeti iz gore napisanog vjerovatno si ti i vlasnik panela pa me interesuje kvalitet amanet2-testament-a koji ce biti na serveru.
LP

За колку евра/долари може да се купи иптв листа? Слабо гледам тв, а највеќе ми треба поради Еуроспорт, Арените и чат-пат МТВ музичките канали, Хистори и Дискавери. Знам има и некои иптв листи со серии и филмови, ама доволни ми се да ги има оние канали.
Jas veke 5 meseci koristam, imam kupeno lista od nas covek od Makedonija. Godisna pretplata mu e 2000 denari, ima kanali se, bukvalno se. Site sportski, filmski, dokumentarci ama nema sto nema, se e so prevod. A plus internacionalni kanali nad 20.000 od cel svet. Nema seckanje, kocenje, ,,mazno tece,,. Retko na nekoj kanal nekogas da zakoci, ali pusti drug kanal i vrati go istiot i se e sredeno.

Filmovi vo videoteka, pa ne znaes sto da izberes ogromen broj. Redovno azurirano, so najnovi filmovi. So prevod. Serii isto, nema sto nema, so prevod.

Jas zosto sum YU generacija, ne mi preci sto nema prevod na MK, zosto sekade e SRB ili HR prevod.

A1, Telekom, Telekabel i site ostanati ,,nula,, ponuda mozat da dadat a za da ,,derat,, se prvi. IPTV e lekot za site. Matematika smesna 166 denari/mesec. Se preporodiv so IPTV.

Nazalost istina mozda ne vazi za svakog ali veci deo nepoznatih pa i poznatih proneveri"upropasti"listu.Zasto?nemam pojma mozda ne zna doci do nje..posalje trecem petom(ako su visekonekcijske)-obicno traze odredjenu listu neki vrh i visekonekcijsku..Sta se desi?poverovao si mozda i sam tu listu koristis ili si dao nekom ko to cuva,prijatelju itd i naravno doticni postavi ili u tom lancu deljenja jedan na neki telegram da ispadne "vazan"i ode..

Nego "Peradetlic"rece da zvrk tv radi na svakom playeru?..dali mislis na m3u ili i mac?
Zamolio sam nekoga testa radi da posalje da testiram nije poslato....nabavio naravno
Testiran mac u sf playeru otvara listu kanala stream nece?Pero reci (neka kvaka postoji nije geo nije isp i da si vlasnik i ds nisi ne znam necemo pokvariti test i gotovo.....)dajte na pm ...necu proneveriti info.Nije da treba al eto interesuje me a da ne gubim vreme.

Svim clanovima koji slave čestitke povodom Ramazanskog Bajrama
Bajram šerif mubarek olsun
Svima prijatan dan pozz

Nazalost istina mozda ne vazi za svakog ali veci deo nepoznatih pa i poznatih proneveri"upropasti"listu.Zasto?nemam pojma mozda ne zna doci do nje..posalje trecem petom(ako su visekonekcijske)-obicno traze odredjenu listu neki vrh i visekonekcijsku..Sta se desi?poverovao si mozda i sam tu listu koristis ili si dao nekom ko to cuva,prijatelju itd i naravno doticni postavi ili u tom lancu deljenja jedan na neki telegram da ispadne "vazan"i ode..

Nego "Peradetlic"rece da zvrk tv radi na svakom playeru?..dali mislis na m3u ili i mac?
Zamolio sam nekoga testa radi da posalje da testiram nije poslato....nabavio naravno
Testiran mac u sf playeru otvara listu kanala stream nece?Pero reci (neka kvaka postoji nije geo nije isp i da si vlasnik i ds nisi ne znam necemo pokvariti test i gotovo.....)dajte na pm ...necu proneveriti info.Nije da treba al eto interesuje me a da ne gubim vreme.

Svim clanovima koji slave čestitke povodom Ramazanskog Bajrama
Bajram šerif mubarek olsun
Svima prijatan dan pozz
Nema tu nikakve kvake
Ako kupis listu na mac adresu radice na svakom playeru koji otvara mac adrese
Vecina mac listi je zakljucana na isp
nesto malo nije
a generalno i nema mnogo korisnika na mac adresu na serveru
samo 2% , macovi lagano odlaze u zaborav
svi sada koriste m3u ili xtream
ni jedna m3u nije zakljucana ni na geoblock
skenirajte m3u lakse ce te ih koristiti
ako hoces m3u test listu javi mi

Дај пишете некоја бесплата апликација за IPTV за Hisense VIDAA.

Две што пробав Duplecast и уште една IPTV Streamres Pro се плаќаат а не би сакал да плаќам а користам листи кој не се платени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom