Џонатан Витли нов шеф на Астон Мартин.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе остане ама позадински да си работи на тоа што го бива колку што знам. Ама за водење на сите сегменти на екипа бараат некој друг. Го бркаат Витли од Ауди, ама не знам зошто би си одел он од таму, има топ околина за работа. Хорнер можеби е реална опција за АМTolku izgleda od Njui i Aston Martin.
Не е Њуи лош туку е многу добар. Лоренс мисли дека ако земе Хонда мотори кои пред тоа беа во RB дека тој автоматски има шанси за титутла. Епа не е така затоа што тој не ги добива компонентите од RBPT, а тие се клучни за победите на RB низ годините од 2021 до 2025. Тие што се во АМ задолжени за моторите ги имаат направено едни од најлошите мапи за мотори и менувачи. Не е само аеродинамиката важна.
Тимот што го имаат позади Алонсо е многу лош. Многу пари фрли Строл сениор ама ништо нема да биде на крајот.

Da toa dojdov da napisam, sepak ne si odi, pogresno napisav, ili pogresno bese preneseno na net pa jas se nadovrzav.Ќе остане ама позадински да си работи на тоа што го бива колку што знам. Ама за водење на сите сегменти на екипа бараат некој друг. Го бркаат Витли од Ауди, ама не знам зошто би си одел он од таму, има топ околина за работа. Хорнер можеби е реална опција за АМ
Пишав во старата тема дека треба да направат ГранПри шампионат со WEC автомобилите. Помали се, подобро тркање и многу произведувачи се веќе во шампионатот на издржливост. Има драж зашто можеш да се поистоветиш со бренд.