Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Nemoras da solis pamet, mnogu e ednostavno prasanjeto, potrudi se malce da im olesnis na lugeto sto trebat da izberat ured od ponudenite, nisto poveke.
А од каде па ти толку голем познавач на климите кога единствена допирна точка ти е тоа што им ренташ деловен простор на Гри?
Иначе кој сака нека се лути ама @tzlatko има најголемо познавање и е човек кој ке ти даде совет без позадински намери

Nemoze da mu ponudis klima na covek koj pritoa edinstvena ponudena informacija mu e imam kupon za klima?

ако се земе во предвид дека овие ваучери ги добија лица од ранливи категории без навреда ама мора да бидеме реални што може да објасни долнително,
па според тоа колку вреди ваучерот и кои и дали мора да има некои карактеристики уредот мора да одбере во таа рамка,
дополнително ако треба да даваат пари од сопствен џеп за монтажа го обраа бостанот,
можеби затоа праша дали вивакс е добра клима оти до крај на месецот е вклучена монтажата во цената (иако претпоставувам соодветно претходно ја надувале цената),
генерално тоа е

ако се земе во предвид дека овие ваучери ги добија лица од ранливи категории без навреда ама мора да бидеме реални што може да објасни долнително,
па според тоа колку вреди ваучерот и кои и дали мора да има некои карактеристики уредот мора да одбере во таа рамка,
дополнително ако треба да даваат пари од сопствен џеп за монтажа го обраа бостанот,
можеби затоа праша дали вивакс е добра клима оти до крај на месецот е вклучена монтажата во цената (иако претпоставувам соодветно претходно ја надувале цената),
генерално тоа е
Osven bogatasite site drugi se ranliva kategorija. Sepak koga baras klima potrebni se poveke detali.

Dovolno e da se pogleda nagore i da se vidi što najpoveće visi po zidovi, najmalce 60% e sekako VIVAX, site ostanati brendovi se vo ostatokot od 40%!!!!!!! Dovolno kažuva koj kade e vo Makedonija. Zošto e toa taka, pa sigurno ne poradi toa što se skapi za ona što go davaat, sigurno ne se rasipuvaat poveće od drugite, sigurno deka ladat i great dovolno dobro da komšijata koj ne e na ovoj forum mu ja preporača na komšijata, prijatel ili rodbina.....
Ne tvrdam deka se najdobar izbor, toa ne, ama sum siguren deka će napravite najmala greška so izbot na nekoj nivni model koga ne znaete ili neste sigurni baš točno što vi e potrebno.
Edno sigurno, VIVAX e najprodavaniot brend vo Makedonija, siguren sum deka ne e voopšto slučajno, zošto e taka, sigurno ima debela pričina.

генерално тоа е
Vaucerite se dadeni na vrednost od 28’000 den, so vkucena montaza vo toj iznos.
Nema doplata, postoi lista na klima uredi koi se odobreni.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom