Fantasy Premier League 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Moжен распоред со празни/дупли недели. Одлично е во 32 да се искористи ВК, 32 Бенч буст, во 33 Фри хит. И секако во 36 Трипл капитен на некој од Халанд/Семењо.
, 1773366729349.png

Јас пуштив со „што биде нека биде“ за да имам два трансфера пред вајлд кардот и да поминав солидно.

П. С. Се по куќа да му ебам на Ван Дајк :)

Скоро никакви шанси немам за повеќе поени од лани да имам, иако вака оверал доста поок од лани котирам (339к). Колово солиден бев 55 поена, само што Етикете со цел памет капитен ми беше...

Здраво дечки,
Како фан на Премиер лига и Фантази, сакав да споделам еден мој проект што го пуштив во употреба — fpldave.com

Идејата ми беше да направам платформа слична на FFH и FFS, ама целосно add-free и без никакви premium претплати.
Се фокусирав на тоа да биде прегледно и брзо, без спамови.Главната разлика со англиските гиганти во моментов е што тие форсираат AI предикции, додека кај мене фокусот е на чиста аналитика и алатки како Creator Hub и Rank Destroyer.

Фрлете поглед, секој фидбек е добредојден

Здраво дечки,
Како фан на Премиер лига и Фантази, сакав да споделам еден мој проект што го пуштив во употреба — fpldave.com

Идејата ми беше да направам платформа слична на FFH и FFS, ама целосно add-free и без никакви premium претплати.
Се фокусирав на тоа да биде прегледно и брзо, без спамови.Главната разлика со англиските гиганти во моментов е што тие форсираат AI предикции, додека кај мене фокусот е на чиста аналитика и алатки како Creator Hub и Rank Destroyer.

Фрлете поглед, секој фидбек е добредојден
Честитки на трудот. Добро изгледа.
Вo FDR наместо default 5 би додал да биде конфигурабилно колку следни натпревари да ти прикаже и да извади просечен FDR.

Од вакви tools користам LiveFPL. Во реално време калкулира поени, апдејтира табели, мини лиги и сл. Не сум ѕирнал што API-а има на располагање за вакво нешто, ама доста корисно ми е (особено што апдејтот на лигите се случува неколку часа после завршување на последниот натпревар во денот)

Да, веќе имам нови функционалности што треба да ги deploy-нам.
Auto Refresh во Live Rank Tracker-ot ќе биде една од нив. 60 секунди Auto-Refresh ќе има

Благодарам на фидбекот.

Каква непостоечка асистенција му пишале на Бруно. Уште толку да ме закопа!

Дабогда ви цркнала базата.

Каква непостоечка асистенција му пишале на Бруно. Уште толку да ме закопа!

Дабогда ви цркнала базата.

Најлошо е што го имав Бруно на почетокот од сезоната и кога почна да тонат го продадов. Кога се дигнаа го купив Мбеумо, бидејќи немав пари за овој и еве го везе. Ако на ВК го купам Бруно, очекувај епски распад. :place:

Најлошо е што го имав Бруно на почетокот од сезоната и кога почна да тонат го продадов. Кога се дигнаа го купив Мбеумо, бидејќи немав пари за овој и еве го везе. Ако на ВК го купам Бруно, очекувај епски распад. :place:

И јас сум подолго време веќе со Мбеумо. Не постои.

Капак на се го имам Хил, а немав ни избор да го седнам на клупа.

Дно.

Ај што Сити и Арсенал не играа, а решив да чувам трансфери за DGW

Се повредил Екитике, се повредил Алисон, Данго го одмараа, Ван де Вен едно полувреме, Хил автогол.
Тиаго капитен. Бар DEFCON поени собрал :cool:

И сеа како да продолжам. Да играм safe или да се коцкам со differential picks...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom