Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Мислев дека ќе се мачи со Еспозито, но одлично го затвори.
Не е Еспозито уште психички, физички и тактички спремен да тормози дефанзивци, особено не кога не игра Лаутаро со кого се покажа дека одлично функционираат. Не ми е целта да го деградирам вашиот, топ изигра како и цела одбрана.

Не е Еспозито уште психички, физички и тактички спремен да тормози дефанзивци, особено не кога не игра Лаутаро со кого се покажа дека одлично функционираат. Не ми е целта да го деградирам вашиот, топ изигра како и цела одбрана.

Ова за Лаутаро ти е 100% точно, многу навивачи на Интер не се свесни колку профитира другиот напаѓач покрај него, дури и кога Лаутаро има лош натпревар.

А Еспозито е физички ѕвер и знае како да го искористи тоа... стабилен е. Многу навивачи на Милан го плукаат, мене ми се допаѓа каков играч е. А такви и созреваат подоцна, тој за неговите години игра доста зрело.

може да се напаѓа Леао за хоророт што го одигра вчера, ама при акцијата за голот беше баш тоа што треба да биде.

Жално е што ова ќе е плафонот на сезоната, а испадна дека можеше повеќе да се извади од истата . Со малку подлабока клупа и повеќе храброст од Алегри на одредени утакмици, ќе беа во игра за скудето.

Леао или играше повреден или има хронична повреда или добива инструкции од Алегри да не игра сам.

Имаше една ситуација у прво полувреме и тоа, еден на еден беше сам на нивна половина. Стариот Леао ќе полеташе преку интерашов кон гол, али овој пат си ја свитка опашката и назад.

Некако ми стои дека има некоја хронична, летово мислам е последната сезона кај што можат пара да извадат за него.

Од друга страна на 21 утакмица има 9 гола и 2 асистенции, што за итаљанско е добар скор :toe:

Мада зенитот му е достигнат, не ми се верува у Милан да се подобри, можеби у друг тим со подобри играчи.

Уше една добра работа после победа против поквалитетни противници е што Саашко го нема да просерава овде со чат џпт постовите.

До нареден кикс

Се виде машината вечерва која ќе ве сомеле за некое коло.

GIF by VakantieVeilingen

Позитивно сум изненаден од Матија Капелети кој има само 18 години и игра за Футуро како десен бек.
Дефанзивно многу стабилен и сигурен во дуелите,брз и агилен во офанзивата.
Има потенцијал да се развие во модерен десен бек.
Очекувам многу брзо да добие шанса во првиот тим и да биде еден од првите продукти на Футуро.

Позитивно сум изненаден од Матија Капелети кој има само 18 години и игра за Футуро како десен бек.
Очекувам многу брзо да добие шанса во првиот тим и да биде еден од првите продукти на Футуро.
Колку пати го имаш гледано чим си многу задоволен?

Очекувам многу брзо да добие шанса во првиот тим и да биде еден од првите продукти на Футуро
Фала ChatGPT

Пиши у тефтерот.
Потсети не пак за 5 години кога ќе игра у Лумецане.

Колку пати го имаш гледано чим си многу задоволен?
Минатиот месец бев службено во Варезе во Италија.
Стадионот каде што играат Футуро се вика Феличе Кинети и е на едно 15 километри од градот.
Мислев дека бесплатно ќе биде да ги гледам но требаше да платам 10 евра.

Минатиот месец бев службено во Варезе во Италија.
Стадионот каде што играат Футуро се вика Феличе Кинети и е на едно 15 километри од градот.
Мислев дека бесплатно ќе биде да ги гледам но требаше да платам 10 евра.
Беше да, колку што и ЧатЏпт беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom