Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Културниот enrichment пристигна во Јапонија
И нормално the usual suspect е "Мухамед"
А кој промовира 'мултикултурализам' во Јапонија? Како и во секоја друга земја the usual suspect
Прегледај го приврзокот 470546
Секаде истото сценарио, истиот организатор и истиот екзекутор, затоа џабе е се доколку не се адресира организаторот. Баш ме интересира како Јапонија ќе реагира на ова, пред некое време имаше избори каде партијата од Шинзо Абе имаше убедлива победа.
Не .Земја што е во најголема демографска криза од цел развиен свет нема многу простор за реагирање.
Може само да се молат и надеваат дека ваквите случаи ќе бидат ретки, и толку.
Чекај сега нели само белата раса беше на удар,сега и на Јапонциве им фрлиле око?Културниот enrichment пристигна во Јапонија
И нормално the usual suspect е "Мухамед"
А кој промовира 'мултикултурализам' во Јапонија? Како и во секоја друга земја the usual suspect
Прегледај го приврзокот 470546
Секаде истото сценарио, истиот организатор и истиот екзекутор, затоа џабе е се доколку не се адресира организаторот. Баш ме интересира како Јапонија ќе реагира на ова, пред некое време имаше избори каде партијата од Шинзо Абе имаше убедлива победа.

Баш денес јадев мелен мисир од КАМ.Кај најде баш денес да постираш вакви работи.
Каков вкус имаше ? Како на куче ?!Баш денес јадев мелен мисир од КАМ.Кај најде баш денес да постираш вакви работи.
Вкусно,ќе си купам пак.Ама овај @Eisenhorn ми напрај лош филм хахаха!Каков вкус имаше ? Како на куче ?!
Нов кинески рецепт.
Пробала изгледа конечно к.р и се излечила