Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    110
  • Гласањето е завршено на .
Добар судацов ко за Марота лига. :icon_lol: Ај не сме ние до толку греота па да плачеме за еден недосуден пенал.

Се радуваа како да освоиле Триплета на крај бе :icon_lol::ROFLMAO:

Добар судацов ко за Марота лига. :icon_lol: Ај не сме ние до толку греота па да плачеме за еден недосуден пенал.

А добро. Нема веќе од сега да се радуваат на победа на дерби. Извини.

Ауу интерашиве на темава дното го пробушија.

Isto i vie vaka se raduvavte protiv juve..

Реално рака беше ваљда на крај ама што на преку куров, нели Робин Худ е херој коа краде од лопови?

Пиши му на тој шо пишал, не на сите. Репортитај си. Ја не сум вреѓал никој на темава.

Непотребен е овој муабет, но затоа што лично си се почуствувал навреден, ќе пишам само дека не сум имал таква намера, затоа и го ставив тоа "не".

Ако некој бил навредуван на форумот и од вашите и од нашите, тоа сум јас, а притоа не сум вратил ни 1%.

Така да можеш да си мирен и ти и тие што ги повикуваш на реакција, јас сум досаден и се губам со филозофирање и долги постови, не со навреди. :icon_lol:

- Бастони свирен на свој стадион
- Мојот човек Макс ги ишљака со курот
- Кога немаат помош од судии, не можат да победат

Јас
12162.jpg

Реално рака беше ваљда на крај ама што на преку куров, нели Робин Худ е херој коа краде од лопови?
Знаеш дека клубот ти има играно у втора лига ради местење така?

Нема навивач што не плачел доколку бил досуден ваков пенал против негов тим или не би плачел доколку утре биде досуден.

Дали можело да свирне, сигурно, секакви пенали се свират, но ова сигурно повеќе не е пенал отколку што е.

Што не значи дека немаше да го барам да беше на спортивна страна. :icon_lol:

А добро. Нема веќе од сега да се радуваат на победа на дерби. Извини.
Ех таман работа, нека се радуваат слободно. Ама ко за -7 бода некако преголема им беше радоста ама не им се мешам, они си знаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom