Може, чекај нека се пензионираат близнаците и Магдевски. Тогаш ќе бидеме на ниво на ПалауНе може полошо никако, бидејќи полошо од ова не е изводливо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може, чекај нека се пензионираат близнаците и Магдевски. Тогаш ќе бидеме на ниво на ПалауНе може полошо никако, бидејќи полошо од ова не е изводливо.
Се извинувам ,можело и полошоМоже, чекај нека се пензионираат близнаците и Магдевски. Тогаш ќе бидеме на ниво на Палау
) Оној крофната е Шек за нашите таленти. Иначе за оние што не гледаат губиме 18 разлика од Азербејџан на 4.минути до полувреме. За македонската кошарка не постои дно, она продолжува уште надоле.Затоа што на 99.99% од тие школи единствената цел е остварување профит и ништо друго.Најтрагично е што на секој чекор има кошаркарски школи, многу повеќе од фудбалски или од било кој друг спорт во државата, а ние од тоа неаме никаков ќар.
Абе јасно ми е, ама пак сигурно може да се најде некој талент ко синот на СтефановЗатоа што на 99.99% од тие школи единствената цел е остварување профит и ништо друго.
Јакимовски има одлична сезона!Абе јасно ми е, ама пак сигурно може да се најде некој талент ко синот на Стефанов
Туку Јакимовски во многу јак играч прераснува, нека остане уште сезона две во Тренто нека не брза со одлуките, па после се надевам ќе се одлуче за некој подобар клуб каде нема да дреме на клупа.

Ај наброј ми кои се тие млади талентирани кошаркари што треба да бидат повикани?Јакимовски има одлична сезона!
За твоја информација игра во две силни натпревувања, Сериа А и Еурокуп.
Прегледај го приврзокот 471191Прегледај го приврзокот 471192![]()
Andrej Jakimovski, Basketball Player, News, Stats - Eurobasket
Get the latest news, stats and more about Andrej Jakimovski on Eurobasketbasketball.eurobasket.com
Проблемот е што ги вика играчите кои имаат 31-37 години како Војдан Стојановски, Стојан Ѓуроски, Андреј Магдевски, Адем Мекиќ, а ЕП е за дури 3 години!
Така да овие играчи ќе бидат веројатно во пензија.
Место барем да ги повика младите талентирани играчи, кога веќе играме со најслабите во Европа!
Ај наброј ми кои се тие млади талентирани кошаркари што треба да бидат повикани?
Шошкиќ се додека е таму низ Америка тешко дека ќе игра за нас освен низ летните периоди и тоа ако се одлуче да ја ставе репрезентацијата пред летниот одмор..вака делува дека е кадар за репрезентација, медиумски е форсиран, ќе видиме времето ќе покаже, да не излезе талент како многу други што ги форсираат, па на крајот ќе ги снема.Гледам Шошкиќ игра одлична колеџ сезона во Америка. Каков е како кошаркар , и дали е кадарен да го промени сивилото во репрезентацијата? Вака на прва делува дека е ок. Со Димитриевиќ, Вајли, Јакимовски , Шошкиќ можеме колку толку да скрпиме солидна прва постава.