Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Не е дозволено точење на гориво во канти буриња и сл.
тоа знам
Не зборат за тоа. Него дека воопшто не може.
Еве Жмицика рекол нема простор за паника.
Јас ќе речам:
IMG_8579.jpeg

Дечки на Твитер на повеќе профило пишува дека ги враќале од бензински.
Сте чуле нешто, ви се десило?
Нема бензин или фејк паника?
Вчера попладне на бензинската кај Румунска на партизанска чекавме "да се одблокирал системот". Некои си отидоа, упорните останавме.
Дали ќе зачестат вакви системот падна финти, не знам.

И да, пумпашот рече не им е дозволено сега со војнава да се точи ни во шишиња (за моторчиња, пумпи и сл.).
Автоматски споено мислење:

А дека нема простор за паника, све им било под контрола

Последно уредено:
Кај нас е не точат гориво у макпетрол
Сероњи

Во кое место ова?
Луѓево паника ги фати и сами создаваат криза со танкиранње на се и сешто
Скоро сегде е до 30 литри за кола и 100 литри за камион.
Што се 100 литри за камион, 300 км дали ќе помине.

А криза има, не може нафтата да биде порасната за 30% на светските берзи од почеток на војната, а кај нас да остане иста.
Само што кај нас го сменија законот неделава да само во понеделник се менуваат цени па другата недела ќе корегираат.
Очекувам едно 15ден да поскапи.

Скоро сегде е до 30 литри за кола и 100 литри за камион.
Што се 100 литри за камион, 300 км дали ќе помине.

А криза има, не може нафтата да биде порасната за 30% на светските берзи од почеток на војната, а кај нас да остане иста.
Само што кај нас го сменија законот неделава да само во понеделник се менуваат цени па другата недела ќе корегираат.
Очекувам едно 15ден да поскапи.
Go smenija zakonot sekoj den da moze da koregirat ne samo vo ponedelnik. Nesto drugo se mati ovde. Jas mislam deka namerno ne pustat dizel i cekat pogolemi ceni.

Ботови не знам од која причина али шират паника ... сеа наточив гориво фулл резервоар нит ограничувања нит гужви

Go smenija zakonot sekoj den da moze da koregirat ne samo vo ponedelnik. Nesto drugo se mati ovde. Jas mislam deka namerno ne pustat dizel i cekat pogolemi ceni.
Пред 3 дена го променија правилникот, повторно корекција на цените ќе се врши само во понеделник.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom