Serie A 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата SK-92
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    110
  • Гласањето е завршено на .

@FORZA ACM, дали овој поранешен фудбалер на Интер е предавник или херој? Што велат кредибилни ликови како Саше фактор-Х за ова? :cautious:
За интер играл, сега за ѓупците на југ, не е предавник, ами мрднат, а оваа му е најпаметна одлука во животот.

Не бе нема врска коментарот мој. Беше само да го изнервирам форца ацм, немам ништо ја против босанци ако те погодило лично. Не ни знам дали си бошњак а во моја одбрана - израснав со босанци од Нови Пазар. Детството ми помина со мантии, баклава, турско кафе со коцки шеќер и приказни за Санџак. Од Екс Ју, број еден народ ми се.

Не бе нема врска коментарот мој. Беше само да го изнервирам форца ацм, немам ништо ја против босанци ако те погодило лично. Не ни знам дали си бошњак а во моја одбрана - израснав со босанци од Нови Пазар. Детството ми помина со мантии, баклава, турско кафе со коцки шеќер и приказни за Санџак. Од Екс Ју, број еден народ ми се.
Поканет си на ифтар.

За интер играл, сега за ѓупците на југ, не е предавник, ами мрднат, а оваа му е најпаметна одлука во животот.
Мрднат е секако, сакал да се бори со пушка во рака... против стелт авиони :pos:

Провоцираат тоа им е целта на антимакедонците. Ахмети толку е писмен, купил тренерки од пазар, му рекле дека се од шкендија, му дале од Милан.
Автоматски споено мислење:

Плус бојата на дресот му одговара со знамето на западниот сосед..онака најкомпатибилна верзија се.
Неписмен провокатор, боите на Милан се боите на ВМРО, никаква западен сосед никакви бакрачи.
Flag_of_the_IMRO.svg.png
Screenshot_20260304_161149_Chrome.jpg
Да се описмениш оти џабе давале твоите пари за твоето основно образование, џабе тетратки, книги, стила, моливи, ранци, осигурања, екскурзии итн. Празна останала лејката

Туку која е вашата боја, сина сдсовска предавничка и бојата на гејлада, смртниот душман на Македонија и Македонците. Не за џабе заев гордо ја носи, како најголем крвник на Македонците, тој и вие ја носите, голем срам е голем.

Последно уредено:
Довери, однапред ти благодарам!

Неписмен провокатор, боите на Милан се боите на ВМРО

На страна што има документ, каде што е забележано дека војводата Петар Чаулев, додека престојувал во Милано, одел на натпреварите на Милан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom