Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми текна и на него ама не можев да најдам слика во комбинација со Јамал, а соло нејќев, таман си е ова.Фала курцу Чолке јас мислев Винициус циганот ќе ми го рокнеш, не размислив на тоа дури денес ми текна.
![]()
![]()
Честито победа и финале.![]()

Епте јако тролање. Утакмица од Куп.

Погледни го контекстот, лани од официјалниот фан клуб го истролаа Гризман во купот кога не испаднавте овој им врати во иста мера со иста слика.Епте јако тролање. Утакмица од Куп.
Иначе, вчера коментарот кажа дека од 700 и нешто утакмици што Симеоне ги водел со Атлетико на само 5 победил на Кампот и ова му е второ финале во купот
![]()
Да, сите коментари од играчите и Симеоне без позитивни и сите ги испофалија Барса дека одиграле многу добар меч.Погледни го контекстот, лани од официјалниот фан клуб го истролаа Гризман во купот кога не испаднавте овој им врати во иста мера со иста слика.
Пичка е Симеоне против Барселона, куртуле како прлица ама да не заборавиме и дека отидовме понатаму благодарение на високата предност од првиот натпревар
Инаку тоа што ми падна во очи е ферплејот после утакмицата, кога свирна крај судијата сите играчи од Атлетико плус Чоло ги бодреа играчите на Барселона, им честитаа за изиграниот меч.
Сега баш гледав и стори од сопругата на Коке имаше видео споделено со синот и копачки подарени од Педри, нешто во стил напиша дека им се заблагодарува за поклоните и за пречекот додека биле во Барселона, на Педри и на фамилијата негова. Беа сместени кај навивачите на Барселона колку што можев да видам, исто и на Гризман жена му.