La Liga Santander

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Najpickarskata odvratna ekipa koi igraci mu gi iznakupija pa i 4-0 vodstvo ima i on namesto da igra fudbal mava so toa racete na aut linija bunkeri igra 4-0 vodis be ejjjj igraj fudbal najodvraten trener kakvi ofanzivni igraci upropastuva so negoviot anti fudbal i ovaa prevara e najplaten trener vo svetot

Јамал ги поремети тие двајца-тројца што го чуваа. Мислам дека ни еднаш не го спречија да помине, немам видено вакво нешто одамна. Само во оваа утакмица има повеќе дриблинзи од некои во цела сезона.

Нека трепка три месеци :ljubove::brlav:@Del Boy

images.jpeg

Ова вечерва беше мачилиште, бојно поле, Израел против Газа, од сите страни не затепаја ама на крај душата им излезе и истераа до финале.
Не можам да сфатам како ги мелиш дома 4:0 и на реваншот не си способен една ебена контра да направиш, ужас од тактика.

Фала курцу Чолке јас мислев Винициус циганот ќе ми го рокнеш, не размислив на тоа дури денес ми текна. :pos: :pos: :pos:

Честито победа и финале.:smirce:

:pos: Фала курцу Чолке јас мислев Винициус циганот ќе ми го рокнеш, не размислив на тоа дури денес ми текна. :pos: :pos: :pos:

Честито победа и финале.:smirce:
Ми текна и на него ама не можев да најдам слика во комбинација со Јамал, а соло нејќев, таман си е ова.
Која победа бе, 3:0 изгубивме, легнувај до утре ќе ти помини :pos:

Денешната насловна на весникот SuperDeporte:

HChQcbOXkAAeHdS.jpg

И ударната вест на нивниот портал:

Епте јако тролање. Утакмица од Куп.

Иначе, вчера коментарот кажа дека од 700 и нешто утакмици што Симеоне ги водел со Атлетико на само 5 победил на Кампот и ова му е второ финале во купот
:pos:

Епте јако тролање. Утакмица од Куп.

Иначе, вчера коментарот кажа дека од 700 и нешто утакмици што Симеоне ги водел со Атлетико на само 5 победил на Кампот и ова му е второ финале во купот
:pos:
Погледни го контекстот, лани од официјалниот фан клуб го истролаа Гризман во купот кога не испаднавте овој им врати во иста мера со иста слика.
Пичка е Симеоне против Барселона, куртуле како прлица ама да не заборавиме и дека отидовме понатаму благодарение на високата предност од првиот натпревар

Инаку тоа што ми падна во очи е ферплејот после утакмицата, кога свирна крај судијата сите играчи од Атлетико плус Чоло ги бодреа играчите на Барселона, им честитаа за изиграниот меч.
Сега баш гледав и стори од сопругата на Коке имаше видео споделено со синот и копачки подарени од Педри, нешто во стил напиша дека им се заблагодарува за поклоните и за пречекот додека биле во Барселона, на Педри и на фамилијата негова. Беа сместени кај навивачите на Барселона колку што можев да видам, исто и на Гризман жена му.

Погледни го контекстот, лани од официјалниот фан клуб го истролаа Гризман во купот кога не испаднавте овој им врати во иста мера со иста слика.
Пичка е Симеоне против Барселона, куртуле како прлица ама да не заборавиме и дека отидовме понатаму благодарение на високата предност од првиот натпревар

Инаку тоа што ми падна во очи е ферплејот после утакмицата, кога свирна крај судијата сите играчи од Атлетико плус Чоло ги бодреа играчите на Барселона, им честитаа за изиграниот меч.
Сега баш гледав и стори од сопругата на Коке имаше видео споделено со синот и копачки подарени од Педри, нешто во стил напиша дека им се заблагодарува за поклоните и за пречекот додека биле во Барселона, на Педри и на фамилијата негова. Беа сместени кај навивачите на Барселона колку што можев да видам, исто и на Гризман жена му.
Да, сите коментари од играчите и Симеоне без позитивни и сите ги испофалија Барса дека одиграле многу добар меч.
Симеоне дури и отиде кај Рафиња на крајта, го тешеше.
Ќејф ќе ми е сеа у 1/4 финале да играме у ЛШ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom