Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кога некој би ме прашал каква музика слушаш, одговорот мој би бил секогаш...Smoke City, групава ги зема сите можни жанрови што ги слушам и ги става во едно и истото го изведува на перфектен начин. И баш затоа што тоа го прават така, имаат издадено само 2 албуми од кој едниот е одвај достапен и се растураат како група засекогаш...добра алегорија за животот.

Уживајте.

ДК,

Барањето за развод ми беше одбиено, немале друг извршител, одложено е на определено време.

Башка, си купив играчка и едвај чекам да ми стигне! Го продолжив договорот со телефонскиот оператор, и можев да земам некој уред со одобрена премија и остатокот на рати, па се решив на една скапа играчка која доаѓа во прав момент и верувам дека убаво ќе ми се вклопи во амбиентот. Ново хоби, нов хоризонт, кој треба да ми пополни дел од слободното време. Крајно непродуктивно, се согласувам со домашните, ама поентата е да користи и како алатка за дистракција од секојдневието.

До следно читање!

Во овие 20 години колку што сум член на форумот речиси никогаш не сум побарала никаква услуга, а оваа тема е најчитана, па еве се обраќам тука за една секунда од вашето време. Учествувам во еден еко-проект преку училиште, креиравме кратко филмче. За да се најдеме меѓу најдобрите критериумот е видеото да биде најлајкувано.

Па, драги кајганџии ве замолувам за ЕДЕН LIKE ТУКА.

Фала најмногу. :love:

Драга,

Мислев дека македонскиот народ ке се дигне после случувањата во Кочани минатата година, арно ама се излажав. Прв пат кога студентите излегоа мислев тоа е тоа, арно ама дозволија ќусем од вмро, кој е главен во Парламентот да биде попаметен и појак од нив. А друг пат кога попот во Кочани ја смири толпата, иако беа спремни да го запалат градот. Сега после многу скандали каде е докажана нефункционалноста на институциите, пред се на обвинителството и полицијата не очекувам ништо да се промени во Македонија. Поточно кажано ке биде како и секогаш „појео вук магарца“.

Има Бог план за тебе велат типови од/со его плафон до оние кои веруваат дека "има нешто"..Значи толку се битни самите на себеси што не тие него чекаат Творецот да им се понижи и тој да се бави со нив..пи ес..хахаххаха опасно добри се за да им се искинеш од смеење..

Дк жално

Уште една кобила во автобус на ЈСП со патиките качена на седиштето пред мене. На оваа и реков - не си дома, каква култура имате, сега како да седнам. Ништо, ко на дрво да зборуваш - си гледа во телефонот, ни а, ни б, никаква реакција. Ко да нема човек пред нејзе. Т'ибам генерацијата скапана да ти ебам! Култура - 0!

Gledav pred nekoj den video kako da se vospitat decata odis so mode: not negotiable but with choice, Kako, odime vednas odberi si ti koi patiki sakas...
posto se golemi problemi koga 4 godisen ti e glaven vo domot, i go pustiv videoto na zenata gledam gledala slicni
cel den.....
Vecerta cel saat se obiduvam da stavime samo pizami, so zenata pieme vince, planiras akcija, vo seta atmosfera doaga zenata i vika: Sakas vrekicka za spienje ili samarce, detenceto sam se oblekuva za sekunda....
Gledam deka pristapot e moken i e ubavo da go imas kako del od svojata komunikacija, utredenta zemam sila da mu go testiram na gazdata kaj sto rabotam koj e master vo komunikacija i dolgo vreme sakam da go pobedam vo nekoja zagatka ili duel....mi se ispusti
- Kaj konkurencijata platata sproti ulica platata e +250€ plus plateni se praznici, ke ja zgolemis vo idnina ili da rabotime kaj konkurencijata....not negotiable but with choice...
Dobiv odgovor
- ke dojde kamion za otpad da se izvadi se od podrumot koj ne e rascisten 10 godini, a ti si glavniot za taa zadaca denes imas dolu i rakavici....

Дк
Сеуште не можам да разберам што е поентата со поклоните за учителките по повод 8ми март.
Порано се знаеше,едно цвеќе и тоа е тоа
Сега фама се прави како полон за свадба да се бира.
Чʼалм до небо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom