Kadaif
M.D.
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 8.032
- Поени од реакции
- 10.411
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Алди, (ако рачунаш збирен профит на 2те, север и југ) е пред ЛидлЕве податоци кои кажуваат дека во Германија Лидл е на трето место по остварени приходи:
![]()
Top 10 Supermarket Retail Chains In Germany | ESM Magazine
Top 10 in Germany: 1. Edeka, 2. REWE, 3. Lidl, 4. Kaufland, 5. Aldi Süd, 6. Netto Marken-Discount, 7. Aldi Nord, 8. Penny, 9. Globuswww.esmmagazine.com

nezavisen.mk
И како во Карфур што беше со тоалетната хартија, гравот,шеќерот,алпското млеко народот ќе граба само тоа што е на акција а останатата роба ќе им ја остави за други попустиEве јас како опседнат месециве со Chat GPT го прашав за Лидл во Македонија
![]()

www.instagram.com
Тоа е и поентата. Не им е примарна цел профит да прават од продажба на прозиводо во Мк.Македонски производи во износ од 15,5 милиони евра извезени преку мрежата на „Лидл“ во 2025 година
![]()
Македонски производи во износ од 15,5 милиони евра извезени преку мрежата на „Лидл“ во 2025 година - Независен Весник
Извозот на македонски производи во 2025 година преку продажната мрежа на Лидл достигна 15,5 милиони евра, што е јасен показател за извозниот потенцијал на домашните производи и можноста за пласман на европските пазари што ја нуди Лидл. Ова претставува огромен раст, во споредба со 5 милиони евра...nezavisen.mk
Да изгради сегде кај што планира да гради и наеднаш сите ќе ги отвори. Ќе се изначекаме ама ќе отвори....што фајде што гради кога не отвара![]()

... глупости, не ми се верува дека е тоа причината!Да изгради сегде кај што планира да гради и наеднаш сите ќе ги отвори. Ќе се изначекаме ама ќе отвори.
Јас така сум слушал и читал. Дека ќе имаат и кратка обука неколку дена можеби недела некоја за првите некој вработени во самите маркети пред отворање. Колку е точно не знам.... глупости, не ми се верува дека е тоа причината!