- Член од
- 8 октомври 2015
- Мислења
- 470
- Поени од реакции
- 1.232
- Локација
- Ul.Vladimir Polezinovski br.9
- Веб-сајт
- www.gree.com.mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би ти препорачал Вивакс Аехи, 3.5. Е сега малце е поскапа, можам да ти кажам цена, ама право да ти кажам каде сме местеле никаде не се пожалиле. Кај девојка ми во Берово ставивме ваква, 25 квадрати соба, и немаше никаква потреба од догревање. Дури кога и да одев, цело време бев по куси ракави. За другата соба ако е само за спиење, мислам дека било кој инвертер што работи до -20 би бркал работа, особено ако се уклучи и цело време стои на 18-19 степени, нема да има некоја голема разлика во сметката за струја. Имаме и наша монтажа. Ако си заинтересиран, контактирај ме во приватна порака, и ќе ти дадам телефон да се слушнимеОсвен клими мк, каде на друго место може да се види моменталната понуда за клими (реон Скопје)
Се бара решение за стан од 50м2 стара зграда со ПВЦ прозори. Две стари лица живеат во него. Потребата е повеќе за разладување во летните месеци но кога веќе се иде на инвертер ќе се користи и за греење (има термо печка 5.5кв што би го помагала греењето во студени периоди доколку е потребно)
Прво што ми падна на памет е тундра 5.5, ама би погледнал и што друга има моментално на пазарот
Секоја препорака е повеќе од добредојдена.
Posto si fan na Mitsu, ne ide da stavas kaj lugevo nesto poeftino, zemi im Mitsu HRK42..:59’999 ili AY 35 ….71’999 ili EF35….79’999 ili LN35….99’999, sramota e da im stavas nesto sto ti ne bi zemal.Освен клими мк, каде на друго место може да се види моменталната понуда за клими (реон Скопје)
Се бара решение за стан од 50м2 стара зграда со ПВЦ прозори. Две стари лица живеат во него. Потребата е повеќе за разладување во летните месеци но кога веќе се иде на инвертер ќе се користи и за греење (има термо печка 5.5кв што би го помагала греењето во студени периоди доколку е потребно)
Прво што ми падна на памет е тундра 5.5, ама би погледнал и што друга има моментално на пазарот
Секоја препорака е повеќе од добредојдена.
Срамота при такви филантропи како грее ние обичните луѓе да плаќаме за други.Posto si fan na Mitsu, ne ide da stavas kaj lugevo nesto poeftino, zemi im Mitsu HRK42..:59’999 ili AY 35 ….71’999 ili EF35….79’999 ili LN35….99’999, sramota e da im stavas nesto sto ti ne bi zemal.
Јас имам аристон нимбус покет и истата пишува дека е погодна за радијаториДали има некој ставено топлинска на радијатори, ако има да сподели искуство?
Моментално имам електричен котел со радијатори кој одамна веќе не се користи, се работи за куќа два спрата по 50 квадрати во Скопје, со 10цм стиропор изолација 20ка блок и двослојно стакло
Eve gi kanackiteСрамота при такви филантропи како грее ние обичните луѓе да плаќаме за други.
Еве можеш ти слободно да им наместиш некоја каначка.