Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Другари навивачи на Арсенал. Толку deluded луѓе немам видено во животот.

Бантер ќе има повеќе, не е дека ќе е крај на светот ако освои Арсенал.
На Сити немаш другари, па ај кога не е Челзи Сити нека е и ваму шегата со другарите од Арсенал нема ти прекине дека после јануари паѓат на форма :D
И ти и после завршувањето на сезоната си бог, сезнајко во фудбалскиот свет ќе можеш да му речиш, ''ee бе ви реков ли дека Јануари-Февруари ќе а падните титулата''

Другари навивачи на Арсенал. Толку deluded луѓе немам видено во животот.

Бантер ќе има повеќе, не е дека ќе е крај на светот ако освои Арсенал.
На Сити немаш другари, па ај кога не е Челзи Сити нека е и ваму шегата со другарите од Арсенал нема ти прекине дека после јануари паѓат на форма :D
И ти и после завршувањето на сезоната си бог, сезнајко во фудбалскиот свет ќе можеш да му речиш, ''ee бе ви реков ли дека Јануари-Февруари ќе а падните титулата''
Case and point

Колку е напорен Бруно, не престана да мафта со рацете цела утакмица.
Друже напорен е, ама и има за што, има авторитет, а ќе се придружам кон честитките кон судијата се да му наредам, она што за другите е фаул, кај Јунајтед play on.

Де Геа пред Ван Дер Сар?
Баш ме интересира мислење од навивачиве на Јунајтед овде

Де Геа пред Ван Дер Сар?
Нема шанси, уште никој нема да може да го бутне рекордот на Ван Дер Сар.
Иначе Карагер ли рачунаш дека има фудбалско знаење?
Да имаше ќе беше трењер, од нос му се удрија сите негови експертизи, експерт е само у јадење :гомце: ко другар му Гери.

Де Геа пред Ван Дер Сар?
И пред Де Геа и пред Алисон и пред Куртоа, па дури и пред Шмајхел.

Де Геа - не се сеќавате какви лоши први сезони имаше Де Геа. Па и отпосле имаше мани, лош во прекини, знаеше да одбрани невозможно, ама знаеше и некој пацерски гол да прими. Не знаеше да ги контролира стоперите. За разлика од него Ван Ден Сар беше константен и неговото најако оружје беше неговата комуникација со Видич и Фердинанд. Овие двајца без Ван Дер Сар немаше да бидат тоа тоа.
И двајцата лоши со нога.
Друга работа, трофеи.

Алисон - преценет голман. Ништо посебно, било кој да беше ќе ја вршеше истата работа.

Куртоа - ако гледаме само ПЛ мислам дека Ван дер Сар имаше поголем импакт. Ама ако гледаме кој е подобар голман, Куртоа дефинитивно. Сам им носеше титули во ЛШ на Реал. Штета што игра за Белгија па нема да биде светски првак како Ноер, Буфон и Касиљас. Иначе на исто рамниште со овие.

Шмајхел - не го памтам многу и не можам оценам и само ќе кажам пристрасно само Ван Дер Сар. Плус пред Ван дер Сар Јунајтед се мачеше со голмани. Тоа кажува колку он бил добар.

Само Петр Чех би го ставил како најдобар пред него. Легенда во ПЛ и на терен и според статистика. Друг голман би се откажал после таква повреда.

Последно уредено:
Нема шанси, уште никој нема да може да го бутне рекордот на Ван Дер Сар.
Иначе Карагер ли рачунаш дека има фудбалско знаење?
Да имаше ќе беше трењер, од нос му се удрија сите негови експертизи, експерт е само у јадење :гомце: ко другар му Гери.
Не, за Карагер е познато дека има мислење за се, мене повеќе ме зачуди што Ван Дер Сар некако го прифати изборов, ја да сум ВДР онде има да му се изнасмеам во фаца. Чоеков има 40 и кусур проценти клин шит со 4 сезони во Фулам и 4 титули во ПЛ, не знам како не е во топ 3, а не да биде 6-то место.

Не, за Карагер е познато дека има мислење за се, мене повеќе ме зачуди што Ван Дер Сар некако го прифати изборов, ја да сум ВДР онде има да му се изнасмеам во фаца. Чоеков има 40 и кусур проценти клин шит со 4 сезони во Фулам и 4 титули во ПЛ, не знам како не е во топ 3, а не да биде 6-то место.
Интелегентен потег од Ван Дер Сар нема да губи време дa се расправа со гомнојадац како Карагер.

Алисон - преценет голман. Ништо посебно, било кој да беше ќе ја вршеше истата работа.
Напротив, потценет е.
Еден од најкомплетните голмани што бранеле во спортов.
Презаслужен за издигнувањето на Ливерпул.

Напротив, потценет е.
Голман што прима над 40гола во лига секоја сезона не смее да се смета како еден од најдобрите
Да не беше нападот на Ливерпул ништо немаше да направи.

Од друга страна екипите зависеа од Чех, Ван Дер Сар, Куртоа.

Напротив, потценет е.
Ако е најдобар голман во историја на Ливерпул тоа не го прави у конкуренција за најдобар голман у историја на премиер лига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom