Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Ајт секое чудо за 3 дена, ко шо кажав не сме родени вчера ко лента го вртиме и гледаме истото та истото. 2 политички табори со исто пашалак понашање од 90ти навака. Досадна игра е веќе. Излитено. Прозевливо.
Некој ќе пикни валкан кеш во џеб. Несвесен дека во генерациите после него...сето тоа се плаќа.

sudot odlucuva, ovie samo davaat mislenje.

i da se slagam deka grubi treba da e doma zosto u sutka sigurno ke go skinat. jebi ga kolku i da ne ni se sviga toa e realnosta.
А кој ќе го скини во Шутка?И шо толку си се засекирал?Кој се секираше за нашите од 27ми дали ќе ги скинат во Шутка?

i da se slagam deka grubi treba da e doma zosto u sutka sigurno ke go skinat. jebi ga kolku i da ne ni se sviga toa e realnosta.

Судот одлучуваше и во време на Заев, па одлучуваше по тоа што Заев ќе го каже.

Единствено пострашно од тоа, да е сѐ ова договорена шарада меѓу Груби и вмро, е пар бирократи да не ти се плашат и отворено да те дупат и заебаваат, а за жал, тоа се двете единствени опции во случајов.

Се додека ние Македонците ги трпиме нашите соседи во Македонија вака ќе ни биде, пропагандите пуштени на најако а државата и македонските политички партии како сончогледи бараат пријатели кај душманите.
Само со Македонци е Македонија држава се друго е територија.

А кој ќе го скини во Шутка?И шо толку си се засекирал?Кој се секираше за нашите од 27ми дали ќе ги скинат во Шутка?

mene grubi ne mi znaci nisto, ne mi smeta ni da go pustat. apsolutno sum za takvi gomna da gi vodat poloso bi bilo koga bi dosle nekoj popametni od nego.

ovoj ocigledno se ima iscenkano i valjda ke gi kaze site sto kradele so nego taka da neznam koj bi go skinal ali mvr ocigledno ima idea. ako treba da pogagam nisto cudno komunjarite ili negovite. artan ne veruvam deka ima covek sto go saka.

aj da se nadevame sleden ke e zaev.

ps. za nasite prasaj gi od sdsm oni gi piknaa tamu, istite ovde sto sega go potat...

НЕка го скинат сојо да му го ебам, малце има злодела сторено, ќе се секираме за шверцери на органи, рекетари и поддржувачи на учк.

Не полтроните сега и во Православен светец ќе ја претворат гнидата. Тоа е тоа газење по себе за ситни партиски профити. #Торбеши

Судот одлучуваше и во време на Заев, па одлучуваше по тоа што Заев ќе го каже.

Единствено пострашно од тоа, да е сѐ ова договорена шарада меѓу Груби и вмро, е пар бирократи да не ти се плашат и отворено да те дупат и заебаваат, а за жал, тоа се двете единствени опции во случајов.

pa sudot bese niven i togas de

mene grubi ne mi znaci nisto, ne mi smeta ni da go pustat. apsolutno sum za takvi gomna da gi vodat poloso bi bilo koga bi dosle nekoj popametni od nego.

ovoj ocigledno se ima iscenkano i valjda ke gi kaze site sto kradele so nego taka da neznam koj bi go skinal ali mvr ocigledno ima idea. ako treba da pogagam nisto cudno komunjarite ili negovite. artan ne veruvam deka ima covek sto go saka.

aj da se nadevame sleden ke e zaev.

ps. za nasite prasaj gi od sdsm oni gi piknaa tamu, istite ovde sto sega go potat...
Како бе не ти смета ни да го пуштат?

Па не, супер е тој. Поарно е и главен да е на ДУИ и да ги води. Трговија на органи? А шо ни е гајле. Сакаш некој паметен да ги води? Неглеш овај глуп е, само глупите начекале пашалак и се понашаат ко паши.

Не полтроните сега и во Православен светец ќе ја претворат гнидата. Тоа е тоа газење по себе за ситни партиски профити. #Торбеши

peder uste zamaras? znaes deka u pravoslavie ednostsvno ve smetame za gnidi, satanisticka sekta kako onaa na epstein...

nemas ti nisto so nas, dzabe zamaras
Автоматски споено мислење:

Како бе не ти смета ни да го пуштат?

ne mi znaci nisto. ednostavno jas sakam nasiot dvor da si go sredime a ovoj slobodno neka im ja cica krvta na svojte. toa sto nie go ostavame da ni se kacuva na glava e pred se nas problem.

е затоа пропаѓаме.
И шо ако го скинат?
Да не пишуе книги, нешо добри дела?
О та чифша. Не на тебе, на сите таму.

peder uste zamaras? znaes deka u pravoslavie ednostsvno ve smetame za gnidi

За тоа прашај си на Атос, торбеш.

е затоа пропаѓаме.
И шо ако го скинат?

Па не е убо да го скинат. Остај да живее. Шодека УЧК?? шодека тргувал со органи? Остај да живее човекот! он е православен светец!

ne mi znaci nisto. ednostavno jas sakam nasiot dvor da si go sredime a ovoj slobodno neka im ja cica krvta na svojte. toa sto nie go ostavame da ni se kacuva na glava e pred se nas problem.
Изјавава е за плачење и смеење во исто време.
Фала богу шо си на релација Ози - Тајланд и скоро и да немаш контакт со нашата земја освен преку кајгана.бг. Јас мислев само одлив на мозоци сме имале ама реално и гнасата се чистела.

Последно уредено:
е затоа пропаѓаме.
И шо ако го скинат?

pa jas sakam site da naebat pred se komunjarskata bagra sto mu e soucesnik. sakam da kaze i za sjo i levica i red drugi raboti sto ke pomognat ednas zasekogas da go iscistime nasiot dvor... ke vidime sto se ispazaril.

a za kinenje ne se somnevam deka ke go jade na kraj koga togas pred se od svojte. on ustvari i pobegna od svojte, tie sto se upateni znaat posle izbori kako i kade se kriel i so konj pred vlez kako go dupea vlen. eve sipcite na forumot neka ti kazat...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom