- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 5.059
- Поени од реакции
- 4.742
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А кој ќе го скини во Шутка?И шо толку си се засекирал?Кој се секираше за нашите од 27ми дали ќе ги скинат во Шутка?sudot odlucuva, ovie samo davaat mislenje.
i da se slagam deka grubi treba da e doma zosto u sutka sigurno ke go skinat. jebi ga kolku i da ne ni se sviga toa e realnosta.
sudot odlucuva, ovie samo davaat mislenje.
i da se slagam deka grubi treba da e doma zosto u sutka sigurno ke go skinat. jebi ga kolku i da ne ni se sviga toa e realnosta.
А кој ќе го скини во Шутка?И шо толку си се засекирал?Кој се секираше за нашите од 27ми дали ќе ги скинат во Шутка?
НЕка го скинат сојо да му го ебам, малце има злодела сторено, ќе се секираме за шверцери на органи, рекетари и поддржувачи на учк.
Судот одлучуваше и во време на Заев, па одлучуваше по тоа што Заев ќе го каже.
Единствено пострашно од тоа, да е сѐ ова договорена шарада меѓу Груби и вмро, е пар бирократи да не ти се плашат и отворено да те дупат и заебаваат, а за жал, тоа се двете единствени опции во случајов.
Како бе не ти смета ни да го пуштат?mene grubi ne mi znaci nisto, ne mi smeta ni da go pustat. apsolutno sum za takvi gomna da gi vodat poloso bi bilo koga bi dosle nekoj popametni od nego.
ovoj ocigledno se ima iscenkano i valjda ke gi kaze site sto kradele so nego taka da neznam koj bi go skinal ali mvr ocigledno ima idea. ako treba da pogagam nisto cudno komunjarite ili negovite. artan ne veruvam deka ima covek sto go saka.
aj da se nadevame sleden ke e zaev.
ps. za nasite prasaj gi od sdsm oni gi piknaa tamu, istite ovde sto sega go potat...
Не полтроните сега и во Православен светец ќе ја претворат гнидата. Тоа е тоа газење по себе за ситни партиски профити. #Торбеши
Како бе не ти смета ни да го пуштат?
е затоа пропаѓаме.sudot odlucuva, ovie samo davaat mislenje.
peder uste zamaras? znaes deka u pravoslavie ednostsvno ve smetame za gnidi
е затоа пропаѓаме.
И шо ако го скинат?
Да не пишуе книги, нешо добри дела?
О та чифша. Не на тебе, на сите таму.
Изјавава е за плачење и смеење во исто време.ne mi znaci nisto. ednostavno jas sakam nasiot dvor da si go sredime a ovoj slobodno neka im ja cica krvta na svojte. toa sto nie go ostavame da ni se kacuva na glava e pred se nas problem.
е затоа пропаѓаме.
И шо ако го скинат?
Да не пишуе книги, нешо добри дела?
О та чифша. Не на тебе, на сите таму.