Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги поддржувате протестите на Ромите низ државава?

• Вкупно гласачи
    100
  • Гласањето е завршено на .
И те како има врска. Ги гледаме истите методи, истите потези, истите прес конференции, истото давање очет..... само што овие се вториот и третиот ешалон од времето на грујо, испрдокот од вмро.
Знам знам,диктатура у пм. Зар има некој од вмро што за вас ќе биде добар

ako ne si za vmro apsolutno si za sds ili za sipcite. nema 3to bar za sega. toa sto ti ne glasas ili glasas za nekoj ne biten ne go menuva faktot deka karavanot vrvi i ss formira vlada... tie sto ne se aktivni se ustvari i najgolemo zlo i bukvalno treba da se bezglasna bukva ponatamu zosto dopustaat nekoj drug da odlucuva za niv. da e do mene bi napravil da e kako ovde edno 2000 evra kazna za sekoj sto ne glasa.

i slobodno zbori sto sakas, demokratija e. fakt e deka ako do vcera bil u begstvo denes ne e. moze ne e pobeda kakva sto posakuvate ali e pobeda sto vcera ja nemavme. ideme ponataka.
Не се губи не си праи филмови, кој кажа дека не гласам. Видиш, па си вртиш по тфоју некакфу си глупу логику.
Гласам, ама не за есдеес и Вмро, џабе ти е и тај слика у "како ги замислуваш членовите".

Види ги бе,сфи од дримтим се јависфа како кокичиња у пролет, само Дарлинг чека да заврши попладневна литургија па ке се укључи на штабски моуд.

@мкд владе и по три трипови на дн да еду, па ке су ми поотфорени очи од тебе сс две кутие цигаре на дн.
И да, немора ништо да спомнеш за Груби за да знаемо колко е саат сс тебе, довољно е само да ти га видимо аватар.

Види ги бе,сфи од дримтим се јависфа како кокичиња у пролет, само Дарлинг чека да заврши попладневна литургија па ке се укључи на штабски моуд.

@мкд владе и по три трипови на дн да еду, па ке су ми поотфорени очи од тебе сс две кутие цигаре на дн.
И да, немора ништо да спомнеш за Груби за да знаемо колко е саат сс тебе, довољно е само да ти га видимо аватар.
Da ne treba da ti kjutime ?
Da da, se gleda, ocite pukala. Uste cekam jas da mi posocis, ete ne mora za Grubi, da ne ti go stesnuvam izborot, ete sansa ti davam za da ne moras da se izvinvas.
I sto so avatarot moj ? Go gledas i sto ?
Doizjasni se, ne sme site opuleni ko tebe :cautious:

Да ве потсетам дека имаше речено дека е на гости.
Прашував кај се седи на гости толку долго.

Еве некој памтел шо изјавил

Не се губи не си праи филмови, кој кажа дека не гласам. Видиш, па си вртиш по тфоју некакфу си глупу логику.
Гласам, ама не за есдеес и Вмро, џабе ти е и тај слика у "како ги замислуваш членовите".

objasniv ako ne si za ednite ili drugite si za shipcite, defakto oni imaat najgolem benefit od tvojot glas. takov vi e sistemot tamu. proporcijalno koga gi delat pratenickite mansati sipak vlaga na kraj blagodarenie na tvoeto politicko mudruvanje... slikata si e na mesto, klovn

Од вмроец позаслепен чоек не постој на планетата земја, ти го плукаш тој ти вика врни
Можда!

Но од друга страна,...
И Господ да се симне на земјата СДСnmk ќе не убедува дека тоа е Ѓаволот.
... до толку се расипани!

Последно уредено:
Глупото Македонче, Обвинителство на сдс го обвинува мвр на Дпне и обратно, а на слобода е необалистички башибозук, кој ве направи бе вакви, да ве издркал во шоља ќе и направел услуга на жална Македонија.
До кога ќе се јадете?

objasniv ako ne si za ednite ili drugite si za shipcite, defakto oni imaat najgolem benefit od tvojot glas. takov vi e sistemot tamu. proporcijalno koga gi delat pratenickite mansati sipak vlaga na kraj blagodarenie na tvoeto politicko mudruvanje... slikata si e na mesto, klovn
Алоо кенгур, на кого се АНБ и МВР што одлучуваат дека Грубиот треба да е во домашен притвор?

А дома безбедност папапа.

Инаку и обвинителите не се истите. Ако тоа некому нешто значи.

Алоо кенгур, на кого се АНБ и МВР што одлучуваат дека Грубиот треба да е во домашен притвор?

sudot odlucuva, ovie samo davaat mislenje.

i da se slagam deka grubi treba da e doma zosto u sutka sigurno ke go skinat. jebi ga kolku i da ne ni se sviga toa e realnosta.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom