Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги поддржувате протестите на Ромите низ државава?

• Вкупно гласачи
    100
  • Гласањето е завршено на .
Нема, нема и не ке се роди, понеинтересно и понеинтелигентно женско стфорење на овој наше поднебје од тебе.
Не е могуќе колко сте слепи и колко релативизирате сфи набројани у дрим тим.

Плаче мајка Македонија од тија како вас.
...гледај за себе поарно, лични карактеристики само за себе да пишуваш!

Во градинка ги запишуваат преку партија.
Основно и средно им завршуваат преку партија.
Од 13-14 се дружат во партиски штабови.
Завршуваат факултет преку партија.
Се вработуваат преку партија.
Ова. Ко бев средно, и дојдоа на класната и вршеа притисок да му пишува 5ки. А оваа беше југословенска школа уште, многу чесна жена, ама и многу накурчена ако и згрешиш.
Она што го направи жената беше следното, ги донесе полтроните од родители пред цел клас, јас седев на последна клупа, од крши мене седеше една друга што учеше исто многу. Го донесе дневникот класната и ми вели еве вака - и ТОЈ и ТИ ќе вредите исто. Јасно ти е сега?! Дали ти е јасно!! Одвај се созеде жената и имаше солзи во очите. Толку ми падна жал за неа тој ден, цела гордост и ја срушија, ја згазија жената. Мене солзи ми идат ко че ми текни. Нема да и го заборавам тоа. Ме спреми за животот натака, скроз. Фала и.

Од далеку се гледа дека се знаеш. А дали знаеш дека судот неможе да опрдели построга мерка од таа што ја бара обвинителот? Дали знаеш дека во овој случај обвинителот барал на Груби да му се изрече мерка домашен притвор? А дали знаеш кој е обвинителот и по хиерархија кој му е шеф? Може би името Даниел Коцев не ти звучи познато но тој е обвинителот а негов шеф е Анел Фидоски кој за шеф на скопското обвинителство е поставен на 20ти Јануари 2026 година. И ај сега Бранко е крив.
Друго, за да не се резилиш покажувајќи колку не знаеш, прочитај каков мандат имаат судиите, како се избираа, како се избираат... кој ги назначува и кој може да ги разреши. Така ке ја видиш структурата на судиите а ке видиш и кој тоа може да влијае врз нив.
...полека, диши малку, прво дали им објасни на другите членови претходно кој тоа носи во притвор или осудува?
ееее кога ќе им пишеш ним, оти на тие компасот им е расипан, ќе го разгледам и твоето тврдење, оти гледам дека си доволно информиран со личности кој што е номиниран, ќе да си некој главен со вакви податоци, а јас само пишувам закони како спроведува, но ќе ги анализирам твоите информации и ќе напишам, знам по твое пишување на која страна се навалуваш, но може си во право не велам не!

И ќе кажам уште нешто, најголемата зафрканција што ви ја прават на ваша сметка е што апсолутно сакаат да бидете апатични и да се откажете од се. На вакво правење малоумници од сите нас, не треба реакцијата да виде биде "Нека оди се во пичку матер, не вреди да се замарам", туку треба да ви биде реакцијата "Ќе им го ебам мамичето за ова."

640395533-26118114811206437-1075590640637914980-n.jpg

Не се срами, спомни ги.
Дарлинг, Бијонсе, Рон, Кано и Владе.
Какфа маестрална петорка. Дрим тим.

У мртфу трку сте сс северџани, кој е послеп а кој поќораф.

kuti so vas komunjarite vidovme koj legna... ovoj barem go vratija u drzavata pa doprva ke vidime razvrska. plukas po toj sto gi kaznuva kutis i prikrivas koga kradea, odliki na klasicni gomnari.

kuti so vas komunjarite vidovme koj legna... ovoj barem go vratija u drzavata pa doprva ke vidime razvrska. plukas po toj sto gi kaznuva kutis i prikrivas koga kradea, odliki na klasicni gomnari.

Потестник: луѓе кој го имаат луксузот да не гласаат за ниедна од 2те опции и тебе и комуњарите ве гледаат исто. Торбеши. Полтрони. Торбари. Ти си лик шо во турско би го продал Исус за Мухамед, за да ја наполни својата торба - се надевам ова ти е јасно.
Ко шо рече Проески, ако можат би го продале Бога.

ovoj barem go vratija u drzavata pa doprva
Голема гордост ова го вратиле по договор да седи дома. Ваљда дел од милионите евра ќе бидат дадени на некој од Вмаро како гаранција дека ќе можи да седи тука - тој е договорот. Кај и да оди ликот си создава моќни непријатели, дури и меѓу неговите, оти многу се курчи. Ама фала им на нашите безкичмечњаци пак ќе го приберат, ќе делат профитот од човечки органи. Гнасни валкани обиди од луѓе.

Потестник: луѓе кој го имаат луксузот да не гласаат за ниедна од 2те опции и тебе и комуњарите ве гледаат исто. Торбеши. Полтрони. Торбари. Ти си лик шо во турско би го продал Исус за Мухамед, за да ја наполни својата торба - се надевам ова ти е јасно.
Ко шо рече Проески, ако можат би го продале Бога.

peder aj ne dosagaj.

tie sto glasaat za 3ta opcija u 95% od slucaevite defakto glasaat za sipcite posto samo go sitnat makedonskiot glas, normalno za ova da go sfatis treba da razbiras kako funkcionira glasackiot sistem.

ama glup si ti za toa da sfatis.

Сам се врати, никој не го врати.

da de eden den taka mu teknalo i se vratil...

nemalo tuka nikakov dogovor/pregovori so sudstvoto i obvinitelstvoto...
Автоматски споено мислење:

Голема гордост ова го вратиле по договор да седи дома. Ваљда дел од милионите евра ќе бидат дадени на некој од Вмаро како гаранција дека ќе можи да седи тука - тој е договорот. Кај и да оди ликот си создава моќни непријатели, дури и меѓу неговите, оти многу се курчи. Ама фала им на нашите безкичмечњаци пак ќе го приберат, ќе делат профитот од човечки органи. Гнасни валкани обиди од луѓе.

u pravo si podobro ke bese da go ostavat da prci kur na maldivi i da skija u svicarska kaj negovite...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom