Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо јбг, муабетот од погоре. :LOL:

Прегледај го приврзокот 470432
Pa ako si u svajcarija uste poubavo, mozes da igras na stranskive kladzi, proveri si.. Inaku momentalno e poluvreme na prvata mapa, 7:5 vodat vitaliti, megjutoa sega oni ke igraat kako kanteri, taka da laflgano ke ja zemat mapava, maksimum 3 rundi ke izgubat kako kanteri, a moze niedna nema d aizgubat ako ja dobijat pištolkata, odnosno prvata runda so pistoli se igra, ama i toa e tesko bidejki koj i da igra kako kanteri na overpas retko e da ja izgubis pistolkata, bidejki lesno se cuvaat A i B, odnosno mnogu se blisku, baska kako kanter imas pojaki pistoli od terorite, pocnuvas so usp nasproti glokovi kaj kanterite.. tamu dole kaj tunelot stavas 1 covek so bereti i nema sansi terorite da pominat..
Автоматски споено мислење:

Prvata mapa 13:10 za vitaliti.. Babankte vodea 12:7 i bea 5 vs 2 i usoeaja da ja izgubat rundata za 12:8, sledena posle ekonomski problemi, dojdoa do 12:10 ama posle zemaa za 13:10..

E sega dojdovme do vtorata mapa, dust2, tuka zavisi nasiot bet, ako ja dobie vitaliti mapava, garant osvajaat posle so 3:0..

Lagana pobeda na dust2 13:4 vitaliti izdominira.. Lapkanje 2.60 koef

Последно уредено:
Браво сладолед, наредниот бет ќе ги најдам некаде ќе те пратам на ситно.

Браво сладолед, наредниот бет ќе ги најдам некаде ќе те пратам на ситно.
Za mene 50e se sitno :p nejse, od turnirov sum 7.500 denari kjar.. pocnav so 1000ka.. odnosno 6.500 kjar

Baska i mapite skoro i gi pogodiv, igraa na dust2 i overpass, gi kazav tie, ama namesto mirage kako sto kazav, igraa na inferno.. inace sledna 4ta mapa ke bese mirage, ako slucajno paravision pobedese na 3tata mapa..

Последно уредено:
Играм поактивно повеќе од една недела и полека осеќам дека ќе се откажам за брзо.
Палас не може да го победи Зрински, Барселона рандом губи од Гирона ,Интер си дозволуваат да изгубат од Бодо (х2 2+ ми беше) и капак Нагетси кур изедоа и примија 128 од резервисти на Вориорс.
Нема теоретски шанси да бидеш профитабилен поише од 50 евра во еден месец, за минус влагање да не збориме...

Играм поактивно повеќе од една недела и полека осеќам дека ќе се откажам за брзо.
Палас не може да го победи Зрински, Барселона рандом губи од Гирона ,Интер си дозволуваат да изгубат од Бодо (х2 2+ ми беше) и капак Нагетси кур изедоа и примија 128 од резервисти на Вориорс.
Нема теоретски шанси да бидеш профитабилен поише од 50 евра во еден месец, за минус влагање да не збориме...
Со вакви резултати немогуче е профит :D Јас вчера имав добар тикет ама ме исфрли Бер шева од израел со 1.20 за кец :)

А имаш некакви анализи за тоа што го играш или си ги лупаш типовите од ракав, у стилу еј кој кур е овој Бодо мора Интер да тепа?

А имаш некакви анализи за тоа што го играш или си ги лупаш типовите од ракав, у стилу еј кој кур е овој Бодо мора Интер да тепа?

Секад гледам уназад меѓусебни или последни 5+ шо се дешавало.
Али анализа ми кажуваш за нокаут фаза на ЛШ кај шо Интер лани играа финале против факинг Бодо кој ваљда мислите е многу јак тим пошо ги тепале Атлетико и Сити. Па уште од сега помири се дека се испаднати ако не можат да ги растурат дома.
Анализа за Палас против тим од утепана босанска лига, Гирона што е три пати послаба од преклани и победа на Вориорс со играчи генерално многу млади кој не можеа нишо да погодат и одеднаш 20+ тројки им влегоа.
Едноставно тоа е бетингот , нема шанси да врзеш јак стрик на подолги периоди. Секад ќе те враќаат назад необјасниви глупости. И на голови да играш , ќе заглават на 1-0 а пред тоа давале редовно 3+.

Али анализа ми кажуваш за нокаут фаза на ЛШ кај шо Интер лани играа финале против факинг Бодо кој ваљда мислите е многу јак тим пошо ги тепале Атлетико и Сити. Па уште од сега помири се дека се испаднати ако не можат да ги растурат дома.
Анализа за Палас против тим од утепана босанска лига, Гирона што е три пати послаба од преклани и победа на Вориорс со играчи генерално многу млади кој не можеа нишо да погодат и одеднаш 20+ тројки им влегоа.
Едноставно тоа е бетингот , нема шанси да врзеш јак стрик на подолги периоди. Секад ќе те враќаат назад необјасниви глупости. И на голови да играш , ќе заглават на 1-0 а пред тоа давале редовно 3+.
Па да, те прашав за Бодо-Интер пошо ако пратеше Киву најави ротации и скроз мешан тим поради густиот распоред и дербито со Јуве, башка се игра на крајниот север во Норвешка, на -5 степени, на вештачка трева. Глеаш сите квичат за условите таму, така да лош тип ти било тоа.

Тоа меѓусебни е најглуп аргумент во историја, се гледа секогаш моментална форма.

Па да, те прашав за Бодо-Интер пошо ако пратеше Киву најави ротации и скроз мешан тим поради густиот распоред и дербито со Јуве, башка се игра на крајниот север во Норвешка, на -5 степени, на вештачка трева. Глеаш сите квичат за условите таму, така да лош тип ти било тоа.

Тоа меѓусебни е најглуп аргумент во историја, се гледа секогаш моментална форма.

Џабе е скоро се во кладилницава, Рен пред некое коло 5 порази по ред 1-11 гол разлика и го тепа Псж му шибна 3 гола
Нордсјеланд го тепа Копенхаген во гости и после наредното коло едвај вади нерешено со Велје последниот (13 бода цела сезона)

Јас играм едно 15 години скоро кладилница, мислам дека во последно време премногу се мести и ептен е тешко да фатиш

Чим така , толку од Интер.
Бодо па немаа пробпем на потопла клима добри резултати вадеа на гости во ЛШ.
Каква сака нека е моментална форма, не смее Интер да се доведе во ситуација да испаѓа од Бодо. Најди ми некој друг пример кај шо испаднале од тим две нивоа подоле од нив.

Чим така , толку од Интер.
Бодо па немаа пробпем на потопла клима добри резултати вадеа на гости во ЛШ.
Каква сака нека е моментална форма, не смее Интер да се доведе во ситуација да испаѓа од Бодо. Најди ми некој друг пример кај шо испаднале од тим две нивоа подоле од нив.
Не зборам за испаѓање, зборам за првиот меч. Утре стави ја победа со хендикеп.

Џабе е скоро се во кладилницава, Рен пред некое коло 5 порази по ред 1-11 гол разлика и го тепа Псж му шибна 3 гола
Нордсјеланд го тепа Копенхаген во гости и после наредното коло едвај вади нерешено со Велје последниот (13 бода цела сезона)

Јас играм едно 15 години скоро кладилница, мислам дека во последно време премногу се мести и ептен е тешко да фатиш
Не да се правам паметен зашо и ја го јадам често на овие, ама се почесто избегавам лиги со плеј оф, Чешка, Белгија, Данска, Грција итн... Секоја година истото, се тегави Бриж до март и после во плеј оф не губат меч, исто и Славија/Спарта Прага. Се да им ебам патем.

Ете со Фенер кој ги имав да победат барем 2 разлика го завршувам моето кладење најверојатно за годинава. Може само да фатиш за 3 пива и кикирики , друго еден голем курац.

Атлетико, Њукасл и Интер 2+пп
Или нешто поризично T1 2+пп
Првото на 50е носи 300 и нешто
Второто на 50е носи дупло од тоа

Se gleda deka si "odličen" poznavač na fudbalot takozvani ekspert.

Ama realnosta e deka veze nemaš drugar.

Back
На врв Bottom