Криминалци и криминални групи во МК

Мене ме занима, никој не кажа. На кој основ е запленета?
На кој му засметало.
Сеа коа ќе си го вратам филмот колку копаше на хг у декември. Од линданот ни викаа дека е.
Хммм
Кој викал дека е од линданот?

Кој викал дека е од линданот?
IMG_7913.jpegIMG_7914.jpeg

На некој на пиво му мирисаше. Мене ми се осеќаше на трева мирис ептен. Од Центар натака. Аеродром, Кисела Вода, корнеше

Објавава е во фб група 14.10.2025
Објавите не можам да ги најдам

Мене ме занима, никој не кажа. На кој основ е запленета?
На кој му засметало.
Сеа коа ќе си го вратам филмот колку копаше на хг у декември. Од линданот ни викаа дека е.
Хммм

Предпоставувам дека ова е непријавена израсната за продажба за “рекреативна употреба“ а не за медицинска намена.

Само нагаѓам секако но нема да ме изненади.

Плус како непријавена избегнато е плаќање данок

Предпоставувам дека ова е непријавена израсната за продажба за “рекреативна употреба“ а не за медицинска намена.

Само нагаѓам секако но нема да ме изненади.

Плус како непријавена избегнато е плаќање данок
Така. Ама не искочија уште.
Тресе Панче#.
Камо среќа да си ја работат секогаш работата. Не само за трева кога се работи. Некако многу се секираат шо дува народов, а нив им усисиваат по државни институции.
Арачиново плаќа данок? И Сарај, Кондово?
струја, вода?
Нека идат со истиов персонал таму бе. Еве имаат коли нови секоја година, униформи, оружја, опасачи, тонфи.
Крмзов им стопил 22 МИЛИОНИ ЕВРА со фиктивни фактурчиња за купопродажба на згради.
Уште колку проневери исто.
Не ме сфаќајте грешно. Не дека сум поборник за трева или јадам трици. Ама ако работиш и се ку**иш. Ку**и се до крај. Сите знаеме дека го имаат продадено гзот на браќата и дека не смеат да припарат таму, ама ќе лупаат по Македонецот.
Така авторитет и почит не се добива од народ.

Според медиумите очекуваат заплена на над 100 тони марихуана..... па, па, па .... па ние сме Коломбија на Балканот
А репортажи замисли даваја пред некој ден на странски познати медиуми за историска заплена на дрога во историјата на Србија околу 5 тони :D:ROFLMAO:

Кај нас ко ништо да не е, заебанција па и ти, шо - 100 тони :vozbud:

Последно уредено:
Според медиумите очекуваат заплена на над 100 тони марихуана..... па, па, па .... па ние сме Коломбија на Балканот
Ние не сме Колумбија ние сме Македонија.Тоа што е Колумбија за бело Македонија е за марихуана.Ако овие 27 тони и 5-те тони ги додадеш ние сме рекордери во светски рамки.Па уште и се фалат дека ќе запленеле до 100 тони.Можам да замислам што правеле изминативе 7-8 години од кога се легализираа овие лабаратории.Работеа во полна пареа сите лаборатории неколку години а немаа никаков извоз легален.

СДСnmk... мислат нафта пиеме .... глупакон филипче прашува како дрогата прошла граница а никако да му текне да праша чија е, кој ја спакувал, натоварил на камионите и испратил на пат ... јок, тоа е небитно, битен е царинскиот службеник кој морал да мижи!

Zdravo ljudi
Napravio sam kanal o balkanskom podzemlju, gde ću deliti priče i video snimke o poznatim kriminalcima iz regiona. Mnogo bi mi značilo ako podrzite moj rad
Planiram da radim video o Goran Muju pa ako imate neke zanimljive price spodeilte i dajte predlog za kriminalac iz makedonije za kog je interesantno da uradim video
Pozdrav

Ние сме новата Албанија на Балканот и Европа, за жал. Лазарат е мала маца во споредба.

Охис марихуана циркусот

Запленија повеќе тони марихуана, всушност чиста лага и циркус, случајот е никаква борба против дрога, туку монопол и политичка игра за контрола на пазарот, акцијата наводно беше последица на заплената во Србија фирмата што ја фатиле работела со документи преку Малмед и со полициска придружба функционирала, значи државата знаела сè комплетно, јавноста се лаже дрско, таму во Струмица имало десетици фабрики за канабис, но се погодила само оваа, зошто постапија селективно, политички, никаква правдина, запаметете кажувам уште пред време, околу случајов праќаат во затвор никого, сопственикот ќе одговара само формално односно фирмата ќе се затвори на хартија па наскоро ќе излезе нова лиценца на друго име, бизнисот продолжува како досега, пред се ова е јасна порака за пазарот, значи или си до актуелната власт, или ќе бидеш следниот, ставот на многу јак играч е дека ова е претстава за јавноста и чиста демонстрација на моќ локална, доволно многу спротивно на правдина, функционални институции па и слични работи, туку само контрола, притисок и политика маскирана како закон, времето најубаво ќе покаже а повеќето искусни мислат овде најмалку станува збор за дрога, туку за игра на моќ и пари, многу е јасно претходната власт го започна бизнисот со марихуаната оваа власт го продолжи, овие вечно главните Калето знаат како се работи, туку им одговара приказната и одобруваат што значи од многу висок круг е поддржан бизнисот со марихуаната, наскоро повеќе имиња презимиња разоткривам.

Охис марихуана циркусот

Запленија повеќе тони марихуана, всушност чиста лага и циркус, случајот е никаква борба против дрога, туку монопол и политичка игра за контрола на пазарот, акцијата наводно беше последица на заплената во Србија фирмата што ја фатиле работела со документи преку Малмед и со полициска придружба функционирала, значи државата знаела сè комплетно, јавноста се лаже дрско, таму во Струмица имало десетици фабрики за канабис, но се погодила само оваа, зошто постапија селективно, политички, никаква правдина, запаметете кажувам уште пред време, околу случајов праќаат во затвор никого, сопственикот ќе одговара само формално односно фирмата ќе се затвори на хартија па наскоро ќе излезе нова лиценца на друго име, бизнисот продолжува како досега, пред се ова е јасна порака за пазарот, значи или си до актуелната власт, или ќе бидеш следниот, ставот на многу јак играч е дека ова е претстава за јавноста и чиста демонстрација на моќ локална, доволно многу спротивно на правдина, функционални институции па и слични работи, туку само контрола, притисок и политика маскирана како закон, времето најубаво ќе покаже а повеќето искусни мислат овде најмалку станува збор за дрога, туку за игра на моќ и пари, многу е јасно претходната власт го започна бизнисот со марихуаната оваа власт го продолжи, овие вечно главните Калето знаат како се работи, туку им одговара приказната и одобруваат што значи од многу висок круг е поддржан бизнисот со марихуаната, наскоро повеќе имиња презимиња разоткривам.
Што ке прават со запленетата марихуана...ако ја запалат, е тогаш ке бидеме сите предувани во Скопје:P:D..хахааа... Парва ке дотрча од Куманово.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom