Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Катастрофална игра а за тоа е виновен само Артета и никој друг. Едноставно не можи со песледниот тим во лигата да се игра вака срамота е уште од 60м да се троши време и одвај да се чека да заврши натпреварот.Сосема заслужена казна познаваќи го Артета тешко да го извади тимов од оваа демотивирачка ситуација.

Отиде титулата. Поголеми шанси има да освојат ЛШ отколку Премиер.

Стравот го следи Артета, Тросард демек потрес на мозок има се влече таму ... Раја и Габриел ко изгубени и Калафиори пинбол автогол , коа веќе си прави ризик нека игра поризично а не да чува резултати против утепаниве тимови.

1771452600060.png

Викам ај ќе гледам второ полувреме Арсенал ... искрено очекував добар фудбал но луѓе што е ова бре ... рак на очи се добива од играва на Арсенал.

Pocnuva zal da me fakja za Arteta, kolku strav ima... vreme mu e da si odi vo Atl Madrid ili Inter da procveta malce da dobie boja

Не ми се верува што прави овој Арсенал. Знам дека 3 години по ред се претвараат во Тотенхем на крај на сезона, ама убеден бев дека годинава ке биде поразлично. Имаат квалитет да го победат Волфс, овие мртвите буквално се усраа од страв на терен. Менталитет нула.

Во 3-4 наврати кога можеа да отидат на плус 9, на плус 11, овие не победија 5 пати послаби екипи од нив, и ги вратија Сити во игра. Сега ако Сити си ги победи сите до крај, збогум на титулата. Ако и годинава не успеат да ја освојат ПЛ, има да го превземат приматот од Тотенхем како ботлери.

Junajted im ja prefrli muvlata, nema drugo. E sea ako siti gi tepa njukasl vo sabota ke bide veselo.

Nicolas Cage Laughing GIF

Стравот го следи Артета, Тросард демек потрес на мозок има се влече таму ... Раја и Габриел ко изгубени и Калафиори пинбол автогол , коа веќе си прави ризик нека игра поризично а не да чува резултати против утепаниве тимови.

Прегледај го приврзокот 470073

Враќа услуга и тоа во иста минута :D

1771486944513.png

19386.jpg

Мислам дека е истиот тип што тврдеше дека ја изгубиле титулата затоа што кралицата умрела. :D

Последно уредено:
Нема Сити капацитет да врзи толкава серија победи.
Ќе губат бодови и двете екипи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom