Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да га одработимо на носталгију едино, дека Кумановски зет, иначе неверују дека без 18к за 3 месеца би дошја.

Никогаш повеќе нема да намирисат јака утакмица тука.....Треба кеш за тој, нешто што ми га немамо.За сезону 26/27
Стевановиќ
Николиќ
Магдевски/Адем
Ѓуроски
Амар Хот
Митевски
+ двоица странци на центар и 2 или 3
И ете ти тим и за аба 2
Овој би било супер, едн вид на препознавање на кошаркарску традицију у град. А сс овој ќе ни стои како мува на капу да тим мора да има увек компетентан састав за да не се брукамо на домашан терен.Треба салу да средими сс грејање и могуќе е да се одржуе наредни 4 пут куде нас.
Мислу дека од следеќу сезону ке се прави појак тим.Треба кеш за тој, нешто што ми га немамо.
Овој би било супер, едн вид на препознавање на кошаркарску традицију у град. А сс овој ќе ни стои како мува на капу да тим мора да има увек компетентан састав за да не се брукамо на домашан терен.
Треба кеш за тој, нешто што ми га немамо.
Овој би било супер, едн вид на препознавање на кошаркарску традицију у град. А сс овој ќе ни стои како мува на капу да тим мора да има увек компетентан састав за да не се брукамо на домашан терен.
A oд куде ви на вас дека Магдевски ке е слободан? Бија би топ играч искрено, ама кључно е да се погодив странци, а куде нас за жал нема кој да скаутира. Друга работа слажам се за Марина дека га боли кур за резултати, ама кд работиш сс шалабајзери такој е колко паре толко музика. Посебно сс ликови што не знаев основни кошаркашки правила, а не какви играчи му требав на трењера. Треќа работа драго ми е дек се враќа кошаркашка еуфорија и за овј вештачки клуб, доказ дека смо кошаркарски град и ако стварно куп се организира следеќи четири године, тој е одлична работа.
Овј састав што га горе наведе лсно би се довеја за 300.000 евра макс, нека ме исправи некој ако грешу.
Автоматски споено мислење:
Магдевски овај му е втора сезона у Мзт откако дојде од Пелистера и мислу дека му истечуе уговор на лето, свакако би бија топ појачање сс још некога домашнога. Има време прво нек се истера овај сезона, ја би сакаја да догурамо до финале али отом потом. Играмо у суботу од 18:00 сат сс Мзт.