Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Да га одработимо на носталгију едино, дека Кумановски зет, иначе неверују дека без 18к за 3 месеца би дошја.

Беше Адем на утакмицу доле лево покрај терен, фали едн човек сс малко осет у тикву за основан менаџмент. Не мора врхунски спортски директор да е и све ќе е на подобро. Мене ме плаши од наредну сезону да не почнев па да пумпав паре у МЗТ и овој да ни беше тај една шанса кд су сви хендикепирани у лигу и ми не гу користимо

Уште еднаш се докажа во купот кој е организатор, тој игра финале, бедна и мизерна лига, затоа нивото на кошарката на клубско и репрезентативно ниво е таму кај шо е, во клупско максимум аба2 и тоа место после 8 па надолу, а репрезентација ќе трчаме со Азербејџан, Ирска и Косово и ќе мислиме дека сме јаки :гик: Никогаш повеќе нема да намирисат јака утакмица тука.....
Утре и општина Кривогаштани да е организатор на купот, КК Кривогаштани најмала рака ќе игра финале, а ако плати кај шо треба ќе намириса и титула, а до тогаш мзт ќе е неприкословен, оти ги има најјаките домашни играчи, а ги годи и странците.....

За сезону 26/27
Стевановиќ
Николиќ
Магдевски/Адем
Ѓуроски
Амар Хот
Митевски
+ двоица странци на центар и 2 или 3
И ете ти тим и за аба 2

За сезону 26/27
Стевановиќ
Николиќ
Магдевски/Адем
Ѓуроски
Амар Хот
Митевски
+ двоица странци на центар и 2 или 3
И ете ти тим и за аба 2
Треба кеш за тој, нешто што ми га немамо.

Треба салу да средими сс грејање и могуќе е да се одржуе наредни 4 пут куде нас.
Овој би било супер, едн вид на препознавање на кошаркарску традицију у град. А сс овој ќе ни стои како мува на капу да тим мора да има увек компетентан састав за да не се брукамо на домашан терен.

Овој би било супер, едн вид на препознавање на кошаркарску традицију у град. А сс овој ќе ни стои како мува на капу да тим мора да има увек компетентан састав за да не се брукамо на домашан терен.
Мислу дека од следеќу сезону ке се прави појак тим.

A oд куде ви на вас дека Магдевски ке е слободан? Бија би топ играч искрено, ама кључно е да се погодив странци, а куде нас за жал нема кој да скаутира. Друга работа слажам се за Марина дека га боли кур за резултати, ама кд работиш сс шалабајзери такој е колко паре толко музика. Посебно сс ликови што не знаев основни кошаркашки правила, а не какви играчи му требав на трењера. Треќа работа драго ми е дек се враќа кошаркашка еуфорија и за овј вештачки клуб, доказ дека смо кошаркарски град и ако стварно куп се организира следеќи четири године, тој е одлична работа.

Овј састав што га горе наведе лсно би се довеја за 300.000 евра макс, нека ме исправи некој ако грешу.
Автоматски споено мислење:

A oд куде ви на вас дека Магдевски ке е слободан? Бија би топ играч искрено, ама кључно е да се погодив странци, а куде нас за жал нема кој да скаутира. Друга работа слажам се за Марина дека га боли кур за резултати, ама кд работиш сс шалабајзери такој е колко паре толко музика. Посебно сс ликови што не знаев основни кошаркашки правила, а не какви играчи му требав на трењера. Треќа работа драго ми е дек се враќа кошаркашка еуфорија и за овј вештачки клуб, доказ дека смо кошаркарски град и ако стварно куп се организира следеќи четири године, тој е одлична работа.

Магдевски овај му е втора сезона у Мзт откако дојде од Пелистера и мислу дека му истечуе уговор на лето, свакако би бија топ појачање сс још некога домашнога. Има време прво нек се истера овај сезона, ја би сакаја да догурамо до финале али отом потом. Играмо у суботу од 18:00 сат сс Мзт.

Овј састав што га горе наведе лсно би се довеја за 300.000 евра макс, нека ме исправи некој ако грешу.
Автоматски споено мислење:

Магдевски овај му е втора сезона у Мзт откако дојде од Пелистера и мислу дека му истечуе уговор на лето, свакако би бија топ појачање сс још некога домашнога. Има време прво нек се истера овај сезона, ја би сакаја да догурамо до финале али отом потом. Играмо у суботу од 18:00 сат сс Мзт.

Па ке видимо, ако металски завод му даде и даље добри услови, ваљда ке остане. Ја би сакаја да дојде куде нас свак квалитетан домашан играч и да имамо бар некои амбиције (АБА 2, европско натпреварување некое), ама тешко сс овакву управу.

Искочисва информацие од портали, ја можда касну. Само не најде нигде официјалну потврду дека и наредни 4 године ќе се игра Куп у нашу салу?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom