Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може, има нешто фанки во неа.

И ова повеќе личи на диско, затоа прашав. Инаку прв избор ми беше Фрка од Ниплпипл, ама рече без кавери, а таа е кавер на истоимената песна на Зденка Ковачичек, која пак, е повеќе џез отколку било што друго.Може, има нешто фанки во неа.
Мразам да бидам фашист, сакам лабаво, прво сусаро влезе со диско-поп, ај сроден жарн, ама пи со електро-тикток-поп, морав да реагирам.![]()
you tube search za fank ja dadeМоже, има нешто фанки во неа.
Мразам да бидам фашист, сакам лабаво, прво сусаро влезе со диско-поп, ај сроден жарн, ама пи со електро-тикток-поп, морав да реагирам.![]()

Фанк ― музички жанр кој настанал во средината на 1960-тите откако афроамериканските музичари споиле различни музички жанрови (соул, џез и ритам и блуз) кои биле популарни меѓу Афроамериканците во средината на 20 век. Фанкот ја намалува важноста на мелодијата и хармонијата, а за возврат им дава поголема тежина на ударалките и електричната бас-линија.you tube search za fank ja dade
Ne go razbiram bas pracecov a ovie ex ju od pogore gi znam i sigurno znam i drugi ama ne znam deka go fakjaat toj pravec.