Ska Maniac
Бараба
Ќе му се помолам на универзумот да ги материјализира и реализира твоите желби.Нормално дека не е едноставмо, но не е ни мутна рбаотава каква ја правите овде куров ми.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе му се помолам на универзумот да ги материјализира и реализира твоите желби.Нормално дека не е едноставмо, но не е ни мутна рбаотава каква ја правите овде куров ми.
Друже Хм Хм, искрено мислам дека треба колелтивно цел фан клуб да признаете дека Милан е во борба за титула. Читам тука некои членови место во ЛШ цело време спомнуваат, да им се чудиш на паметот. Имате еден пораз а 15ти февруари сме, тоа е доволен знак дека Алегри каков и да е врши добра работа до сега.
Нормално дека не е едноставмо, но не е ни мутна рбаотава каква ја правите овде куров ми.
Значи освајаме
)Заборават дека лани бевме 10то место таму со истиве играчи.Супер, уште да ти ја убие желбата за кајгана форумот и завршил работа што е до мене)
Абе свесни ли сте дека без Алегри немаше да биде Милан ни у топ 5 со овој тим, башка без Алегри сигурно Рабио немаше да биде овде а најдобар играч на Милан е сезонава
Без гајле Сашенце. Цицките на Вики секогаш се тука во овие тешки моменти.Алегри ја уби мојата љубов и возбуда кон Милан и фудбалот.
Секоја утакмица на Милан стана премногу болна и тешка за гледање.
Алегри мора да сфати дека фудбалот не е математика туку уметност и страст.
Милан едноставно не може да игра вака,Милан не може да игра на секоја утакмица за да не победи.
#AllegriOut
Знаеш дека целосно се согласувам со тебе околу темата општо за црнци не само во спортот.@Ska Maniac
Да не си го барам сега постот и да се самоцитирам, ти реков у текот на сезоната дека колку и да е добар Мењон, сепак на црнец голман не можеш да веруваш и дека кад тад ќе направи глупост.![]()