Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шо ми текна да пишувам денес се знае дека сум дипломиран малер. Им ја прекинав серијата од 7 победи на ПСЖ во француско и на Рен од 3 порази. :bravobe:

Шо ми текна да пишувам денес се знае дека сум дипломиран малер. Им ја прекинав серијата од 7 победи на ПСЖ во француско и на Рен од 3 порази. :bravobe:

Со купот Рен имаа 4/4 порази по ред и гол разлика 1:12 и сега наеднаш се „разигруваат“ му лупаат 3 гола на Псж, местат растураат.

Со купот Рен имаа 4/4 порази по ред и гол разлика 1:12 и сега наеднаш се „разигруваат“ му лупаат 3 гола на Псж, местат растураат.

Не ми е криво пошо и ПСВ направија нешто слично. Лошо изиграв и ја , скроз ја отфрлил варијантата голови.

Si otvoras akaunt na brazilbet.rs, za da deponiras pari gi kontaktiras nivniot asistent i mu prakjas pari preku western union/moneygram i parite ti gi prosleduva na smetka.
Za isplata treba da otides licno vo nekoja brazilbet kladilnica i si isplakjas bez problem so makedonski pasos.

Вашиот предлог страница не се отвора, таа страница како и интернет страниците на останатите обложувалници од Србија и уште некои други странски обложувалници се блокирани, и од територијата на државава не можат да се отворат тие страници на странски кладилници.

Напишав пред 2 страници на оваа тема, уште лани 2025 во Октомври од МК територија не можев да ја отворам интернет страницата на Српската верзија на Моцарт обложувалницата, лани во Декември пред да тргнам за Србија, од нашава држава пак пробав да ја отворам страницата на Српскиот Моцарт и останатите странски обложувалници и не се отвораа страниците, кога ја поминав границата и стигнав накај Прешево, пак пробав и тогаш се отвораа страниците на Српскиот Моцарт, Максбет, Адмирал Бет Србија, Меридиан Бет Србија и останатите Српски кладилници.
Е исклучок беше, исто и на територија на Србија не се отвораше страницата на Премиер кладилницата од Босна и Херцеговина, и тие кладилниците кои работат во Црна Гора, од територија на Србија исто не се отвораше страницата на Лотарија на Хрватска, лотарија на Хрватска не се отвора исто и кај нас, оваа е ептен блокирана, можеби Хрватите одлучиле нивната лотарија на Хрватска да се отвора само од територија на Хрватска.
Од територија на Србија не можеше да се отвори страницата на Спорт лајф, а се отвораше Златна копачка и МК верзијата на Моцарт.

Вие од Србија ли сте?
Гледам постирате уплати на Максбет.рс страницата, ама оваа страница јас не можам да ја отворам.

2 дена под ред на една. Путка со раширени нозе на изволте неможам да погодам. :tapp:

Screenshot_20260215_181609_Chrome.jpg
Screenshot_20260215_181620_Chrome.jpg

Wembanyama MVP koef 6.
Vo site kladilnici koeficientot e 4 i neshto, a vo mozzart 6 koef.
Upativ na sitno pa da vidime.
Bitno e tim World da pobedat, i Wemby bi trebalo sigurno da e MVP. Ke zabie nekolku pati, ke pogodi nekoja trojka i ke udri nekoja blokada sigurno.

Во живо 4 квота

НаВи - Монголз 2ка

Монголите губат 1:0 ама следни мапи се Нјук и Мираж... И на двете мапи подобри се монголите

Fener se vo pekol forma 13 pobedi po red od koi 7 vo evroligata.
Denes cetvrtfinale turski kup ocekuvam da stavat 90+ poeni.
Uplata sitno kolku da se prati nesto.
20260217_151613.jpg

Во живо 4 квота

НаВи - Монголз 2ка

Монголите губат 1:0 ама следни мапи се Нјук и Мираж... И на двете мапи подобри се монголите
Posleden javen povik da s eizigraat Mongolz 2ka vo zivo 2.10 koef

Momentalno 1:1 i gubat 7:5 na poluvreme, megjutia sega oni ke bidat kanteri, a na taa strana se prejaki, odnosno edni od najdobrite zaedno so Vitality na CT strana na Mirage..
Автоматски споено мислење:

Kakvi coukeri, vodea 12:7, napravija 7:0 serija i eve gi stignaa... uste samo 1 runda im trebase covece...

Fala kurcu ja zemaa poslednata runda i pobedija... Preubav 4 koef :D

Последно уредено:
Popravno
20260219_011614.jpg

Nistoo, maler forumov ne postiram povekje tuka... utre vadenje na NBA

Последно уредено:
Какво куроболие од страна на Палас во лигава на глупостите. Нерешено со факинг Зрински , али и ја не видов пред тоа дека со Купс и АЕК Ларнаса немаат тепано исто.

Nekoj predlog za vecer igraci NBA ?
Бејн андер 20.5.
Лупаат бетови ко ненормални овер на него Америте. Ќе има Вегас кол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom