Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eве за споредба какви виртуелни студиа имаше РТС 1Виртуелното спортско студио за Европското првенство во ракомет за мажи 2026
Овој пат забележав дека применуваат и телепортација на спортисти. Интересно.
Прегледај го приврзокот 467215
Прегледај го приврзокот 467216
Прегледај го приврзокот 467217
Мораат ли МРТ да емитуваат олимписки спортски преноси на МРТ 1? Пример во Србија РТС емитува на РТС 2.
Мораат ли МРТ да емитуваат олимписки спортски преноси на МРТ 1? Пример во Србија РТС емитува на РТС 2.
Мтв 1 може да се гледа секаде,а мтв 3 не баш.Затоа главните настани како олимписки игри и репрезентација кога игра ги даваат на мтв1Има македонски спортови што вртат цело време на МРТ 3 во живо. Очигледно не сакаат да ги даваат на МРТ 1 поради некакви непознати за мене причини.
Секако двата канала ќе им бидат зафатени со спортски преноси. Избрале МРТ 1 ваљда да биде за ОИ.
realno ova ne e prichinata, realnosta e deka si ja ispolnuvaat progrmata zato sho nemat sho da nudat, osven vesti nisto drugo i nemat, kec na desetka im se vakvi nastani si lupaat bez oset samo sport cel den, pak ke recam isto kako i za rakometot, nema nekoja kriticna masa vo mk i ne plakja narodot direktno taksa samo za televizijata programata na mrt nadvor od sportot e mozi najslaba vo evropaМтв 1 може да се гледа секаде,а мтв 3 не баш.Затоа главните настани како олимписки игри и репрезентација кога игра ги даваат на мтв1
Зарем МРТ 3 не е задолжутелен канал кај кабелските? Го нема ли на DVB T?Мтв 1 може да се гледа секаде,а мтв 3 не баш.Затоа главните настани како олимписки игри и репрезентација кога игра ги даваат на мтв1
Повторно и јас ќе речам доколку ти не гледаш спорт имаш уште 3 МРТ канали МРТ2 албански МРТ4 на останатите нациналности исто даваат и документарни на македонски како и МРТ Собраниски за документарни емисии ама ете ти се запнал не гледаш спорт и цело време си против ракометот ,треба да сфатиш ракоментот во моментов во Македонија е национален спорт и највеќе успеси имаме во тој спортrealno ova ne e prichinata, realnosta e deka si ja ispolnuvaat progrmata zato sho nemat sho da nudat, osven vesti nisto drugo i nemat, kec na desetka im se vakvi nastani si lupaat bez oset samo sport cel den, pak ke recam isto kako i za rakometot, nema nekoja kriticna masa vo mk i ne plakja narodot direktno taksa samo za televizijata programata na mrt nadvor od sportot e mozi najslaba vo evropa
Ако ти следиш РТС па следи го ние останатите не следиме РТС и нема што да ме интересира за РТС тие си имаат таков тип на програмска шема и немаат 34 други националности и не се задолќителни како во Македонија да се емитува и за другите националности програма ,кај нив им е дозволен маркетингот + имаат претплата кај нас МРТ нема реклами и нема претплата и е финснирана од страна на буџетот ,потоа директорот на МРТ е до пред извесен период спортски новинар ,ако за споредба зашто не земеш ХРТ, Полската телевизија каде што даваат постојано Олимписки програми на повеќе програмиМораат ли МРТ да емитуваат олимписки спортски преноси на МРТ 1? Пример во Србија РТС емитува на РТС 2.
Zadolzitelen e kaj site operatori i go ima na DVB-TЗарем МРТ 3 не е задолжутелен канал кај кабелските? Го нема ли на DVB T?
Не знам за другите оператори, ама кај Телеком не можеше да се враќа програмата на МРТ3, односно не можеш да гледаш некој настан во последните 7 дена, исто и на Еуроспорт, на МРТ1 и останатите национални канали, како и АренаСпорт може да се враќа.Зарем МРТ 3 не е задолжутелен канал кај кабелските? Го нема ли на DVB T?
www.instagram.com