Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Иако им посакувам да го освојат долго очекуваниот трофеј, Арсенал се очобол и тежок канцер за гледање .. страшно е ова што го играат. ДНО ДНА !!!

Што зборите бе? Па овој Арсенал игра шампионски фудбал, како може да не освои.

Ќе пукнат сега под притисок уште толку. Волвс се отпишани, ќе ги тепаат лесно. Со Тотенхем нема да дозволат кикс, ќе играат со мотивација
Ама после тоа ќе почнат да губат поени, Артета ќе игра уште попретпазливо оти е пичка. И ќе гледаме многу нерешени.

Сезонаваа искрено сум разочаран од мојот клуб, лани ајде разбирливо беше немаа среќа со повреди, Мерино напред играше, Нванери крило, Луис Скели бек, тие беа играчите и играа дур не се распаднат на терен. Прехлани и пред 3 години не бев разочаран, подеми и падови имаше, ама играта беше генерално добра, кога губевме знаев дека толку му е силата на тимот и лесно си се помируваш. Ама сезонава 2 тима комплетни да се има и вакво дно од игра да се прикажува на 80% од натпреварите е стварно неприфатливо. Целовкупниот впечаток после денешниот дуел беше дека ние сме добиле 1 бод, а не дека сме изгубиле 2. Па порадо би гледал шутеви од 20 метра цело време него ова константно ништо не правење и играње за корнер и прекин. Да знаев дека тоа е максимумот на тимот помалце ќе ми беше криво. Стварно е жално и тажно ова, Езе и Одегард личат како фудбалери на Брегалница, Ѓоќереш служи како кога ќе соберат некој рандом човек на час физичко да игра во тимот за да сте 6 на 6 и ќе му речат “ништо не прави ти, само седи да сме еднакви“.

Нели проблемот беа бункераши, шо вака сеа уште поголем проблем м? Нели ваквите ќе ги мелеше Арсенал со игра невидена во поновата историја..

Арсенал две гостувања сега со Брентфорд и Вулверхемптон а?

Две двојки вкупно 2.20 коефициент.
Стави куќа земи две (плус гаража)

А можи и Виган да се додади за да "крени" :icon_lol:
received_1062843418284418.jpeg

Сезонаваа искрено сум разочаран од мојот клуб, лани ајде разбирливо беше немаа среќа со повреди, Мерино напред играше, Нванери крило, Луис Скели бек, тие беа играчите и играа дур не се распаднат на терен. Прехлани и пред 3 години не бев разочаран, подеми и падови имаше, ама играта беше генерално добра, кога губевме знаев дека толку му е силата на тимот и лесно си се помируваш. Ама сезонава 2 тима комплетни да се има и вакво дно од игра да се прикажува на 80% од натпреварите е стварно неприфатливо. Целовкупниот впечаток после денешниот дуел беше дека ние сме добиле 1 бод, а не дека сме изгубиле 2. Па порадо би гледал шутеви од 20 метра цело време него ова константно ништо не правење и играње за корнер и прекин. Да знаев дека тоа е максимумот на тимот помалце ќе ми беше криво. Стварно е жално и тажно ова, Езе и Одегард личат како фудбалери на Брегалница, Ѓоќереш служи како кога ќе соберат некој рандом човек на час физичко да игра во тимот за да сте 6 на 6 и ќе му речат “ништо не прави ти, само седи да сме еднакви“.
Како може сите тие играчи до пред година дена да делуваат незапирливо, а сега да забораваат да играат фудбал.
Очигледно некој им ја јаде креативноста и ги фокусира на други работи на теренот него ли играат послободно.

Мене ова ми делува на Мурињо. Првите неколку сезони газеше, не се фокусираше толку на детали. После тоа почна да забегува, им ја убиваше креативноста на сметка на еден милион детали што играчите треба да ги пазат на терен.

Koмотно можеше Габриел да испие втор жолт синоќа. Се изгуби судијата цела утакмица.

Ako ne pagjam na kromid vest toest kromid fabrikuvana izjava i ova stvarno Arteta go izjavil, ondak nemam zborovi.
IMG_20260213_174200.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom