Не изигравај многу загрижен кога не си искочил од соба и куче имаш видено само на слика.
без мозок си брат. Те жалам искрено. Како ги множите лингуриве, верувам дека за неколку години ќе неможеме на улица да излеземе од нив.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не изигравај многу загрижен кога не си искочил од соба и куче имаш видено само на слика.
А и вие како се множите, на човек да му страв да отвори интернет свашта ќе прочита.без мозок си брат. Те жалам искрено. Како ги множите лингуриве, верувам дека за неколку години ќе неможеме на улица да излеземе од нив.
А ти па што си со мозок... освен ако немаш дома нацртано мозок на лист и закачен на ѕид.без мозок си брат. Те жалам искрено. Како ги множите лингуриве, верувам дека за неколку години ќе неможеме на улица да излеземе од нив.
Не мешајте баби и жаби, прво за случката не го касна улично куче (без дом), го касна од соседите, втора работа, како бе дете од 2 години пушташ само без родител, тука низ комшии, шо ако падни незгодно ? Шо ако клај во уста некој остар предмет ? Криви се родителите тука, се почнува од дома, воспитување и да му дајш прави насоки на детето во животот !
Милијарда случајеви имам видено кај шо мирни кучиња напаѓаат деца/старци рчпали без потреба, на собир на утакмица пред сала лани, куче мирно лежи на страна, оди еден коњ стар го стапна на нога со намера, намерно му ојде, ова скокна почна да квичи, му се пуштив дирек него, шо прајш му викам ? Дреми ко мисир, немаше шо да ми одговори, поцрвена цел, требаше еден шамар и сите заби да му паднат за ум за друг пат, видеото од Охрид пред 1 недела кој кого малтретира во домашни услови и тоа !?
Не сум Неда Маретиќ, Данче, Марија или не знам кој, ама за Битола можам да ви кажам 200 случки кај шо луѓето ги малтретират куќињата, уверен сум 100% дека никое од кучињата само по себе нема да нападни (освен таа случката на Широк Сокак шо била) во паркот, горе на Магнолија, кај Домот, пред ресторани и кафичи, никое од кучињата нема да нападни ептен сум сигурен, освен ако не го изазива чоечки фактор, кај Касарната се сумливи кучињата оти се без маркица и мислам се донесени од други места....
Друга работа, пара не играчка зедоја од општините, ни срам ни перде, будали се општините шо даваат тука пари и одвојуваат средства, па Битола има повеќе пријави од кучиња во општината, жив пример тетин ми во скопје, го драсна куче во општина Карпош, зеде ја прошири раната, одеше до крај да му земи пари на тогаш екс Стевче Јакимовски и успеа, му собра 2,5К евра.....Некогаш и луѓето се безобразни до максимум.
www.instagram.com
infomax.mk