Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема врска што Сити доминираат 10 години со сумљиви пари и кршење на миљон и едно правило, тоа е топ за фудбалот. Челзи со Абрамович што купуваше што ќе посака... тоа е се супер. Арсенал што праел гужви у 16 тука умирал фудбалот.. не се гледал веќе. Какви low IQ муабети правите тоа е страшно нешто, али очекувано.
Дај кажете му дека не сме 2010 и дека Арсенал го купи светот последните две годиниНема врска што Сити доминираат 10 години со сумљиви пари и кршење на миљон и едно правило, тоа е топ за фудбалот. Челзи со Абрамович што купуваше што ќе посака... тоа е се супер. Арсенал што праел гужви у 16 тука умирал фудбалот.. не се гледал веќе. Какви low IQ муабети правите тоа е страшно нешто, али очекувано.
хехенце, одлична споредбаДај кажете му дека не сме 2010 и дека Арсенал го купи светот последните две години

Тиа е муабетот, да беа 5ти никој немаше да ги зборува ''прекините''.Не го сакам Арсенал, никогаш не сум го сакал, Премиер лига пратам малку, но штом читам на темава како им се оспорува позицијата преку релативизации за неквалитетна игра, прекини, демек на среќа, не играле убав фудбал, уште Рори Делап им недостигал за да бидат како Стоук, одма знам дека се во добар правец тргнати.
Шампион не бидува со лепота и убавина, си треба микс од се по нешто во долга сезона од 38 кола.
Тиа е муабетот, да беа 5ти никој немаше да ги зборува ''прекините''.
Замисли цела игра да ти се базира само на прекини, и моментално да си прв во премиер лига, прв во лига на шампиони (најмногу дадени, најмалце примени голови), финале во Карабао куп и четврт финале Фа Куп.
Од ова не викам не, може и ништо да не се освое а може и да се земе титула-две. Ама да се озборува дека само со прекини може да стигниш до овде и со катастрофална игра, ми е малце чудно. Оти не памтам Стоук и Рори Делап да освоиа нешто на времето, туку се бореа за опстанок од година во година.
Потрошиа по 1 милјарда Јунајтед и Тотенхем и Челзи сам 2 милјарди, па далеку се на поени од Арсенал.Можеби дека не потрошија милјарда на играчи за 5 години.

Ovoj hejt sto go jade Arsenal e totalno zasluzen od dve pricini, zosto e zasluzen i se stvarno mlaki vo igra i nevpecatlivi kako sampionska ekipa i radi fanovite sto samite so godini trubea i zborea za ubavina na fudbalot so Venger i kako site im se krivi sto ne bea nikakov faktor, za sega naednas, ist fudbal kako Stoke City da im e najdobar i najubav.Не го сакам Арсенал, никогаш не сум го сакал, Премиер лига пратам малку, но штом читам на темава како им се оспорува позицијата преку релативизации за неквалитетна игра, прекини, демек на среќа, не играле убав фудбал, уште Рори Делап им недостигал за да бидат како Стоук, одма знам дека се во добар правец тргнати.
Шампион не бидува со лепота и убавина, си треба микс од се по нешто во долга сезона од 38 кола.
Епа лани имаа подобра игра напред, ама па полесно примаа голови. И што е битно дали најдобар стрелец има 5 или 6 голови кога имаат дадено најмногу голови.Ovoj hejt sto go jade Arsenal e totalno zasluzen od dve pricini, zosto e zasluzen i se stvarno mlaki vo igra i nevpecatlivi kako sampionska ekipa i radi fanovite sto samite so godini trubea i zborea za ubavina na fudbalot so Venger i kako site im se krivi sto ne bea nikakov faktor, za sega naednas, ist fudbal kako Stoke City da im e najdobar i najubav.
eve kazi mi edna akcija po koja ti e prepoznatliv arsenal sezonava deka ke dade gol? Nema.
na korner ke ti tekne, pa pobogu najdobar strelec vo ekipa im e covek so 6 gola, ne gi brani.
Потрошиа по 1 милјарда Јунајтед и Тотенхем и Челзи сам 2 милјарди, па далеку се на поени од Арсенал.
Моментално нема екипа што не троши, сменет е фудбалот![]()
Тактиката e, уствари, сексуален напад на голманот, при што останува шокиран, додека пред него се случува карамбол и некако на шутни бутни финта паѓа гол.Тактиката ви е, при прекин да правите гужва околу голманот и со тоа тој или играчите да немаат простор за скок.