Premier League - 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Ливерпул

Гласови: 25 29,8%
  • Арсенал

Гласови: 18 21,4%
  • Манчестер Сити

Гласови: 8 9,5%
  • Челзи

Гласови: 11 13,1%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 16 19,0%
  • Тотенхем

Гласови: 2 2,4%
  • Њукасл

Гласови: 0 0,0%
  • Некој друг

Гласови: 4 4,8%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Нема врска што Сити доминираат 10 години со сумљиви пари и кршење на миљон и едно правило, тоа е топ за фудбалот. Челзи со Абрамович што купуваше што ќе посака... тоа е се супер. Арсенал што праел гужви у 16 тука умирал фудбалот.. не се гледал веќе. Какви low IQ муабети правите тоа е страшно нешто, али очекувано.

Рече никој никаде. Од каде ги вадите муабетиве, да ми е да знам. Reductio ad absurdum на најјако. Не знам како не ти е јасно дека сите 3 работи може да бидат точни во исто време, и дека едното не го негира другото. Али ај, нека ти биде.

Нема врска што Сити доминираат 10 години со сумљиви пари и кршење на миљон и едно правило, тоа е топ за фудбалот. Челзи со Абрамович што купуваше што ќе посака... тоа е се супер. Арсенал што праел гужви у 16 тука умирал фудбалот.. не се гледал веќе. Какви low IQ муабети правите тоа е страшно нешто, али очекувано.
Дај кажете му дека не сме 2010 и дека Арсенал го купи светот последните две години

Не го сакам Арсенал, никогаш не сум го сакал, Премиер лига пратам малку, но штом читам на темава како им се оспорува позицијата преку релативизации за неквалитетна игра, прекини, демек на среќа, не играле убав фудбал, уште Рори Делап им недостигал за да бидат како Стоук, одма знам дека се во добар правец тргнати.

Шампион не бидува со лепота и убавина, си треба микс од се по нешто во долга сезона од 38 кола.

Не го сакам Арсенал, никогаш не сум го сакал, Премиер лига пратам малку, но штом читам на темава како им се оспорува позицијата преку релативизации за неквалитетна игра, прекини, демек на среќа, не играле убав фудбал, уште Рори Делап им недостигал за да бидат како Стоук, одма знам дека се во добар правец тргнати.

Шампион не бидува со лепота и убавина, си треба микс од се по нешто во долга сезона од 38 кола.
Тиа е муабетот, да беа 5ти никој немаше да ги зборува ''прекините''.
Замисли цела игра да ти се базира само на прекини, и моментално да си прв во премиер лига, прв во лига на шампиони (најмногу дадени, најмалце примени голови), финале во Карабао куп и четврт финале Фа Куп.
Од ова не викам не, може и ништо да не се освое а може и да се земе титула-две. Ама да се озборува дека само со прекини може да стигниш до овде и со катастрофална игра, ми е малце чудно. Оти не памтам Стоук и Рори Делап да освоиа нешто на времето, туку се бореа за опстанок од година во година.

За моменталниот хејт што си го јадат Арсенал, 80% е виновна нивната токсична фан база, а 20% се педерските гурања на корна. Останатото, дали играле затворен или отворен фудбал тоа си е нивно, ако им проаѓа и натаму како до сега слободно нека си играат како сакаат. Али овие две работи се најголемата кривица за моменталниот хејт што го јадат. Мислев дека од фан базата на Ливерпул во 2020та нема да има потоксично нешто кога со 1 ЛШ и 1 ПЛ се САМОПРОГЛАСИЈА за најдобриот тим во историјата на Премиер Лигата, али ова сега што го прават фановите на Арсенал на интернет, го навлекуваат целиот гнев на фудбалските фанови низ светот.

Спремајте ножиците и тримерите на полувреме да го стрижиме батката!

Тиа е муабетот, да беа 5ти никој немаше да ги зборува ''прекините''.
Замисли цела игра да ти се базира само на прекини, и моментално да си прв во премиер лига, прв во лига на шампиони (најмногу дадени, најмалце примени голови), финале во Карабао куп и четврт финале Фа Куп.
Од ова не викам не, може и ништо да не се освое а може и да се земе титула-две. Ама да се озборува дека само со прекини може да стигниш до овде и со катастрофална игра, ми е малце чудно. Оти не памтам Стоук и Рори Делап да освоиа нешто на времето, туку се бореа за опстанок од година во година.

Можеби дека не потрошија милјарда на играчи за 5 години.

Можеби дека не потрошија милјарда на играчи за 5 години.
Потрошиа по 1 милјарда Јунајтед и Тотенхем и Челзи сам 2 милјарди, па далеку се на поени од Арсенал.
Моментално нема екипа што не троши, сменет е фудбалот :)

Ovoj hejt sto go jade Arsenal e totalno zasluzen od dve pricini, zosto e zasluzen i se stvarno mlaki vo igra i nevpecatlivi kako sampionska ekipa i radi fanovite sto samite so godini trubea i zborea za ubavina na fudbalot so Venger i kako site im se krivi sto ne bea nikakov faktor, za sega naednas, ist fudbal kako Stoke City da im e najdobar i najubav.
eve kazi mi edna akcija po koja ti e prepoznatliv arsenal sezonava deka ke dade gol? Nema.
na korner ke ti tekne, pa pobogu najdobar strelec vo ekipa im e covek so 6 gola, ne gi brani.

Ovoj hejt sto go jade Arsenal e totalno zasluzen od dve pricini, zosto e zasluzen i se stvarno mlaki vo igra i nevpecatlivi kako sampionska ekipa i radi fanovite sto samite so godini trubea i zborea za ubavina na fudbalot so Venger i kako site im se krivi sto ne bea nikakov faktor, za sega naednas, ist fudbal kako Stoke City da im e najdobar i najubav.
eve kazi mi edna akcija po koja ti e prepoznatliv arsenal sezonava deka ke dade gol? Nema.
na korner ke ti tekne, pa pobogu najdobar strelec vo ekipa im e covek so 6 gola, ne gi brani.
Епа лани имаа подобра игра напред, ама па полесно примаа голови. И што е битно дали најдобар стрелец има 5 или 6 голови кога имаат дадено најмногу голови.
Ако најдобриот стрелец имаше 25 гола, а цела екипа 30 гола, ќе викавте треба и другите да даваат.
На почеток на сезона, Сити играше тешко пошто Халанд даде 10 гола од вкупно 13 за Сити. Е после кога се разиграа другите, Сити влезе во форма.

Потрошиа по 1 милјарда Јунајтед и Тотенхем и Челзи сам 2 милјарди, па далеку се на поени од Арсенал.
Моментално нема екипа што не троши, сменет е фудбалот :)

За Стоук беше муабетот, не?

Тактиката ви е, при прекин да правите гужва околу голманот и со тоа тој или играчите да немаат простор за скок.
Тактиката e, уствари, сексуален напад на голманот, при што останува шокиран, додека пред него се случува карамбол и некако на шутни бутни финта паѓа гол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom