Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
да прашам да не знае некој каде има стоваришта магацини за огревно дрво во скопје поготово карпош ѓорче било какво инфо би ми помогнало фала однапред
Сарај, од десна страна кога одиш накај Матка има неколку на самата улица

Каде да најдам адаптер полнач за ваква батерија 21V од штрафилица купена од Temu? Со штрафилицата добиено е и Usb тип А кабел со таков приклучок како од адаптерите со подебел пин кој може да се приклучи на батеријата. Проблем е што нема адаптерот а не знам кој е соодветен.

Штрафилицата е оваа
https://share.temu.com/Hn8jElqfHQB

Ќе ве молам без паметење од типот си можел да купиш подобра со полнач..

Каде да најдам адаптер полнач за ваква батерија 21V од штрафилица купена од Temu? Со штрафилицата добиено е и Usb тип А кабел со таков приклучок како од адаптерите со подебел пин кој може да се приклучи на батеријата. Проблем е што нема адаптерот а не знам кој е соодветен.

Штрафилицата е оваа

Си можел да купиш подобра со полмач.

Штрафилицата е оваа

Доколку си од Скопје пробај на Бувљакот можеби да најдеш некој соодветен полнач земија батеријата со тебе инаку овака со слика сите скоро се слични и сигурно ќе ја утнеш ,или пробај на Битпазар

Доколку си од Скопје пробај на Бувљакот можеби да најдеш некој соодветен полнач земија батеријата со тебе инаку овака со слика сите скоро се слични и сигурно ќе ја утнеш ,или пробај на Битпазар
Од Тетоо е. Не му се исплати. Ако може некој на гага да му однесе дома, топ.

Едит: @MARCELLO друже ништо лично немам против тебе немој да сфатиш како навреда, ама буквално си најголемиот стипса/економист/шпараџија/цинцар како год сакаш речиго што сум сретнал во виртуелен + приватен живот. (Ок ако го занемарам еден шлолски во 3та средно што ми заѕвони на ѕвонче со изговор дека не сум му ги вратил 5-те денари кои ми фалеа за тост на голем одмор ете веќе 2 недели.)
Олабави малку бе друже во гроб ли ќе ги носиш?
За што ќе ти се најде оваа сумлива батериска штрафилица што дури од тему си ја порачал и чекал? Па кај нас има за 10е со полнач со све и можеш и да ја тестираш пред да ја купиш. Си купил штрафилица која е поевтина од детска играчка па сеа тумачиш кај да најдеш ебан полнач што по дифолт мора да го има.

Последно уредено:

Штрафилицата е оваа

Викаш дека дошла со УСБ кабел тип А, а проба со адаптерот од полнач од телефон да ја наполниш ако едниот пин влегува во полначот/батеријата?

да прашам да не знае некој каде има стоваришта магацини за огревно дрво во скопје поготово карпош ѓорче било какво инфо би ми помогнало фала однапред
070 394 307, Наим. Дечките се ептен фер. Не ни мора да одиш таму, јави се, ќе се договорите, одма ќе ти донесат. Со документ, се легално, дури и исечени, ако сакаш.

Викаш дека дошла со УСБ кабел тип А, а проба со адаптерот од полнач од телефон да ја наполниш ако едниот пин влегува во полначот/батеријата?
Немам од старите адаптери со тип А приклучок. И нема врска колку се ватите на полначот/адаптерот?

Дами
Каде да најдам убави подароци за осми март, за жена ми ,мајка ми и таштата.
Дајте предлог,шо е убаво,нешто за домаќинство, лично нешто или?
Гледав , Делимано,Комодита и Дм...

Благодарам

Немам од старите адаптери со тип А приклучок. И нема врска колку се ватите на полначот/адаптерот?
Има бе друже врска како нема

Исто како што електрична кола се пуни за 20-30 мин на полнач со 150кв и истата се полни 2-3 дена на обичен утикач дома.

Има бе друже врска како нема

Исто како што електрична кола се пуни за 20-30 мин на полнач со 150кв и истата се полни 2-3 дена на обичен утикач дома.
A колку вата треба да е полначот? 150?

Од каде да најдам што ќе полни добро. Не сакам да зезнам нешто па да прегори или напраам поголема беља производов нема гаранција ни е купен од проверено место.

Последно уредено:
A колку вата треба да е полначот? 150?

Од каде да најдам што ќе полни добро. Не сакам да зезнам нешто па да прегори или напраам поголема беља производов нема гаранција ни е купен од проверено место.
Ако е усб кабел можеш да го поврзеш на било кој адаптер од телефон, можеш и на компјутер да го поврзеш или на било кој уред кој има усб излез, ќе полни. Разликата ќе биде во времето на полнење, појак адаптер за пократко време ќе наполни. Практично не постои начин да направиш беља.

Дами

Благодарам
Ташта во македонскиот речник не постои таа се вика баба (мајка на сопругата) многу гледате српска програма :)
Зависи колкав ти е буџетот инаку сите би ти биле благодарни ако им купиш некое златно ланче , прстенче нема која нема да те сака ,а ако сакаш да поминеш повтино појди базаро купи им по некоја вазна

Дами

Благодарам
Купи карта за некој концерт на жена ти, мајка ти и на баба ти нека излезат една вечер заедно ако имаат заеднички разговор сите да шизат на концерт. Ти кога ќе биде жена ти на концертот ќе имаш празен стан/куќа викни ја швалерката или изнајми курва за партија топол секс :icon_lol: :icon_lol:

Дами

Благодарам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom