Итар Пејо
Слободен Радикал
Сарај, од десна страна кога одиш накај Матка има неколку на самата улицада прашам да не знае некој каде има стоваришта магацини за огревно дрво во скопје поготово карпош ѓорче било какво инфо би ми помогнало фала однапред
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сарај, од десна страна кога одиш накај Матка има неколку на самата улицада прашам да не знае некој каде има стоваришта магацини за огревно дрво во скопје поготово карпош ѓорче било какво инфо би ми помогнало фала однапред

Си можел да купиш подобра со полмач.Каде да најдам адаптер полнач за ваква батерија 21V од штрафилица купена од Temu? Со штрафилицата добиено е и Usb тип А кабел со таков приклучок како од адаптерите со подебел пин кој може да се приклучи на батеријата. Проблем е што нема адаптерот а не знам кој е соодветен.
Штрафилицата е оваа
https://share.temu.com/Hn8jElqfHQB
Ќе ве молам без паметење од типот си можел да купиш подобра со полнач..
Доколку си од Скопје пробај на Бувљакот можеби да најдеш некој соодветен полнач земија батеријата со тебе инаку овака со слика сите скоро се слични и сигурно ќе ја утнеш ,или пробај на БитпазарКаде да најдам адаптер полнач за ваква батерија 21V од штрафилица купена од Temu? Со штрафилицата добиено е и Usb тип А кабел со таков приклучок како од адаптерите со подебел пин кој може да се приклучи на батеријата. Проблем е што нема адаптерот а не знам кој е соодветен.
Штрафилицата е оваа
Од Тетоо е. Не му се исплати. Ако може некој на гага да му однесе дома, топ.Доколку си од Скопје пробај на Бувљакот можеби да најдеш некој соодветен полнач земија батеријата со тебе инаку овака со слика сите скоро се слични и сигурно ќе ја утнеш ,или пробај на Битпазар
Викаш дека дошла со УСБ кабел тип А, а проба со адаптерот од полнач од телефон да ја наполниш ако едниот пин влегува во полначот/батеријата?Каде да најдам адаптер полнач за ваква батерија 21V од штрафилица купена од Temu? Со штрафилицата добиено е и Usb тип А кабел со таков приклучок како од адаптерите со подебел пин кој може да се приклучи на батеријата. Проблем е што нема адаптерот а не знам кој е соодветен.
Штрафилицата е оваа
070 394 307, Наим. Дечките се ептен фер. Не ни мора да одиш таму, јави се, ќе се договорите, одма ќе ти донесат. Со документ, се легално, дури и исечени, ако сакаш.да прашам да не знае некој каде има стоваришта магацини за огревно дрво во скопје поготово карпош ѓорче било какво инфо би ми помогнало фала однапред
Немам од старите адаптери со тип А приклучок. И нема врска колку се ватите на полначот/адаптерот?Викаш дека дошла со УСБ кабел тип А, а проба со адаптерот од полнач од телефон да ја наполниш ако едниот пин влегува во полначот/батеријата?
Има бе друже врска како немаНемам од старите адаптери со тип А приклучок. И нема врска колку се ватите на полначот/адаптерот?
A колку вата треба да е полначот? 150?Има бе друже врска како нема
Исто како што електрична кола се пуни за 20-30 мин на полнач со 150кв и истата се полни 2-3 дена на обичен утикач дома.
Ако е усб кабел можеш да го поврзеш на било кој адаптер од телефон, можеш и на компјутер да го поврзеш или на било кој уред кој има усб излез, ќе полни. Разликата ќе биде во времето на полнење, појак адаптер за пократко време ќе наполни. Практично не постои начин да направиш беља.A колку вата треба да е полначот? 150?
Од каде да најдам што ќе полни добро. Не сакам да зезнам нешто па да прегори или напраам поголема беља производов нема гаранција ни е купен од проверено место.
Ташта во македонскиот речник не постои таа се вика баба (мајка на сопругата) многу гледате српска програмаДами
Каде да најдам убави подароци за осми март, за жена ми ,мајка ми и таштата.
Дајте предлог,шо е убаво,нешто за домаќинство, лично нешто или?
Гледав , Делимано,Комодита и Дм...
Благодарам

Купи карта за некој концерт на жена ти, мајка ти и на баба ти нека излезат една вечер заедно ако имаат заеднички разговор сите да шизат на концерт. Ти кога ќе биде жена ти на концертот ќе имаш празен стан/куќа викни ја швалерката или изнајми курва за партија топол сексДами
Благодарам
Дами
Благодарам