Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аха, значи по таа логика они не убивале Евреи и тоа е измислица на Евреите дека биле убивани?(исселени се во Израел/САД, или пишани Пољаци колку за тогаш после војната)
Кое запрашување, маме мамино ебавте со Евреите, секој трет одговорот е за Евреите долго време на темиве, само кој да примети..Долга е раката на зионистите , очигледно и на форумов не смее да се запрашува тоа![]()
И што има врска тоа, јас ти кажав дека треба доказ за миграција да имаш, тоа е твое тврдење, не мое.Додека сме кај задавање глупи невозможни „задачи“, ајде лоцирај ги и идентифицирај тие 6м наводни жртви. Тука спаѓа и докажување дека не се Словени туку Ашкенази.

Пак он лут зошто Евреите во свои весници си терале своја пропаганда..„Официјалните бројки“ се 11-17 милиони цивилни жртви вкупно. Што значи појма немаат и нагаѓаат. Како дошле од тие 11 до 17 милиони, дека 6м се Ашкенази, само они знаат. Ама секако не ги броеле еден по еден и целата работа е проценка. Колку се објективни гледаме по тоа дека само за Евреите од сите цивилни жртви во ВСВ се зборува и тогаш и сега.
Ок Ванлок Слава им, ме сфаќаш сега или уште ќе продлжиш со глупостиве?Иако само Руси има десетици и десетици милиони мртви во ВСВ.
ВанлокМногу глуп муабет, посебно пошто браниш наратива од луѓе кои моментално успешно ја уништуваат Европа и без Трета Светска Војна. Збори за овој аспект ако ти се збори, и на соодветна тема. За другиов муабет за ментални гимнастики за Ашкеназите во ВСВ во моментов немам ни време, ни волја.
Во периодот околу првата светска војна биле толку во Европа, не знам што е толку драматично околу тоа?Завера, но не теорија туку очигледна завера... Еј: „лут зошто Евреите во свои весници си терале своја пропаганда“. Хаха па оттаму се тие 6м за кои сега го дрвиш.
Не знам што се замарате за историски потврдени факти. Не мора да се сакаат Евреите ама фактите за холокаустот се тие. Жално посебно што и Македонци настрадале, речиси сите.На цензусот во Полска пред војната има регистрирано 3.3 милиони Евреи
После '46 се регистрирани 370 илјади
Каде се 3 милиони Евреи?
Или вие мислите дека цензусите се исто лажирани?
@Vanlok @Ska Maniac
А дај кажи па ти како си 100% сигурен у бројкава за 6 милиони или чисто веруваш дека некој така на час по историја не лаже 80 години уназад.Ама во Германија има пола милион, што врска имаат тие со овие во Полска?
Добро кај се Евреите од Европа што живееле таму пред '39?
Милиони биле во Европа, останале на стотина илјади?
Емигрирале? Каде и како?
Се пишале под други националности? Исто каде и како?
И дај да видиме имиња чим претпоставуваш такво нешто..
Не некое објаснување со јутуб и не со линк некој до лорд бебо, туку со докази како што се понудени во разни архиви за злосторствата на фашистите.
Ванлок, на попис ги има 8 години пред војната во независнс Полска
За 8 години 3 милиони Евреи да мигрираат така незабележително, многу тешко богами.
Задачата за тебе и сите други што имаат дилема(ако се одлучите да ја прифатите) е да ги најдете трите милиони од Полска кај се во тие 8 години пред и 6 за време на војната
После '46 веќе ги нема..
Знаеш зошто? Ги убија фашистите во 6 години!
Или оваа 6ка не ти е толку сомнителна?
Македонските евреи не се Македонци. А ако не знаеш што правеле и овде , бујрум :Не знам што се замарате за историски потврдени факти. Не мора да се сакаат Евреите ама фактите за холокаустот се тие. Жално посебно што и Македонци настрадале, речиси сите.
Јас претпоставувам на основа на тоа што информациите покажувале секогашА дај кажи па ти како си 100% сигурен у бројкава за 6 милиони или чисто веруваш дека некој така на час по историја не лаже 80 години уназад.
Ска, ај да не вртиме у круг со исти работи, 100 милиони мртви има ама проблем било што убиле 6 милиони Евреи или колку и да се..За една Босанска војна од 92-95 со одвај 100 000 жртви не се знае кој пиел, кој плаќал ти битно сигурен си за војна со повеќе од 100 милиони мртви само во Европа некој точно ќе знае и ќе води статистика. После WW2 веќе се е фабрикувано како од советите така и од америте.
Неговите остатоци ги чува ФСБЧерепот на Хитлер што не е од Хитлер туку од жена е доволен доказ.
Автоматски споено мислење:
Според твоево кажување ако само у 2 кампови се изгорени 3 милиони , зашто се отворени уште 400 други кампови кога и останатите 3 милиони (до фамозната бројка од 6 милиони) можеле да ги изгорат у уште 2 кампови на пример ?Зашто ли уопште сакасфа да напраиф Аушфиц 2 или на германски Бикернау?
Зшто сакасфа да га прошируеф најголем камп? Па ваљда зшто не постизасфа да ги изгориф предвидени жртфе на дневно ниво. Зшто имаше толко много кампови, ако немаше толко жртфе? Само у Полску су 5
најголеми кампови(Аушфиц, Треблинка,Собибор,Шелмно,Мајданек),а податоци викаф дека само у Аушфиц и Треблинку су изгорени около 3 миљона. Тони и тони коса и златни зуби су најдени.
Абе брат Ска, са почетак пред да ти реплицирам, сакам да те прашам едно прашање и да ми одговориш, па тк да ми реплицираш.Според твоево кажување ако само у 2 кампови се изгорени 3 милиони , зашто се отворени уште 400 други кампови кога и останатите 3 милиони (до фамозната бројка од 6 милиони) можеле да ги изгорат у уште 2 кампови на пример ?
Уште никој не одговори зашто у Аушвиц имало, кино сала, базен, и прва помош за потрошена роба што ќе треба да се гори ?
Зашто у ниеден од "тушевите"( кои биле со дрвени врати и вентилација) не е најдена смртоносна доза на циклон Б ?
Зашто испаднаа у право истражувањата дека гасот се користел само за дезинфекција на облеката и дека тоа не била смртоносна доза за човекот ?
Пишав погоре и у темата за Епштајн од каде ми се факти. И тоа не само ја и други пишавме. Неофицијални факти затоа што не се поклопуваат со официјалната теорија за долги години пред ВСВ мантраните 6 милиони.Абе брат Ска, са почетак пред да ти реплицирам, сакам да те прашам едно прашање и да ми одговориш, па тк да ми реплицираш.
Од куде ти е факт, претпостафка или слично дека не су 6 миљона?
Мене искрено ми сфеедно дали биле само триста или еве например 9 миљона.
На што се базира тфој стаф, осфен дека Израел после ww2 удара на мега планетарну пропаганду и глуми жртфено јагне и л'же за број на жртфе. Да, слажам се сс тебе за сфе са Евреи. Али слушај, ја не тфрдј врз базу на придтрасност.
Него вез базу на познавање на тематику на ww2 и други повржани работе.
Нирнбершки судења ги знам на памет и сфе повржано.
Искрено си даам оценку 9,5 за двете сфетски војне.
Да тачно е дека у Аушфиц има окло 1,7 миљона жртфе. Треблинка 1,2 и нешто.
Али други су покасно напраеи и помали су. А стотици други, Букенвал,Дахау, Саксенхаузен, Равензбург... Су напраени повише за радници а је за горење.
За Циклон Б имаш интервју од есес генерали, од обични стражари и од Евреи сами. Има докази и те како, само треба да си га разграничите сфие пристрасно vs јавни докази и факти.