Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најглупата и најнебитната од сите ја избра.Дај линк од Mein Kampf.
Danke
Последново прашање ќе си го прашаш цар Борис и администраторите зошто нашите ги спреми на воз за 2 недели а неговите си ги чуваше.Ne znam sto me citirate so glupostive od Talmudot. Kakva vrska ima toa so WW2? Dopolnitelno, ne ni gi sakam evreite pa da mi objasnuvate kolku se losi.
Sepak ostanuva faktot deka imate totalka zabegano, do stepen da gi branite nacistite.
Автоматски споено мислење:
Pak ne mi odgovori na prasanjeto. Imam prilicno jasni svedostva od rodnini deka im rovarele po kukjite po alista i drugi predmeti. Gi imalo iljadnici, imalo evrejski mala i nieden se nema vrateno. Umreni se, zivi li se na nekoj ostrov, u druga dimenzija otisle?
Ustv, daj prvo toa da rascistime, nasite evrei gi ubile ili ne? Ako da, zasto gi postedile Germancite kaj niv a se zapnale so nasite?
Стриктно наменето за перење мозок на Германците тогаш.Најглупата и најнебитната од сите ја избра.
Ова долу само што ми налета па ми текна на муабетов. Ај тие двајцата наведени барем биле гонети од други побуди (Сталин спроведувал глупи ретардирани аграрни политики, а Хитлер барал лиебенсраум)... Но Англичаните? Они бизнис терале. За пари изгладнеле милиони луѓе.А со свесно изгладнување на милиони Украинци, и 4 милиони украински жртви умрени од глад можеме да го споредуваме? Сталин бил еднакво лош како Хитлер, а комунизмот е еднакво лош како и нацизмот. Бројот на жртви од двете иделогоии се брои во милиони.
Не сакам да ме лајкаш, не ми е тоа целта, не сакам ни да ме гледаш како некој што ги брани Евреите, затоа што таков не сум, сакам само да ви кажам да не ширите невистини за нешто што е докажано. Начна Менетхил погоре муабет со бројките почнувајќи од Македонија, и тоа паушално зборам, така да не би да навлегувам понатаму затоа што стварно нема поента и немам енергија да се замарам со вакви работи, излишно е. Може да дебатираме за сегашните случувања, за нешто трето, ама за холокаустот не, барем не од мојата страна затоа што се осеќам дека правам муабет со некој што вика дека земјата е рамна.Другарчето што го лајкам, бебовистот и парот ликчиња што ги лајкам делат слична или иста поента со мене . Во деталите и начинот на презентација на мислењата не навлегувам. Ти ако сакаш почни да црташ мини скици дека евреите се најголемо и единствено зло на оваа планета и тебе ќе те лајкам иако ќе изгледаш како 4 год дете. Мене битна ми е поентата на постот.
На прсти. Има статистика од 1939 и 1945 год каде што главната бројка на евреи во светот е 16 милиони. Разликата од 39та до 45та е 250 -300 иљади помалце. Каде е златната 6 милионска разлика ?
Исто така 1947 бројот на Европски евреи што аплицираат за преселба у Палестина у новоформираниот Израел не се разликува за повеќе од околу 300 иљади со вкупната бројката од 1939та на европски Евреи.
Кој е во скучајов геноцидиран ?
Словени, Кинези, Филипинци, Германци или евреи ?
Затоа викам читај пред да почнеш да се контраш. Не си бот за да пипуваш глупости а ваљда и не спамаш безвезе за да попуниш слободно време.
Не ми го извртувај муабетот. Нигде не пишав дека има 3 милиони страници за смртта на 250 000 евреи. Толку страници има за нивните злосторства против човештвото.
Епштајн не го правел тоа само со помош на матни типови од подземје, туку пред се, со учество на луѓето кои се на власт во тие земји.Албанија и Украина треба да се првите кој ќе го истражуваат ова - нивни деца силувале и убивале најмногу.

Баниран од тема.Прегледај го приврзокот 468839
Точно така, пушти му задача на дете од 7мо одделение ќе ти пресмета просечниот раст во тие претходни години во просек и ќе излези некоја си сума 200-300К.
Башка тоа добро е да се спомене членот претходно што даде докази дека евреите низ печатите/медиумите, едно 30 години ја пропагираат таа бројка 6 милиони. "6 милиони евреи се бркани, демонизирани и згладнати", "6 милиони еврејски души оставени на милост и немилост" "6 милиони евреи се во позиција на опасноаст", и тн и тн. Можите со еден гугл срч да најдите и да видите сами дека таа пропаганда ја пропагираат одамна пред војната.
@Acid Завршувам овде јас, ако сака некој повеќе да се информира, има доста литература да прочита.
Иначе, апсија некој од Епштејн? Ох, не.